ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Αξεπέραστη εγγύηση ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech
Μαντάτεκ

Ζεις την καλύτερη ζωή σου;

Είσαι πραγματικά ευτυχισμένη;
Επίτευξη των οικονομικώνσας στόχων;
Έχεις τον έλεγχο του χρόνου σου;
Είσαι δυνατότερος, πιο δυνατός και πιο υγιής από πέρυσι;

Το να ζεις την καλύτερη ζωή κάποιου σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα.

Ίσως για εσάς αυτό σημαίνει ότι είστε σε θέση να πληρώσετε λογαριασμούς χωρίς ανησυχία και να έχετε επιπλέον εισόδημα για να ταξιδέψετε ή να αναβαθμίσετε το σπίτι σας. Ή ίσως σημαίνει ότι ξυπνάτε νιώθοντας ενεργοποιημένοι, είστε σε θέση να τρέξετε έναν μαραθώνιο ή μπορείτε απλά να συμβαδίσει με τα παιδιά ή τα εγγόνια σας.

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν το όραμά σου για την καλύτερη ζωή σου.

Αλλά το ερώτημα είναι, το ζεις;

Η ζωή είναι κάτι περισσότερο από το να ταςς τες.

Κι αν σου έλεγα ότι η ζωή σου θα μπορούσε να είναι πληρέστερη και πιο ικανοποιητική από ποτέ;

Ότι είναι κάτι περισσότερο από το να έχετε αρκετά χρήματα στο λογαριασμό σας για να πληρώσετε τα απαραίτητα ή να αισθάνεστε ότι η ζωή σας είναι αρκετά καλή.

Κι αν σου έλεγα ότι τώρα μπορείς να αρχίσεις:

 • Βελτιώστε την υγεία σας και δείτε αποτελέσματα
 • Αυξήστε την ενέργειά σας
 • Βελτιώστε την ποιότητα ζωής σας
 • Κοιμηθείτε καλύτερα
 • Έχετε περισσότερο χρόνο για τους ανθρώπους και τα πράγματα που αγαπάτε
 • Συνδεθείτε με ομοψυχία ανθρώπους που θέλουν αυτό που κάνετε (και θα σας εμψυχώσουν)
 • Και το καλύτερο ακόμα- να έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια επιχείρηση με τους δικούς σας όρους

Δείτε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια

Εάν η παραπάνω λίστα ακούγεται πολύ σαν τον πίνακα οραμάτων σας, τότε αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί.

Η κατοχή μιας επιχείρησης Mannatech δεν είναι ο συνηθισμένος τύπος επιχείρησής σας:

ΔΕΝ χρειάζεται πτυχίο κολεγίου

ΔΕΝ υπάρχει απογραφή

ΟΧΙ λογιστική

ΟΧΙ απότομη καμπύλη μάθησης

ΔΕΝ χρειάζεται να μάθετε να είστε κύριος έμπορος

ΟΧΙ τμήμα αποστολής

Είσαι στην επιχείρηση για τον εαυτό σου, αλλά όχι μόνος σου.

Ακόμα κι αν δεν είχατε ποτέ μια επιχείρηση πριν, η Mannatech έχει όλα όσα χρειάζεστε για την επιτυχία.

 • Online Εγγραφή επιχείρησης - Ξεκινήστε την επιχείρησή σας με τον σωστό τρόπο, με τον γρήγορο τρόπο με μια σειρά εκπαιδευτικών βίντεο που θα σας καθοδηγήσουν στη δημιουργία της επιχείρησής σας και θα σας βάλουν σε ρυθμό επιτυχίας.

