BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Mannatech Homepage
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99

Sehr geschätzte Geschäftspartner, Kunden und Freunde, 

net als alle anderen zijn ook wij zwaar getroffen door de crisis die ons de laatste tijd een ernstige ziekte heeft bezorgd (COVID-19). Unsere Gedanken sind bei allen von der Pandemie betroffenen Familien und wir danken allen Kräften im Gesundheitsbereich, die rund um die Uhr im Einsatz sind.

Terwijl we ons inspannen om ons op die "nieuwe normaalheid" te richten, willen we een moment inhaleren en u danken dat u een deel van Mannatech bent. Zij zijn de basis voor alles wat wij doen en het is voor ons een grote eer en een grote vreugde dat wij elke dag onze diensten kunnen aanbieden. De gezondheid en veiligheid van onze werknemers, partners en klanten is altijd onze topprioriteit geweest. Om de nodige "sociale distantie" te verkrijgen, werken al onze medewerkers nu samen van thuis uit en wij zetten ons in voor ons plan om onze zakenrelaties te versterken, zodat wij u onze uitstekende service zonder onderbreking kunnen blijven aanbieden. We hebben nu in der Tat meer moeite om van hier naar hier te komen om te werken.

Wij staan in voortdurend contact met onze leveranciers en klanten om een hoog serviceniveau en betrouwbare levering te garanderen. Tot nu toe hebben we geen klachten gehad over contractwijzigingen in het hele systeem. Wir werden die Situation weiterhin im Auge behalten und alle Veränderungen, die sich auf die Produktverfügbarkeit oder den Versand auswirken könnken, überwachen und darüber informieren.

Met hoop en een positieve instelling zullen wij erin slagen om van deze uitdaging een gezamenlijke uitdaging te maken. Wij zullen onze dialoog met u in de komende dagen en weken voortzetten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u onze hulp nodig heeft. Stuur ons al uw vragen of verzoeken per e-mail naar decustserv@mannatech.com of per telefoon naar onze klantendienst Europa op 0800 664 5521 voor Duitsland en 0800 005 938 voor Oostenrijk.

Wij danken u voor uw continuïteit in Mannatech.

Hartelijk dank,

Al Bala
CEO en voorzitter van Mannatech

Remodal

© 2023 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.