ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Αρχική σελίδα της Mannatech
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99

Αγαπητοί Πολύτιμοι Συνεργάτες, Πελάτες και Φίλοι,

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον υπόλοιπο κόσμο στο ενδιαφέρον μας για την εξελισσόμενη υγειονομική κρίση (COVID-19) που διεξάγεται αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες που επλήγησαν από αυτή την πανδημία και είναι ευγνώμονες για τους επαγγελματίες υγείας που εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο.

Καθώς συμβιβαζόμαστε με αυτό το "νέο φυσιολογικό" θέλουμε να αφιερώσουμε λίγο και να σας ευχαριστήσουμε που είστε μέρος της Mannatech. Εσύ είσαι ο λόγος που κάνουμε αυτό που κάνουμε, και είναι χαρά μου να σε υπηρετώ κάθε μέρα. Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, συνεργατών και πελατών μας παραμένει ύψιστη προτεραιότητα. Για να παρατηρήσουμε την κοινωνική αποστασιοποίηση, οι υπάλληλοί μας εργάζονται απρόσκοπτα από το σπίτι και έχουμε ένα σχέδιο επιχειρησιακής συνέχειας για την παροχή εξαιρετικής και αδιάλειπτης εξυπηρέτησης. Έχουμε πραγματικά μια μεγαλύτερη εκτίμηση για το τι χρειάζεται για να εργαστείτε από το σπίτι.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους προμηθευτές και τους διανομείς μας για να διασφαλίσουμε ότι τα υψηλά επίπεδα υπηρεσιών και οι λειτουργίες συνεχίζονται. Από σήμερα, κανένας δεν αναφέρει μεγάλες καθυστερήσεις στη διανομή. Καθώς η κατάσταση εξελίσσεται, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε και να επικοινωνούμε τυχόν αλλαγές που μπορεί να έχουν πιθανό αντίκτυπο στη διαθεσιμότητα ή την αποστολή του προϊόντος.

Με ελπιδοφόρο πνεύμα και θετική νοοτροπία, θα ξεπεράσουμε αυτή την πρόκληση μαζί. Και πάλι, θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις μας μαζί σας τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί σας αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, μη διστάσετε να μας στείλετε email στο ukcustserv@mannatech.com ή να καλέσετε την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών στους ακόλουθους αριθμούς:

0800 028 6071 – Ηνωμένο Βασίλειο
80 88 95 29 – Δανία
1800 936 367 – Δημοκρατία της Ιρλανδίας
8000 111 522 – Εσθονία
0800 919853 – Φινλανδία
800 919 853 – Τσεχική Δημοκρατία

Σας ευχαριστώ για τη συνεχή εμπιστοσύνη σας στη Mannatech.

Με ευγνωμοσύνη,

Στη σφαίρα
Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Mannatech

Αναδιαμόρφωση

© 2023 Mannatech, Ενσωματώθηκε. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.