 • Digital Tool Suite – Ως νέος ιδιοκτήτης επιχείρησης με τη Mannatech, σας παρέχουμε μια σειρά ψηφιακών εργαλείων (εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά) που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε, να μοιραστείτε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Έχουμε τα σχέδια εκπαίδευσης για να ξεκινήσετε μια πορεία προς την επιτυχία:

 • 1-90 ημέρες έως $ 1K - Βήμα προς βήμα σχέδιο για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη νέα σας επιχείρηση με ευκολία. Θα λάβετε τα εργαλεία, την εκπαίδευση και μια πρακτική προσέγγιση για να φτάσετε στο δρόμο της επιτυχίας.
 • 12-24 μήνες στον Προεδρικό Διευθυντή Συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη για την ανάπτυξη της νέας σας επιχείρησης, including εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων στο μάρκετινγκ, την κινητή τεχνολογία, την προσωπική ανάπτυξη, τεχνικές επιχειρηματικής στρατηγικής για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περισσότερη μόχλευση και πολλά άλλα.

Το πιο σημαντικό, έχουμε τα προϊόντα που οι άνθρωποι όχι μόνο θέλουν, αλλά αυτό μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στην υγεία τους.

Τι λένε οι άνθρωποι

"Η Mannatech μου άνοιξε την πόρτα να ζήσω τη ζωή με τους δικούς μου όρους. Όχι μόνο έχουμε εξαιρετικά προϊόντα που θα αγαπήσετε και οι άνθρωποι χρειάζονται, αλλά θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δώσετε πίσω στην κοινότητα. Τέλος, θα λάβετε κρίσιμη εκπαίδευση ηγεσίας που θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε ως επιχειρηματίας. Οπότε, έλα να συμμετέχεις! Είναι #winwinwin."

– Λορεντάνα Ζ.

Πυρήνας τέσσερα

Η προληπτική προσέγγισή σας στην υγιή γήρανση

Γνωρίζουμε ότι εσείς και οι προσεχή πελάτες σας θέλετε προϊόντα που όχι μόνο υποστηρίζουν τον τρόπο ζωής σας αλλά και σας δίνουν την τέλεια ισορροπία της καθημερινής διατροφής που χρειάζεται το σώμα σας.

Βοηθήστε το σώμα σας να λειτουργήσει στα καλύτερά του

Στη Mannatech κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε για να παραμείνετε υγιείς. Είναι αποστολή μας να επηρεάσουμε θετικά το μέλλον σας βοηθώντας το σώμα σας να λάβει τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται για να λειτουργήσει στα καλύτερά του.

Το πακέτο Core Four μεambrotose LIFE ® & βέλτιστα πακέτα υποστήριξης (OSP) βοηθά στη ΘΡΈΨΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ, ΤΗ ΡΥΘΜΗΣΗ και ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΗ παρέχοντας βέλτιστη υποστήριξη για πλήρη ευεξία με την ευκολία μόλις 2 πακέτων και 2 λαβών την ημέρα.*

ΤΡΈΦΩ
με Καταλύτη™ Πολυβιταμίνη

Σχεδιασμένο στρατηγικά για να θρέψει με 30 βιταμίνες, μέταλλα και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, 19 από τα οποία παρέχουν το 100% ή περισσότερο των καθημερινών βιταμινών που χρειάζεται το σώμα σας. *

ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ
με τον Αμβρόσιο ΑΟ®

Φορτωμένο με αντιοξειδωτικά όπως οι φυσικές βιταμίνες C και E για να παρέχει ανώτερη προστασία για τα κύτταρα και την ανοσολογική υποστήριξη και να βοηθήσει το σώμα να προφυλαχθεί από το οξειδωτικό στρες, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε καλά.*

ΚΑΝΟΝΊΖΩ
με συν™

Βοηθήστε στη ρύθμιση της ενδοκρινικής και θεμελιώδους λειτουργίας των επινεφριδίων για να βοηθήσετε τις φυσικές διαδικασίες αποκατάστασης του σώματός σας από πράγματα όπως η κόπωση των επινεφριδίων.*

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΏ
με τον ΑμβρόσιοLIFE ®

Η σκόνη Ambrotose LIFE προσφέρει ένα ισχυρό σύμπλεγμα πρεβιοτικών, διαλυτών ινών και γλυκαντικών φυσικής προέλευσης για σωστή διατροφή και επικοινωνία μεταξύ κυττάρων, καθώς και ανοσολογική και πεπτική υποστήριξη.*

 

Τι λένε οι άνθρωποι

"Δεν υπάρχει τίποτα που μισώ περισσότερο από το να πρέπει να διαχωρίζω τις βιταμίνες μου κάθε πρωί. Δόξα τω Θεώ για το OSP της Mannatech. Με γλίτωσαν τόσο πολύ χρόνο και μου δίνουν ηρεμία την ίδια στιγμή που κάνω το σώμα μου καλό."

