BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Missie 5 Miljoen

M5M:s uppdrag

Om een wereldwijde onderdrukking te bekomen, zodat je de schuur in het hele land kunt bezoeken. De beste manier om dit te doen is om onze schuur te helpen om onze producten op een ordentelijke manier te kopen.

Sedan 2009 har Mannatechs program genererat mer än 110 miljoner portioner av näringsstöd för undernärda barn.

Stöder barn, familjer + samhällen

De beste manier om met een schuur om te gaan, is om de näring te vinden die je nodig hebt om fris te worden. Vi åstadkommer detta genom att ge föräldrar de vitaminer, mineraler och viktiga näringsämnen som växande barn behöver för optimal hälsa. När du förbättrar ett barns hälsa bidrar detta i sin tur att förbättra hälsan för hela samhället.

Visste du?

Allvarlig undernäring drabbar 45 miljoner barn över hela världen varje år. Det är nästan ett av tre barn under fem år (d.v.s. hela befolkningen i Kalifornien + Chicago + Houston).

Källa: Wereldvoedselprogramma VS

Videor

 

Ecuador kapitel 1: Hopp genom näring

 

Ecuador kapitel 2: Ge näring till familjer

 

Ecuador kapitel 3: Glädje genom näring

 

Ecuador kapitel 4: Ge näring åt kroppen och själen

 

Ecuador kapitel 5: Ge näring till Ecuador

Våra partner i detta uppdrag

Kids Around the World is een organisatie die als hoofdtaak heeft de levenskwaliteit van kinderen en hun gezinnen te verbeteren op dezelfde manier als bij HopeZones, waar kinderen in het middelpunt van hun leven staan en waar zij de kans krijgen om over hun eigen leven te leren.

Vi har samarbetat med dessa fyra HopeZone-gemenskaper:

San Silvestre, Ecuador

De beste inkomstkansen voor deze prachtige omgeving, die zich op slechts een kilometer van Portoviejofloden bevindt, zijn risodling en viske. Denna HopeZone komt in januari 2021 vrij en biedt ruimte aan 130 scholen die zich hebben ingeschreven voor een nieuw programma.

Punta Alta, Ecuador

Dessa samhällen är avsides belägna uppe bland Manabis kullar. De lokale zoogdierenverenigingen willen een vrijwillig team samenstellen om de HopeZone te leiden, die in augustus 2021 klaar zal zijn. Cirka 110 barn bor i Punta Alta och dess två närliggande samhällen. Dessa tre samhällen går samman för att bilda HopeZone.

Payita, Dominikanska republiken

Payita is een soft law bedrijf met producten zoals rijst, kokosolie en hout. Det fungerar också som Dominikanska republikens nav för Generation Hope. HopeZone moet in oktober 2021 van start gaan met een kring van 50 kinderen in de eerste helft van het jaar.

Caño Crossing, Dominikanska republiken

Detta landsbygdssamhälle ligger i utkanten av Nagua med jordbruk och timmerarbete som den primära anställningsformen. En HopeZone komt snel naar je toe om 40 schuren te helpen omcirkelen die zich in deze wereld bevinden.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. All rights reserved.