BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Beste medewerkers, klanten en vrienden,

Wij sluiten ons aan bij de rest van de wereld in onze bezorgdheid over de zich ontwikkelende gezondheidscrisis (COVID-19) die zich momenteel over de hele wereld afspeelt. Onze gedachten gaan uit naar de gezinnen die door deze pandemie zijn getroffen en wij zijn dankbaar voor de gezondheidswerkers die de klok rond aan het werk zijn.

Terwijl we ons in dit "nieuwe normaal" nestelen, willen we een moment nemen om u te bedanken voor uw lidmaatschap van Mannatech. U bent de reden waarom wij doen wat wij doen, en het is ons een genoegen u elke dag van dienst te zijn. De gezondheid en veiligheid van onze werknemers, medewerkers en klanten blijft een topprioriteit. Om sociale afstand te bewaren, werken onze werknemers naadloos vanuit huis en beschikken wij over een bedrijfscontinuïteitsplan om een uitzonderlijke en ononderbroken dienstverlening te kunnen bieden. We hebben echt meer waardering voor wat er nodig is om vanuit huis te werken.

Wij staan voortdurend in contact met onze leveranciers en distributeurs om ervoor te zorgen dat de dienstverlening en de activiteiten op een hoog peil blijven. Tot op heden heeft niemand melding gemaakt van vertragingen in de distributie. Naarmate de situatie zich verder ontwikkelt, zullen wij alle wijzigingen die gevolgen kunnen hebben voor de beschikbaarheid of verzending van producten, blijven volgen en bekendmaken.

Met een hoopvolle geest en een positieve instelling zullen we deze uitdaging samen doorkomen. Nogmaals, wij zullen onze gesprekken met u in de komende dagen en weken voortzetten. Aarzel niet om contact op te nemen als we u kunnen helpen. Als u vragen of opmerkingen hebt, kunt u ons mailen op ukcustserv@mannatech.com of bellen met de Europese klantendienst op de volgende nummers:

0800 028 6071 - UK
80 88 95 29 - Denemarken
1800 936 367 - Republiek Ierland
8000 111 522 - Estland
0800 919853 - Finland
800 919 853 - Tsjechische Republiek

Dank u voor uw voortdurende vertrouwen in Mannatech.

Met dankbaarheid,

Al Bala
CEO en voorzitter van Mannatech

Remodal

© 2023 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.