– Τζιλ Ρ.

Η εποχή του
Μικροεπιχειρηματία

Ο επιχειρηματικός κόσμος δίνει λιγότερη έμφαση στα βιογραφικά σημειώματα, τους τίτλους και την ιεραρχία και περισσότερο στους ανθρώπους που βρίσκουν νέους τρόπους προσέγγισης της εργασίας που έλκονται από την ευελιξία και την ελευθερία.

Σήμερα, υπάρχουν πολλές τάσεις που διαμορφώνουν την οικονομία μας και μία από αυτές είναι η μικροεπιχειρησία, γνωστή και ως οικονομία των gig economy.

 • Η εμφάνιση πλατφορμών που αλλάζουν τον πολιτισμό όπως το Amazon, Shopify και το Etsy έχει αλλάξει τις προσδοκίες των καταναλωτών σχετικά με τη διαθεσιμότητα, την εξυπηρέτηση πελατών και την ταχύτητα παράδοσης.
 • Μέχρι το 2019, ο αριθμός των ανθρώπων που συμμετείχαν στην οικονομία των gig αιωρούνταν κοντά στα 60 εκατομμύρια.
 • Το 2020 απέδειξε ότι η τεχνολογία έχει βελτιώσει την ικανότητά μας να κερδοκόμεθα χρήματα από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή της ημέρας.
 • Περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ ξεκινούν μια δευτερεύουσα φασαρία για να βελτιώσουν τη συνολική ποιότητα ζωής τους.
 • Μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από το φορητό υπολογιστή σας, να μοιραστείτε προϊόντα που αγαπάτε μέσω του smartphone σας και να πληρωθείτε για αυτό.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο κόσμος αλλάζει μπροστά στα μάτια μας. Περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να έχουν τον έλεγχο του βιοπορισμού τους και η τεχνολογία έχει διαδραματίσει τεράστιο ρόλο στο να γίνει αυτό δυνατό.

Αλλά ποιο είναι το καύσιμο που κάνει τόσους πολλούς μικροεπιχειρηματίες να ανθίσουν;

Η αγορά ευεξίας

Οι τάσεις ευεξίας αυξάνονται

Πάνω από 10 χρόνια πριν, η αγορά ευεξίας προβλεπόταν να είναι μια παγκόσμια βιομηχανία 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων. Έχει αυξηθεί κατά 6,4% από το 2017 από 3,7 τρισεκατομμύρια δολάρια σε αξία 4,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σήμερα.  

Αυτή η ανάπτυξη ήταν διπλάσια από την ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας!

Γιατί σε νοιάζει αυτό;

Όταν ένας κλάδος αναπτύσσεται τόσο γρήγορα όσο η αγορά ευεξίας, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν νέες ευκαιρίες κάθε μέρα! Υπάρχει μια τεράστια αγορά εκεί έξω και άφθονος χώρος για να κερδίσετε τα προς το ζην αλλάζοντας τις ζωές των ανθρώπων.

Δείτε τι αναζητούν οι πελάτες σας:

 • Φυτικές επιλογές ευεξίας - Η ζήτηση για φυτικά τρόφιμα είναι ισχυρότερη από ποτέ. Και αυτά είναι καλά νέα για σένα ως ιδιοκτήτης επιχείρησης. Το Mannatech έχει φυτικές, συμπληρωματικές επιλογές γεμάτες βιταμίνες, μέταλλα, προβιοτικά και γλυκά.
 • Προϊόντα ανοσολογικής υποστήριξης – Η βελτίωση της ανοσίας και η υποστήριξη του ανοσοποιητικού μας συστήματος έχει γίνει εξαιρετικά σημαντική.
 • Φυσικά προϊόντα - Περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν ολιστικές θεραπείες και πρωτόκολλα για να παραμείνουν υγιείς.

