Αρχική σελίδα της Mannatech

Η ιστορία της Μάντα τεκναχ.

Γιορτάζοντας ένα τέταρτο του αιώνα ως Εταιρεία της Επιστήμης

 

Η αναζήτηση του Ασεμανάν

Στις αρχές της δεκαετίας του '90, ένας επιστήμονας που μελετούσε τον ενεργό παράγοντα στην αλόη συνειδητοποίησε ότι είχε κάνει μια επαναστατική ανακάλυψη. Τα ευρήματά τους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πήκτωμα στο φυτό αλόης, που επαινέθηκε για αιώνες για τα οφέλη του για την υγεία και την ομορφιά, περιέχει τον πολυσακχαρίτη μαννόζης μακράς αλυσίδας. Όταν πρόκειται για τη διατροφή, οι πολυσακχαρίτες παίζουν τεράστιο ρόλο στη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος.*

Ο επιστήμονας άρχισε να φαντάζεται τις τεράστιες δυνατότητες για την αλόη, καθώς αυτό σημαίνει βελτίωση της υγείας και της διατροφής μας: είχε δίκιο. Εργάστηκε για να απομονώσει τη μαννόζη, τον βασικό πολυσακχαρίτη που διακρίνει την αλόη από άλλα φυτά και να αναπτύξει την σύνθετη ασεμανάνη.

Το Acemannan προσφέρει πολύ περισσότερα από την ενέργεια - βοηθά στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και της πέψης, βοηθά στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας και της διάθεσης και παρέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη όλης της υγείας και της ευημερίας μας με σημαντικό τρόπο.*

Ο επιστήμονας αποκάλυψε τα ευρήματά του σε ηγέτες επιχειρήσεων που αναγνώρισαν τα τεράστια οφέλη του Acemannan και σχημάτισαν mannatech - για να αξιοποιήσουν τις τεράστιες θεραπευτικές δυνάμεις της Aloe.* Επενδύοντας εκατομμύρια δολάρια στην έρευνα, η Mannatech εξασφάλισε τα δικαιώματα στην τελειοποιημένη και αποκλειστική φόρμουλα της σκόνης Manapol®, ένα προϊόν που περιέχει 100% Acemannan, ως βάση για πολλά προϊόντα.

Ο Πρωτοπόρος στη Γλυκονουτταρική

Το 1995, η Mannatech εγκαινίασε το συγκρότημα Ambrotose® — το προϊόν υπογραφής, ένα γλυκονυτταρικό συμπλήρωμα που παρασκευάζεται με ένα ισχυρό μείγμα σκόνης Manapol και πολλά άλλα φυτικά συστατικά. Το Ambrotose Complex απέκτησε γρήγορα φήμη λόγω της απίστευτης διακυτταρικής επικοινωνίας του* και, εν μία νυκτί, έγινε δεκτό από πολλούς ανθρώπους και κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση για τα οφέλη του για την υγεία. Η Mannatech αναδείχθηκε πρωτοπόρος στηνΓλυκονοτρίας, έναν κλάδο της επιστήμης που είναι πλέον ευρέως αποδεκτός από την επιστημονική κοινότητα.*

Παγκόσμια αναγνώριση για τα προϊόντα μας

Σήμερα, η Mannatech απολαμβάνει αποκλειστική συνεργασία με την Natural Aloe de Costa Rica (NACR), έναν κατασκευαστή προϊόντων αλόης υψηλής ποιότητας στην Κόστα Ρίκα, η οποία καλλιεργεί ένα υψηλής ποιότητας εργοστάσιο αλόης. Η Mannatech και η NACR βελτίωναν τη διαδικασία για να διασφαλίσουν ότι η Μαναπόλ περιέχει την πιο ισχυρή μορφή ασεμανάν. Γνωστή για το άγονο κλίμα και το πλούσιο ηφαιστειογενές της έδαφος, η Κόστα Ρίκα καλλιεργεί την καλύτερη αλόη στον πλανήτη και η εταιρεία παράγει το πιο αγνό acemannan γνωστό.*

Στο Mannatech, η επιστήμη εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε επιστημονικές μελέτες και δοκιμές για να υποστηρίξουμε την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας. Σε όλη την ιστορία μας, η Mannatech έχει λάβει προστασία για την τεχνολογία που σχετίζεται με τις φόρμουλες μας εξασφαλίζοντας περισσότερα από 140 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Αποκλειστικά για mannatech, Manapol είναι το μόνο εμπορικά διαθέσιμο προϊόν αλόης 100% που πληροί τον επιστημονικά εγκεκριμένο ορισμό μοριακού βάρους 1 έως 2 εκατομμυρίων Daltons, για να είναι αληθινό acemannan, όπως ορίζεται από την αφηρημένη χημική υπηρεσία (CAS) και το συμβούλιο της αμερικανικής ιατρικής ένωσης (USAN) για τις υιοθετημένες ονομασίες. για το ακρωνύμιο του στα αγγλικά). Ενώ άλλες εταιρείες λένε ότι τα προϊόντα τους περιέχουν acemannan, κανένα άλλο προϊόν δεν φτάνει σε μοριακό ορισμό βαθμού. Η Mannatech είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο με αληθινό ασεμανάνο.

