BLEIBEN SIE VERBUNDEN! Neuigkeiten und Updates während der COVID-19 Erfahren Sie mehr
Kostenloser Versand für jedes Abonnement über $224,99
Unübertreffliche 180-Tage-Zufriedenheitsgarantie!
Mannatech Startseite

Mission 5 Millionen

M5M:n missio

Auttaa taistelemaan kansainvälistä aliravitsemusta vastaan ravitsemalla lapsia ympäri maailmaa. Aloitamme pyrkimyksemme auttamalla lapsia saamaan tarvitsemansa ravinteet tuotteillamme.

Mannatechin ohjelmat ovat vuodesta 2009 tuottaneet yli 110 miljoonaa ravintolisäannosta aliravituille lapsille.

Tuemme lapsia, perheitä ja yhteisöjä

Tärkein asia, minkä vanhemmat voivat lastensa hyväksi tehdä, on tarjota heille ravinnon, joka pitää heidät terveinä. Saavutamme tämän tarjoamalla vanhemmille ne vitamiinit, mineraalit ja tärkeimmät ravinteet, joita kasvava lapsi tarvitsee saavuttaakseen optimaalisen terveyden. Yhdenkin lapsen terveyden parantaminen parantaa myös yhteisöjen terveyttä.

Tiesitkö?

45 Miljoonaa lasta ympäri maailman kärsii vakavasta aliravitsemuksesta. Se on lähes yksi kolmesta alle viisivuotiaasta lapsesta (vastaa Kalifornian + Chicagon + Houstonin koko väestöä).

Lähde: Welternährungsprogramm USA

Videot

 

Ecuador osa 1: Toivon ravitseminen

 

Ecuador osa 2: Perheiden ravitseminen

 

Ecuador osa 3: Ilon ravitseminen

 

Ecuador osa 4: Ravitse ruumista, niin ravitset sielua

 

Ecuador osa 5: Ecuadorin ravitseminen

Kumppanimme tässä missiossa

Kids Around the World ist eine gemeinnützige Organisation, die von den Vereinten Nationen, demKinderhilfswerk der Vereinten Nationen (UNICEF) und dem Kinderhilfswerk der Vereinten Nationen (UNICEF) und dem Kinderhilfswerk der Vereinten Nationen (UNICEF) gegründet wurde, um HopeZone zu unterstützen - die am meisten gefährdeten Kinder und Jugendlichender Welt.

Olemme tehneet yhteistyötä näiden neljän HopeZone-yhteisön kanssa:

San Silvestre, Ecuador

Tämän Portoviejo-joen rannalla muutama kilometri sen suistosta ja vain vähän vähän merenpinnan yläpuolella sijaitsevan yhteisön tärkeimmät tulonlähteet ovat riisinviljely ja kalastus. Tämä HopeZone perustettiin tammikuussa 2021, ja sen puitteissa autetaan noin 130 lasta, jotka ovat ilmoittautuneet ravitsemusohjelmaan.

Punta Alta, Ecuador

Nämä syrjäiset syrjäiset yhteisöt sijaitsevat Manabi-kukkuloiden huipulla. Paikalliset äidit ovat muodostanet vapaaehtoisista koostuvan tiimin, joka johtaa tätä elokuussa 2021 perustettua HopeZonea. Punta Altassa ja kahdessa sen lähellä olevassa yhteisössä asuu noin 110 lasta. Nämä kolme yhteisöä yhdistetään HopeZoneksi.

Payita, Dominikaaninen tasavalta

Payitan maatalousvyöhykkeellä tuotetaan erilaisia tuotteita, kuten riisiä, kookospähkinöitä ja karjaa. Lisäksi se toimii Dominikaanisen tasavallan Generation Hope Hub -keskuksena. HopeZonen toiminta aloitettiin lokakuussa 2021, ja ensimmäiseen vaiheeseen osallistuu noin 50 lasta.

Caño Crossing, Dominikaaninen tasavalta

Tämä maalaisyhteisö sijaitsee Naguan rannalla, ja sen ensisijainen työllistäjä on maa- ja metsätalous. Sinne ollaan perustamassa HopeZonea yhteisön noin 40 lapsen auttamiseksi.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle Rechte vorbehalten.