Έτσι, εδώ είναι αυτό που έχουμε καθιερώσει μέχρι στιγμής:

Η μικρο-επιχειρηματικότητα και οι ευκαιρίες για συναυλίες αυξάνονται επειδή οι άνθρωποι αναζητούν νέους τρόπους για να αποκτήσουν τη ζωή που θέλουν.

Η αγορά ευεξίας συνεχίζει να αναπτύσσεται επειδή οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν περισσότερο, υγιέστερες ζωές και κάνουν επιλογές τρόπου ζωής για να το κάνουν αυτό δυνατό.

Η Mannatech φέρνει σε επαφή τόσο τη μικροεπιχειρησία όσο και την ευεξία.

Τότε γιατί Μάνατεκ;

Η Mannatech θέλει να σας δώσει τη δυνατότητα να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας. Στην πραγματικότητα, είμαστε παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της υγείας και της διατροφής και ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους να ζήσουν την καλύτερη ζωή τους για πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα. 

Είμαστε σε αποστολή να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν πιο ευτυχισμένη, υγιέστερη εμπλουτισμένη ζωή αναπτύσσοντας επιστημονικά υγιείς καινοτόμες λύσεις ευεξίας και καλλιεργώντας μια κουλτούρα όπου το επιχειρηματικό πνεύμα ευδοκιμεί.

 

Τι κάνει το Mannatech διαφορετικό;

Θέλετε προϊόντα που θα έχουν αντίκτυπο στην υγεία σας, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα για να διαλέξετε και δεν ξέρετε ποιον να εμπιστευτείτε. Η Mannatech είναι μια αξιόπιστη εταιρεία με προϊόντα που υποστηρίζουν τη βέλτιστη υγεία.

Πρωτοπόρος στη Διατροφική Γλυκοβιολογία

Έχουμε αποκτήσει φήμη για αυτή την εκπληκτική τεχνολογία που είναι ευρέως αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα και έχουμε αξιοποιήσει τη δύναμη της Αλόης Βέρα.

Η αξία των προϊόντων μας είναι σταθερή λόγω της επιστήμης και της τεχνολογίας μας: 

 • Περισσότερα από 27+ χρόνια στην επιχείρηση
 • Περισσότερα από 145 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αποκτήθηκαν σε όλη την 25 και πλέον ιστορία μας
 • Περισσότερα από 90 ενεργά διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε μεγάλες παγκόσμιες αγορές
 • Επιχειρηματική δραστηριότητα σε 25+ χώρες

Μερικές ερωτήσεις για να αναρωτηθείτε

Ποιος ξέρετε ότι χρειάζεται καλύτερη διατροφική υποστήριξη;

Μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να μοιράζεται υπέροχα προϊόντα που αγαπάτε και να πληρώνεστε γι 'αυτό;

Συμπερασματικά: Έχουμε προϊόντα στα οποία μπορείτε να πιστεύετε και να εμπιστεύεστε που είναι εύκολο να μοιραστούν.

Αποστολή 5 εκατομμύρια®

Κάθε αγορά βοηθά στη διατροφή ενός παιδιού που έχει ανάγκη!

Εγγύηση

Αξεπέραστη εγγύηση ικανοποίησης 180 ημερών!

Mannatech can answer any questions you may have.

 • Κρυμμένος
 • Αυτό το πεδίο προορίζεται για σκοπούς επικύρωσης και θα πρέπει να παραμείνει αμετάβλητο.

Δεν θα πουλήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑς ΠΡΟΣΩΠΙΚΏΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ

Ξεκινήστε σήμερα για $241.92

Δεν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, αλλά θέλετε να βελτιστοποιήσετε την υγεία σας με βέλτιστα πακέτα υποστήριξης + Ambrotose LIFE;
Προσθήκη στο καλάθι

† Οι πληροφορίες αυτές ισχύουν από 31 Δεκεμβρίου 2020
Μέσοι όροι εισοδήματος των ΗΠΑ

Αναδιαμόρφωση

© 2023 Mannatech, Ενσωματώθηκε. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.