Αρχική σελίδα της Mannatech

Σκέφτηκες την ευκαιρία του Μάννα τεκτονικά;

Εξερευνήστε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία σας και να κερδίσετε εισόδημα!

Σας σύστησε κάποιος φίλος τα ανώτερα προϊόντα μας; Ή μήπως ψάχνετε για μια "παράλληλη απασχόληση" ή ακόμη και για μια νέα καριέρα για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση; Η Mannatech το καθιστά εφικτό! Μπορείτε να ξεκινήσετε με πολύ χαμηλό κόστος εκκίνησης και με την χρονική ευελιξία να εργάζεστε τις ώρες που θέλετε, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε επιχειρήσεις ή πωλήσεις. Θα έχετε πρόσβαση σε εργαλεία, εκπαίδευση και ένα δίκτυο που θα σας υποστηρίξει στην πορεία. Είτε ψάχνετε για μερικές εκατοντάδες δολάρια επιπλέον κάθε μήνα είτε μεταβαίνετε σε μια νέα καριέρα,^ η Mannatech είναι η κατάλληλη εταιρεία για εσάς. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα επιστημονικά επικυρωμένων προϊόντων ευεξίας και έχουμε αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου - είμαστε μια εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο (NASDAQ: MTEX) και γιορτάζουμε σήμερα την 28η επέτειό μας, κερδίζοντας περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνολικές πωλήσεις και εκατομμύρια πελάτες σε 26 χώρες μέσα στα χρόνια! Η έτοιμη με το κλειδί στο χέρι, παγκόσμια επιχειρηματική μας πλατφόρμα μπορεί να σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε την επιρροή σας και να βελτιώσετε τον σωματικό και οικονομικό σας εαυτό μέσω της πώλησης των προϊόντων Mannatech.

^Οι προμήθειες, τα μπόνους και οι ανταμοιβές κινήτρων κερδίζονται μέσω της πώλησης των προϊόντων Mannatech.  Η Mannatech δεν εγγυάται το ποσό των ανταμοιβών εισοδήματος ή κινήτρων, εάν υπάρχουν, που θα δημιουργήσει ένας Συνεργάτης που συμμετέχει στην επιχείρηση Mannatech. Όπως και με κάθε επιχείρηση, τα επιχειρηματικά αποτελέσματα κάθε Συνεργάτη μπορεί να διαφέρουν και θα βασίζονται, μεταξύ άλλων, στην προσπάθεια και την ικανότητα του Συνεργάτη, στην πελατειακή βάση που έχει στη διάθεσή του και στον χρόνο που αφιερώνεται στην επιχείρηση. Παρακαλούμε δείτε το Πρόγραμμα Σταδιοδρομίας και Αποζημίωσης της Mannatech στο https://library.mannatech.com/download/652 και την Κατάσταση Μέσων Εισοδήματος στο https://library.mannatech.com/download/68.

Εξετάστε τα ελκυστικά οφέλη μιας επιχείρησης Mannatech:

Χαμηλό κόστος εκκίνησης

Εργασία από οπουδήποτε

Δεν υπάρχει απόθεμα για αγορά ή αποθήκευση

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση ικανοποίησης χωρίς κίνδυνο, ηγετική στον κλάδο, 180 ημερών

Ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης μέσω της καθοδήγησης ενός προς έναν για την οικοδόμηση επιχειρήσεων από βετεράνους της βιομηχανίας

Μια ευκαιρία να δώσετε πίσω και να μεταμορφώσετε τον κόσμο γύρω σας - ένα μέρος κάθε πώλησης πηγαίνει για να βοηθήσει στη διατροφή των παιδιών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ως εταιρεία, έχουμε επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στην επιστημονική έρευνα, εξασφαλίσαμε περισσότερα από 149 διπλώματα ευρεσιτεχνίας από την ίδρυσή μας, κατέχουμε σήμερα 94 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε σημαντικές αγορές και έχουμε επικυρώσει τα προϊόντα μας μέσω κλινικών μελετών σε ανθρώπους. Το Παγκόσμιο Επιστημονικό Συμβουλευτικό μας Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από κορυφαίους, ανεξάρτητους επιστήμονες, καθοδηγεί τα επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα μας. Αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και επικυρώσεις προστατεύουν την επιχείρησή σας και σας βοηθούν να ξεχωρίσετε. Κανείς δεν διαθέτει προϊόντα όπως η Mannatech!

