ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Αξεπέραστη εγγύηση ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

Σκέφτηκες την ευκαιρία του Μάννα τεκτονικά;

Εξερευνήστε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία σας και να κερδίσετε εισόδημα!

Μήπως ένας φίλος σας πρότεινε τα ανώτερα προϊόντα μας; Ή ψάχνετε για μια "πλευρική φασαρία" ή ακόμα και μια νέα καριέρα για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση; Το Μάνατεκ το κάνει δυνατό! Μπορείτε να ξεκινήσετε με πολύ χαμηλό κόστος εκκίνησης και την ευελιξία χρόνου για να εργαστείτε τις ώρες που θέλετε, χωρίς να χρειάζεστε προηγούμενη εμπειρία στην επιχείρηση ή τις πωλήσεις.  Θα έχετε πρόσβαση σε εργαλεία, εκπαίδευση και ένα δίκτυο για να σας υποστηρίξει στην πορεία.

Είτε ψάχνετε για επιπλέον μερικές εκατοντάδες λίρες κάθε μήνα είτε μεταβαίνετε σε μια νέα καριέρα,^ Η Mannatech είναι η κατάλληλη εταιρεία για εσάς. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικά επικυρωμένων προϊόντων ευεξίας και έχουμε αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου - είμαστε μια εισηγμένη εταιρεία (NASDAQ: MTEX) και γιορτάζουμε επί του παρόντος την 28η επέτειό μας, κερδίζοντας περισσότερες από 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνολικές πωλήσεις και εκατομμύρια πελάτες σε 26 χώρες όλα αυτά τα χρόνια!

Η βασική, παγκόσμια επιχειρηματική πλατφόρμα μας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έσοδα από την επιρροή σας και να βελτιώσετε τον φυσικό και οικονομικό σας εαυτό μέσω της πώλησης προϊόντων Mannatech.  

Εξετάστε τα ελκυστικά οφέλη μιας επιχείρησης Mannatech:

Χαμηλό κόστος εκκίνησης

Εργασία από οπουδήποτε

Δεν υπάρχει απόθεμα για αγορά ή αποθήκευση

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση ικανοποίησης χωρίς κίνδυνο, ηγετική στον κλάδο, 90 ημερών

Ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης μέσω της καθοδήγησης ενός προς έναν για την οικοδόμηση επιχειρήσεων από βετεράνους της βιομηχανίας

Μια ευκαιρία να δώσετε πίσω και να μεταμορφώσετε τον κόσμο γύρω σας - ένα μέρος κάθε πώλησης πηγαίνει για να βοηθήσει στη διατροφή των παιδιών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ως εταιρεία, έχουμε επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στην επιστημονική έρευνα, εξασφαλίσαμε περισσότερα από 149 διπλώματα ευρεσιτεχνίας από την ίδρυσή μας, σήμερα κατέχουν 94 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε μεγάλες αγορές και έχουν επικυρώσει τα προϊόντα μας μέσω ανθρώπινων κλινικών μελετών.

Η Παγκόσμια Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή μας, αποτελούμενη από κορυφαίους, ανεξάρτητους επιστήμονες, καθοδηγεί τα προϊόντα μας που υποστηρίζονται από την επιστήμη. Αυτές οι πατέντες και οι επικυρώσεις προστατεύουν την επιχείρησή σας και σας βοηθούν να ξεχωρίσετε. Κανείς δεν έχει προϊόντα όπως το Mannatech!

Γίνετε μέλος μιας κοινότητας με γνώμονα την υγεία και την ευεξία

Γίνετε μέλος μιας κοινότητας ομοϊδεαμένων ανθρώπων παθιασμένων με την ευεξία.

Όταν προσχωράτε στη Mannatech, γίνεστε μέρος μιας κοινότητας τα μέλη της οποίας είναι αφοσιωμένα στην ευεξία και την προσωπική ανάπτυξη. Είμαστε μια κοινότητα που μεταμορφώνει τον κόσμο μέσω της Γλυκονοτροφίας.

