Αρχική σελίδα της Mannatech

Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΤΕΚ

ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ

Ζήστε το όνειρό σας και κάντε τη διαφορά

Η ελευθερία είναι στα χέρια σου στο Mannatech. Είτε θέλετε να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα για τα μικρά πράγματα, είτε να δημιουργήσετε μια νέα ζωή γεμάτη με ελεύθερο χρόνο, προσφέρουμε την ευκαιρία για απεριόριστες δυνατότητες.

Το καλύτερο; Εσείς αποφασίζετε πόσο χρόνο και προσπάθεια θέλετε να αφιερώσετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε εισάγοντας μερικούς φίλους για να πληρώσετε για τα προϊόντα σας ή προσθέτοντας μερικές επιπλέον ώρες για να απαλλαγείτε από κάποιο χρέος. Το επιτυχημένο μοντέλο της Mannatech λειτουργεί με το χρόνο σας, ώστε να μπορείτε να ευδοκιμήστε με την ταχύτητά σας.

Η νέα σας ζωή είναι δυνατή με:

  • Επεξεργασία προϊόντων
  • Κορυφαίο σχέδιο αποζημίωσης για τον κλάδο
  • Εργαλεία μάρκετινγκ τελευταίας τεχνολογίας και διοικητική υποστήριξη
  • Παγκόσμιο μοντέλο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια διεθνή επιχείρηση

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΆΒΕΥΣΗΣ

Η Mannatech σας αποζημιώνει για τις υγιεινές σας συνήθειες!

Τι είναι το Πρόγραμμα Αφοσίωσης Mannatech;

Βρήκαμε έναν τρόπο να ανταμείψουμε τη δέσμευσή σου για την ευημερία σου. Λέγεται Πρόγραμμα Αφοσίωσης Μάννατεκ.

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης είναι το εισιτήριό σας για να λάβετε πίστωση για κάθε Αυτόματη Παραγγελία που κάνετε, η οποία στη συνέχεια μπορεί να εξαργυρωθεί.

Ο αυτόματος καθορισμός της παραγγελίας σας στην πόρτα σας δεν είναι μόνο βολικός, αλλά σημαίνει επίσης ότι τα οφέλη των προϊόντων που παίρνετε θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στην υγεία και την ευημερία σας.

Η αυτόματη παραγγελία σας θα δημιουργείται την ίδια ημέρα κάθε μήνα.

Δείτε πώς λειτουργεί για:

Ας υποθέσουμε, για παράδειγμα, ότι κάνετε μια αυτόματη μηνιαία παραγγελία αξίας €100:

Ένας πόντος επιβράβευσης = ένα ευρώ (€) για την αγορά προϊόντων. Μόλις κερδίσετε 20% πόντους, διατηρήστε την κατάστασή σας με μηνιαίο AO για να συνεχίσετε να κερδίζετε πόντους και να τους εξαργυρώνετε για δωρεάν προϊόντα!

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

  • Για τους πρώτους τρεις μήνες, πρέπει να κάνετε μηνιαία συνδρομή για να διατηρήσετε τους πόντους που κερδίζετε. Στην αρχή του τέταρτου μήνα, θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ εξαργύρωσης ή αποθήκευσης αυτών των πόντων. Αν ακυρώσετε μια μηνιαία συνδρομή, ξεκινήστε ξανά τον τρίμηνο κύκλο αφοσίωσης. Ωστόσο, θα διατηρήσει όλους τους πόντους που κερδίζονται κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών συνεχόμενων μηνών.
  • Μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτούς τους πόντους για να λάβετε δωρεάν προϊόντα σε mannatech.com ή επικοινωνώντας με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας:
  • Με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης παίρνετε περισσότερες ανταμοιβές, περισσότερα προϊόντα και περισσότερα οφέλη. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το άτομο που σας σύστησε στη Mannatech ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.
  • Οι Πόντοι Επιβράβευσης θα υπολογίζονται αποκλειστικά στην τιμή αγοράς του προϊόντος (εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής).
  • Η αυτόματη παραγγελία σας δεν χρειάζεται να έχει την ίδια αξία πάντα. Πρέπει να κάνετε μόνο έναν τουλάχιστον τρεις (3) συνεχόμενους μήνες για να εξαργυρώσετε Πόντους Επιβράβευσης και στη συνέχεια κάθε συνεχόμενο μήνα.

Πραγματικές ιστορίες επιτυχίας

Πραγματικά συνέβη για μένα. Κάνε το να συμβεί για τον εαυτό σου.

Φτάσε τα αστέρια. Άνθρωποι όπως εσείς το έχουν κάνει να συμβεί με μοναδικό προϊόντα στα οποία πιστεύουν και μια απαράμιλλη επιχειρηματική ευκαιρία. Θέλουμε να θέσεις τους στόχους σου ψηλά, και θα σε βοηθήσουμε να φτάσεις εκεί. Και μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα γνωρίζοντας ότι, στην πορεία, βοηθώ να εμπλουτίσετε τη ζωή σας και τις ζωές των άλλων.

Αλλάξτε τον κόσμο σας: Γκίλντο Τιξέρια

Αλλάξτε τον κόσμο σας: Άντονι Κάρτσμαρ

Αλλάξτε τον κόσμο σας: Πωλέτ και Ρον Ρόι

Αλλάξτε τον κόσμο σας: Bo Alex

Σημαντική ανακάλυψη: Γιοχάνα Γκιλ-Μπάλα

Αλλάξτε τον κόσμο σας: Λόνι και Κριστίνα Γουέμπστερ

Αλλάξτε τον κόσμο σας: Σιωπή και Nat Εβδομάδες

Αλλάξτε τον κόσμο σας: Μπάρμπαρα και Δρ Steve Hines

Σημαντική ανακάλυψη: Κλαψιάρης Συμεών

Αλλάξτε τον κόσμο σας: Γκρέγκορι Μερκάντο

Αλλάξτε τον κόσμο σας: Αμάντα και Πολ Λατρείλ

Αλλάξτε τον κόσμο σας: Τζέιμς και Κέισι Χάνναν

Σημαντική ανακάλυψη: Πίτερ και Σουλάνι Λου

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.