Γίνετε μέλος μιας κοινότητας με γνώμονα την υγεία και την ευεξία

Γίνετε μέλος μιας κοινότητας ομοϊδεαμένων ανθρώπων παθιασμένων με την ευεξία.

Όταν προσχωράτε στη Mannatech, γίνεστε μέρος μιας κοινότητας τα μέλη της οποίας είναι αφοσιωμένα στην ευεξία και την προσωπική ανάπτυξη. Είμαστε μια κοινότητα που μεταμορφώνει τον κόσμο μέσω της Γλυκονοτροφίας.

Τα γλυκονυτταρικά είναι απαραίτητα συστατικά που βρίσκονται σε φυτά αλόης που υποστηρίζουν την επικοινωνία μεταξύ κυττάρων στο σώμα μας. Μπορούν να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό και πεπτικό σας σύστημα, να ενισχύσουν την εγκεφαλική και γνωστική λειτουργίακαι να βελτιώσουν τη διάθεση. *

Η σειρά προϊόντων ευεξίας της Mannatech βασίζεται σε πρωτοποριακή διατροφική τεχνολογία, την οποία πρωτοπορήσαμε το 1994. Αυτή η επιστήμη αναπτύσσεται και γίνεται όλο και πιο mainstream, όπως αποδεικνύεται από το έργο που γίνεται στο Ινστιτούτο Γλυκοβιολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο αξιοποιεί τις νεότερες τεχνολογίες εξατομικευμένων εργαλείων κοινωνικής πώλησης, επικοινωνιών ήχου / βίντεο και διασυνοριακών πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου για να επεκτείνει την εμβέλειά σας στις 26 χώρες (και αυξάνεται) όπου πουλάμε και να αυξήσει τον αντίκτυπό σας.

Το ταξίδι ευεξίας σας ξεκινά με εσάς

Βοηθήστε τους άλλους να αισθάνονται υπέροχα και να πληρώνονται για την επιτυχία σας!

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν θεωρούνται πλέον πολυτέλεια. είναι απαραίτητο για όσους επιθυμούν έναν τρόπο ζωής υγείας, νεότητας και ζωτικότητας. Το δικό σας ταξίδι ευεξίας θα πρέπει να βασίζεται στην ανάγκη σας για βέλτιστη υγεία ενόψει του σημερινού στρεσαρισμένου τρόπου ζωής, της περιβαλλοντικής τοξικότητας και του χρόνιου υποσιτισμού. Τα τρόφιμα έχουν χάσει τη διατροφική τους αξία και ο σημερινός τρόπος ζωής οδηγεί σε πολύ κακές διατροφικές επιλογές.

When you join Mannatech, you’ll enjoy the benefit of helping others feel great and will be compensated for your successes in sharing Mannatech with the world.^ We provide a rewarding commission plan that can help offset your monthly Mannatech purchases or allow for you to create revenue to enjoy life the way you desire.

Αξίζει τη δουλειά!

In this new era of social selling and the “Side Hustle Economy” a new generation of Micro Entrepreneurs is emerging, and they are no longer happy to simply trade their time for wages. Instead, they begin part-time by supplementing their income, leveraging them into longer term opportunities. You can generate extra income, too, by monetizing your online influence and building a business that could become a full-time career.^

You, too, can succeed with a team of like-minded people helping you every step of the way, including mentors and fellow Associates who are already succeeding, you can benefit from the power of compounding efforts and find out just how “worth it” direct selling can be!

Εταιρικό Γραφείο

Μάντατεκ: Η Εταιρεία

Η Mannatech είναι εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο (NASDAQ: MTEX) και σήμερα γιορτάζει την 30ή επέτειό της. Αν θέλετε να ξεκινήσετε οποιοδήποτε είδος νέας επιχείρησης, θα θέλετε να προσφέρετε προϊόντα που αγοράζουν οι άνθρωποι - και οι άνθρωποι αγοράζουν τα προϊόντα της Mannatech μήνα με το μήνα, χρόνο με το χρόνο, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Mannatech έχει δημιουργήσει περισσότερες από 5 δισεκατομμύρια δολάρια και πλέον σε πωλήσεις τα τελευταία 30 χρόνια.