Φυσική αλόη από Κόστα Ρίκα

Η δέσμευσή μας για υγεία και ευεξία

Κάθε χρόνο, η Mannatech συνεχίζει να παράγει καινοτόμα και επαναστατικά προϊόντα για να βοηθήσει στην υποστήριξη της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας. Η γραμμή μας συνεχίζει να αναπτύσσεται για να καλύψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας. Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και να ζήσετε από πρώτο χέρι τις επιπτώσεις που έχουν στο μυαλό και το σώμα σας.*

Πολλοί από την πιστή μας οικογένεια Mannatech μας ακολούθησαν από την αρχή. Και η παγκόσμια εμβέλεια μας συνεχίζει να επεκτείνεται και σε άλλες ηπείρους. Στη Mannatech, νοιαζόμαστε πραγματικά για τους ανθρώπους και απολαμβάνουμε να τους βοηθάμε να ζήσουν υγιείς, ολοκληρωμένες ζωές. Σας προσκαλούμε να συνδεθείτε μαζί μας!

Υποστηρίζεται από μετρήσιμα αποτελέσματα

Δημόσιες συναλλαγές: MTEX (NASDAQ)

Σύνολο επενδύσεων στην έρευνα και ανάπτυξη

Σύνολο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που αποκτήθηκαν

Σύνολο παγκόσμιων αγορών

Συνολικά κέρδη που πραγματοποιήθηκαν

Αποστολή της Mannatech για τον τερματισμό του παιδικού υποσιτισμού

Ανησυχώντας για την υγεία και την ευημερία των παιδιών, η συνεργασία της Mannatech με το Ίδρυμα M5M® βοηθά τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να λαμβάνουν την κατάλληλη διατροφή. Το Ίδρυμα M5M συνεργάζεται με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να μοιραστεί το όραμα του τερματισμού του παιδικού υποσιτισμού. Το 2018, δημιούργησαν μια συνεργασία με το Kids Around the World® και το πρόγραμμα OneMeal και άνοιξαν το δρόμο για να φέρουν φαγητό και φαγητό στα παιδιά. Για κάθε 100 δολάρια που δαπανώνται για προϊόντα Mannatech, ένας μήνας σκόνης PhytoBlend™ απονέμεται σε ένα παιδί που έχει ανάγκη.

Μέλη της Ένωσης Άμεσης Πώλησης (DSA)

Η Direct Selling Association (DSA) είναι ένας αμερικανικός εμπορικός οργανισμός αφιερωμένος στην προστασία των ελευθεριών των εταιρειών μελών που εμπορεύονται προϊόντα απευθείας στους καταναλωτές μέσω ενός ανεξάρτητου δυναμικού πωλήσεων. Το DSA χρησιμεύει για την προώθηση, την προστασία και την αστυνομία του κλάδου των άμεσων πωλήσεων, βοηθώντας παράλληλα τις εταιρείες άμεσων πωλήσεων και το ανεξάρτητο δυναμικό πωλήσεών τους να είναι πιο επιτυχημένες. Είναι επίσης ένας πόρος για συνεργάτες και για την εταιρεία, καθώς αναζητά πάντα τρόπους υποστήριξης των ατόμων που εμπλέκονται σε άμεσες πωλήσεις. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το DSA και τον Κώδικα Δεοντολογίας του, επισκεφθείτε dsa.org.

Από την αρχή, η Mannatech έχει υιοθετήσει το μοντέλο άμεσων πωλήσεων για να φέρει τα προϊόντα της σε περισσότερους ανθρώπους. Οι συνεργάτες μας αγαπούν αυτό που κάνουμε. Το επιχειρηματικό μας μοντέλο βασίζεται στη σύνδεση, την κοινή χρήση και την οικοδόμηση στενών σχέσεων - κλειδί για τη ζωή μιας υγιούς και ικανοποιητικής ζωής.

Μέλος για 21 χρόνια

Τι λένε οι άνθρωποι

Εξουσιοδοτώ

"Είναι η ποιότητα ζωής που ενδυναμώνει τόσο πολύ, που δεν μπορείς παρά να θέλεις να συμμετέχεις σε αυτό."

– Ιωάννης Τ., Συνεργάτης της Mannatech

Εντυπωσιακός

"Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις πώς αλλάζουν εντελώς οι ζωές των ανθρώπων. Και όταν είδα αυτού του είδους τη δέσμευση, αυτού του είδους την αφοσίωση, που θα μπορούσα να βάλω στη ζωή ενός ατόμου για να τους βοηθήσω, ήξερα ότι αγαπούσα αυτή την εταιρεία. Γιατί αυτό είναι το θέμα αυτής της εταιρείας, και είναι ένα φανταστικό πράγμα."

– Αντώνιος Κ., Συνεργάτης Της Mannatech

Εντελώς διαφορετικό

"Η Mannatech μου δίνει ελπίδα για το μέλλον. Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αυτό είναι κάτι που μπορώ να χτίσω με μερική απασχόληση, αυτό που κάνω μετά τη δουλειά μου."

– Χριστίνα Γ., Συνεργάτης της Mannatech

ΖΉΣΤΕ ΛΊΓΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ. ΝΙΏΣΤΕ ΠΟΛΎ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΥΓΙΕΙΝΌΣ. ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΌΣ.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της οικογένειας Mannatech!

† γλυκαντικά είναι ευεργετικοί σακχαρίτες που βρίσκονται στη φύση.

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.