Τα γλυκονυτταρικά είναι απαραίτητα συστατικά που βρίσκονται σε φυτά αλόης που υποστηρίζουν την επικοινωνία μεταξύ κυττάρων στο σώμα μας. Μπορούν να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό και πεπτικό σας σύστημα, να ενισχύσουν την εγκεφαλική και γνωστική λειτουργίακαι να βελτιώσουν τη διάθεση. *

Η σειρά προϊόντων ευεξίας της Mannatech βασίζεται σε πρωτοποριακή διατροφική τεχνολογία, την οποία πρωτοπορήσαμε το 1994. Αυτή η επιστήμη αναπτύσσεται και γίνεται όλο και πιο mainstream, όπως αποδεικνύεται από το έργο που γίνεται στο Ινστιτούτο Γλυκοβιολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο αξιοποιεί τις νεότερες τεχνολογίες εξατομικευμένων εργαλείων κοινωνικής πώλησης, επικοινωνιών ήχου / βίντεο και διασυνοριακών πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου για να επεκτείνει την εμβέλειά σας στις 26 χώρες (και αυξάνεται) όπου πουλάμε και να αυξήσει τον αντίκτυπό σας.

Το ταξίδι ευεξίας σας ξεκινά με εσάς

Βοηθήστε τους άλλους να αισθάνονται υπέροχα και να πληρώνονται για την επιτυχία σας!

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν θεωρούνται πλέον πολυτέλεια. είναι απαραίτητο για όσους επιθυμούν έναν τρόπο ζωής υγείας, νεότητας και ζωτικότητας. Το δικό σας ταξίδι ευεξίας θα πρέπει να βασίζεται στην ανάγκη σας για βέλτιστη υγεία ενόψει του σημερινού στρεσαρισμένου τρόπου ζωής, της περιβαλλοντικής τοξικότητας και του χρόνιου υποσιτισμού. Τα τρόφιμα έχουν χάσει τη διατροφική τους αξία και ο σημερινός τρόπος ζωής οδηγεί σε πολύ κακές διατροφικές επιλογές.

Εγγυόμαστε ότι εσείς και οι πελάτες σας θα βιώσετε πραγματικά αποτελέσματα. Όταν γίνετε μέλος της Mannatech, θα απολαύσετε το πλεονέκτημα να βοηθάτε τους άλλους να αισθάνονται υπέροχα και θα αποζημιωθείτε για τις επιτυχίες σας στο να μοιράζεστε το Mannatech με τον κόσμο. Παρέχουμε ένα πρόγραμμα ανταποδοτικών προμηθειών που μπορεί να σας βοηθήσει να αντισταθμίσετε τις μηνιαίες αγορές σας mannatech ή να σας επιτρέψουμε να δημιουργήσετε έσοδα για να απολαύσετε τη ζωή με τον τρόπο που επιθυμείτε.

Αξίζει τη δουλειά!

Σε αυτή τη νέα εποχή των κοινωνικών πωλήσεων και της «Side Hustle Economy» αναδύεται μια νέα γενιά Μικροεπιχειρηματιών και δεν είναι πλέον πρόθυμοι να ανταλλάξουν απλώς το χρόνο τους για μισθούς. Αντίθετα, ξεκινούν με μερική απασχόληση δημιουργώντας εισοδήματα βάσει περιουσιακών στοιχείων και στη συνέχεια τα αξιοποιούν σε πιο μακροπρόθεσμες ευκαιρίες. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε επιπλέον εισόδημα, δημιουργώντας έσοδα από την επιρροή σας στο διαδίκτυο και δημιουργώντας μια επιχείρηση που θα μπορούσε να γίνει μια καριέρα πλήρους απασχόλησης.

Μπορείτε να επιτύχετε στις απευθείας πωλήσεις. Με μια ομάδα ομοϊδεατών ανθρώπων που σας βοηθούν σε κάθε βήμα της διαδρομής, συμπεριλαμβανομένων των μέντορων και των συνεργατών που ήδη πετυχαίνουν, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δύναμη των σύνθετων προσπαθειών και να μάθετε πόσο "αξίζει τον κόπο" η άμεση πώληση!

