BLEIBEN SIE VERBUNDEN! Neuigkeiten und Updates während der COVID-19 Erfahren Sie mehr
Kostenloser Versand für jedes Abonnement über $224,99
Unübertreffliche 180-Tage-Zufriedenheitsgarantie!
Mannatech Startseite

Styrken ved Mannatechs patenter

Wie wirbt Mannatech bei anderen Anbietern für Gesundheit und Wellness? Opsummeret i et ord: patenter. I de de sidste 28 år er der udstedt mere end 140 patenter til Mannatech, og Mannatech har i øjeblikket mere end 90 patenter med flere endnu verserende. Dette giver virksomheden en unik position i branchen.

Faktisk kan de fleste virksomheder inden for nærings- og sundhedssektoren og direg salg kun prale af få, om nogen, patenter. Det betyder, at videnskaben og produktvalideringen bag patenterne placerer Mannatech langt over konkurrenterne.

Mannatechs patentportefølje

Modtagne patenter

Aktiver Patentinhaber

Vererende patenter

Dr. Nugent forklarer styrken ved patenter

Mannatech har foretaget betydelige investeringer for at beskytte deres produkter mod tyveri eller forfalskning og give forbrugerne produkter, der er unikke og videnskabeligt funderet.

 

 

Patent-Prozesse

Patentprocessen er lang og besværlig. For at opnå et patent skal et produkt opfylde visse kriterier og bevise, at det er innovativt, kreativt og .

Mannatech fokuserer på langsigtede mål og fortsætter med at investere i fremtiden. Investitionen in Patente zur Entwicklung unserer videnskabelige og teknologiske forbedringer har gjort Mannatech til verdens førende inden for den videnskabeligt dokumenterede ernæringsindustri.

†Denneinformation er gældende fra den 14. januar 2022.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. All rights reserved.