BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Styrken ved Mannatechs patenter

Waarmee adskiller Mannatech sig fra fra andre virksomheder inden for sundhed og wellness? Opsummeret i et ord: patenter. In de sidste 28 år er der udstedt mere end 140 patenter til Mannatech, og Mannatech har i øjeblikket mere end 90 patenter med flere endnu verserende. Dette geeft virksomheden een unieke positie in het bedrijf.

Faktisk can de fleste virksomheder inden for nærings- og sundhedssektoren og direkte salg kun prale af få, om nogen, patenter. Det betyder, at videnskaben og produktvalideringen bag patenterne placerer Mannatech langt over konkurrenterne.

Mannatechs patentportefølje

Modtagne patenter

Aktive Patenter

Verserende patenter

Dr. Nugent forklarer styrken ved patenter

Mannatech har foretaget betydelige investerer for at beskytte deres produkter mod tyveri eller forfalskning og give forbrugerne produkter, der er unikke og videnskabeligt funderet.

 

 

Octrooiprocedures

Patentprocessen er lang og besværlig. For at opnå et patent skal et produkt opfylde visse kriterier og bevise, at det er innovativt, kreativt og .

Mannatech fokuserer på langsigtede mål og fortsætter med at investere i fremtiden. Investeren in octrooien om onze videnskabelige og teknologiske forbedringer har gjort Mannatech til verdens førende inden for den videnskabeligt dokumenterede ernæringsindustri.

†Denneinformation er gældende fra den 14. januar 2022.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.