Εταιρικό Γραφείο

Μάντατεκ: Η Εταιρεία

Η Mannatech είναι εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο (NASDAQ: MTEX) και σήμερα γιορτάζει την 30ή επέτειό της. Αν θέλετε να ξεκινήσετε οποιοδήποτε είδος νέας επιχείρησης, θα θέλετε να προσφέρετε προϊόντα που αγοράζουν οι άνθρωποι - και οι άνθρωποι αγοράζουν τα προϊόντα της Mannatech μήνα με το μήνα, χρόνο με το χρόνο, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Mannatech έχει δημιουργήσει περισσότερες από 5 δισεκατομμύρια δολάρια και πλέον σε πωλήσεις τα τελευταία 30 χρόνια.

Με γηράσκοντα πληθυσμό, αυξανόμενο κόστος υγειονομικής περίθαλψης και υψηλό ενδιαφέρον για λύσεις φυσικής υγείας που συνδυάζουν την καλύτερη επιστήμη και φύση, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε μια δευτερεύουσα επιχείρηση ή μια παγκόσμια επιχείρηση στη βιομηχανία υγείας και ευεξίας πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων! Η Mannatech μπορεί να σας παρέχει ακριβώς τη σωστή επιχειρηματική πλατφόρμα Social-Mobile-Global για να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση με το κλειδί στο κέντρο της σειράς, πουλώντας προϊόντα που αγοράζουν οι άνθρωποι.

Mannatech: Η Κοινότητα

Ντον ΜακΚόρμικ

"Τα προϊόντα Mannatech έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους... Ο Μάντατεκ άλλαξε τη ζωή μου."

Ντον ΜακΌρμικ
ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δρ Μάρσια Σέφερ

"Τα παιδιά μου ζητούν αμβρόσιο. Το αγαπούν στο νερό τους. αγαπούν το πώς τους κάνει να αισθάνονται."

Δρ Μάρσια Σέιφερ
ΧΡΥΣΌς ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌς Διευθυντής

Ντέιβιντ Λι & Μέι Γιν

"Όχι μόνο η Mannatech έδωσε στην οικογένειά μου έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά μου πρόσφεραν επίσης την ελευθερία επιλογής".

Ντέιβιντ Λι - Μέι Yin
ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Αυτοί οι συνεργάτες της Mannatech ζουν την καλύτερη ζωή τους. Μπορείς κι εσύ. Δεν θα είσαι μόνη σου. Διαθέτουμε την κοινότητα, την εκπαίδευση, τα εργαλεία και την πλατφόρμα υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Μπορείς να το κάνεις αυτό! Θα σας βοηθήσουμε! Το αξίζεις!

^Οι προμήθειες, τα μπόνους και οι ανταμοιβές κινήτρων κερδίζονται μέσω της πώλησης των προϊόντων της Mannatech. Η Mannatech δεν εγγυάται το ύψος του εισοδήματος ή των ανταμοιβών κινήτρων, εάν υπάρχουν, που θα δημιουργήσει ένας Συνεργάτης που συμμετέχει στην επιχείρηση της Mannatech. Όπως συμβαίνει με κάθε επιχείρηση, τα επιχειρηματικά αποτελέσματα κάθε Συνεργάτη ενδέχεται να ποικίλλουν και θα βασίζονται, μεταξύ άλλων παραγόντων, στην προσπάθεια και την ικανότητα του Συνεργάτη, στη διαθέσιμη πελατειακή βάση και στον χρόνο που αφιερώνει στην επιχείρηση. Παρακαλούμε δείτε το Σχέδιο καριέρας και αμοιβών της Mannatech στη διεύθυνση https://library.mannatech.com/download7904.

✅Η Mannatech συνιστά οι ™ Αμβρόσιου LIFE να λαμβάνονται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες.  Τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω μπορούν να πάρουν το προϊόν εάν εγκριθεί από έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Εάν έχετε ερωτήσεις για χρήση πέρα από τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα, θα πρέπει να μιλήσετε με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας.

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. All rights reserved.