Αρχική σελίδα της Mannatech

Αγαπητοί και Πολύτιμοι Συνεργάτες, Πελάτες και Φίλοι, 

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον υπόλοιπο κόσμο στην ανησυχία μας για την αυξανόμενη υγειονομική κρίση που πλήττει σήμερα ολόκληρο τον κόσμο (COVID-19). Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες που επλήγησαν από αυτή την πανδημία και είμαστε ευγνώμονες για τους επαγγελματίες υγείας που εργάζονται από τον ήλιο στον ήλιο.  

Καθώς προσαρμοζόμαστε σε αυτό το "νέο φυσιολογικό" θέλουμε να αφιερώσουμε λίγο και να σας ευχαριστήσουμε που είστε μέρος της Mannatech. Εσύ είσαι ο λόγος που κάνουμε αυτό που κάνουμε, και είναι χαρά μου να σε υπηρετώ κάθε μέρα. Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων μας, συνεργατών και πελατών μας, παραμένει η πρώτη μας προτεραιότητα. Για να συμμορφωθούμε με την κοινωνική αποστασιοποίηση, οι υπάλληλοί μας εργάζονται χωρίς διακοπή από το σπίτι και έχουμε ένα σχέδιο επιχειρησιακής συνέχειας για την παροχή εξαιρετικής, αδιάλειπτης εξυπηρέτησης. Εκτιμούμε πραγματικά πολύ περισσότερο τι σημαίνει να δουλεύεις από το σπίτι. 

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους προμηθευτές και τους διανομείς μας για να διασφαλίσουμε ότι τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και λειτουργίας συνεχίζονται. Από σήμερα, κανείς δεν αναφέρει εκτεταμένες καθυστερήσεις στο σύστημα διανομής. Καθώς η κατάσταση εξελίσσεται, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε και να επικοινωνούμε τυχόν αλλαγές που ενδέχεται να επηρεάσουν τη διαθεσιμότητα ή την αποστολή του προϊόντος.  

Με πνεύμα ελπίδας και θετική στάση, θα ξεπεράσουμε μαζί αυτή την πρόκληση. Και πάλι, θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις μας μαζί σας τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.  Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, μην διστάσετε να μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην espcustserv@mannatech.com ή να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών για την Ισπανία, στον ακόλουθο αριθμό: 800 8100 47.

Σας ευχαριστώ για τη συνεχή εμπιστοσύνη σας στη Mannatech.   

Με όλες μου τις ευχαριστίες,  

Στη σφαίρα
Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Mannatech

Αναδιαμόρφωση

© 2023 Mannatech, Ενσωματώθηκε. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.