ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Αρχική σελίδα της Mannatech
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99

ΜΗΝ ΠΟΥΛΆΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΜΟΥ

Τα δικαιώματά σας ως κάτοικος καλιφόρνιας.

Η Mannatech παρέχει αυτόν τον σύνδεσμο "Μην πουλάτε τα προσωπικά μου στοιχεία" για να συμμορφωθεί με τον νόμο περί απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνια (CCPA). Η CCPA παρέχει στους κατοίκους της Καλιφόρνια ορισμένες επιλογές σχετικά με τα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να εξαιρεθούν από την αποκάλυψη των προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους όπου η αποκάλυψη γίνεται με αντάλλαγμα χρηματικό ή άλλο πολύτιμο αντάλλαγμα.

Η Mannatech δεν πωλεί πληροφορίες που σας ταυτοποιούν άμεσα, όπως το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ή τις τραπεζικές πληροφορίες σας. Ωστόσο, ενδέχεται να αποκαλύψουμε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες στις θυγατρικές, τις συνδεδεμένες εταιρείες και τους παρόχους υπηρεσιών μας για επιχειρηματικό σκοπό μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Η διάθεση προσωπικών πληροφοριών στις εν λόγω εταιρείες μπορεί να θεωρηθεί «πώληση» στο πλαίσιο της CCPA. Λάβετε υπόψη ότι με την εξαίρεση από αυτούς τους τύπους γνωστοποιήσεων, μπορείτε να περιορίσετε τη δυνατότητα προσαρμογής της εμπειρίας σας με περιεχόμενο που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Εάν εσείς ή ο εξουσιοδοτημένος πράκτοράς σας επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να εξαιρεθείτε από την «πώληση» των προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους, μπορείτε να το πράττετε με:

Επικοινωνία μαζί μας στο (800) 281-4469. ή
Επικοινωνήστε μαζί μας στο ccpa@mannatech.com. ή
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και συμπληρώστε τη φόρμα.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι ενδέχεται να επιδιώξουμε να επαληθεύσουμε την ταυτότητα του αιτούντος και να επιβεβαιώσουμε το πεδίο εφαρμογής του αιτήματος πριν από την εφαρμογή του εν λόγω αιτήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτουμας.

Προωθήστε την ευεξία σας

Γίνετε μέλος της οικογένειας Mannatech!

Αναδιαμόρφωση

© 2022 Mannatech, Ενσωματωμένος. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.