Με γηράσκοντα πληθυσμό, αυξανόμενο κόστος υγειονομικής περίθαλψης και υψηλό ενδιαφέρον για λύσεις φυσικής υγείας που συνδυάζουν την καλύτερη επιστήμη και φύση, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε μια δευτερεύουσα επιχείρηση ή μια παγκόσμια επιχείρηση στη βιομηχανία υγείας και ευεξίας πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων! Η Mannatech μπορεί να σας παρέχει ακριβώς τη σωστή επιχειρηματική πλατφόρμα Social-Mobile-Global για να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση με το κλειδί στο κέντρο της σειράς, πουλώντας προϊόντα που αγοράζουν οι άνθρωποι.

Δείτε τι θα πάρετε όταν ενταχθείτε στη Mannatech ως συνεργάτης πωλήσεων

Digital Kit $19.99*

*FOR NEW ASSOCIATE ENROLLMENTS ONLY, WITH A PURCHASE OF $150 OR MORE. For renewal fees, please check the Mannatech Policies and Procedures.

  • Ο δικός σας, έτοιμος ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου και το υπερσύγχρονο σύστημα διοχέτευσης πωλήσεων!
  • Unlimited, free access to the industry-leading mobile and desktop app “NOW Tech” developed to help you manage and share your Mannatech business.
  • Ένας χρόνος Premium Success Tracker, το πιο ισχυρό εργαλείο μας για την αναθεώρηση της γενεαλογίας, του όγκου πωλήσεων, της δραστηριότητας του οργανισμού και πολλά άλλα.
  • Πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία/εφαρμογές κοινωνικής πώλησης ειδικά για τη Mannatech, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να επεκτείνετε το κοινωνικό σας αποτύπωμα.
  • Ένα βήμα προς βήμα σύστημα που πρέπει να ακολουθείτε με εκπαίδευση, καθοδήγηση και υποστήριξη.
  • Μια κλιμακούμενη, παγκόσμια διαδικτυακή επιχείρηση που προσαρμόζεται στο πρόγραμμά σας.
  • Καινοτόμα, συνδρομητικά μοντέλα που υποστηρίζονται από επιστημονικές και κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες.
  • Δεν υπάρχουν τέλη εκκίνησης αποθέματος. Η Mannatech φροντίζει για όλο το απόθεμά σας και την αποστολή σας, παρέχοντάς σας πρόσβαση σε περισσότερες από 30 χώρες με παράδοση από πόρτα σε πόρτα και τοπικά συστήματα πληρωμών.

Mannatech: Η Κοινότητα

Ντον ΜακΚόρμικ

"Τα προϊόντα Mannatech έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους... Ο Μάντατεκ άλλαξε τη ζωή μου."

Don McCormick ΧΡΥΣΌΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΌΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ

Δρ Μάρσια Σέφερ

"Τα παιδιά μου ζητούν αμβρόσιο. Το αγαπούν στο νερό τους. αγαπούν το πώς τους κάνει να αισθάνονται."

Δρ Marcia Schaefer ΧΡΥΣΉ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΉ ΔΙΕΥΘΎΝΤΡΙΑ

Ντέιβιντ Λι & Μέι Γιν

"Όχι μόνο η Mannatech έδωσε στην οικογένειά μου έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά μου πρόσφεραν επίσης την ελευθερία επιλογής".

David Lee & May Yin ΧΡΥΣΌΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΌΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ

Αυτοί οι συνεργάτες της Mannatech ζουν την καλύτερη ζωή τους. Μπορείς κι εσύ. Δεν θα είσαι μόνη σου. Διαθέτουμε την κοινότητα, την εκπαίδευση, τα εργαλεία και την πλατφόρμα υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Μπορείς να το κάνεις αυτό! Θα σας βοηθήσουμε! Το αξίζεις!

^Οι προμήθειες, τα μπόνους και οι ανταμοιβές κινήτρων κερδίζονται μέσω της πώλησης των προϊόντων της Mannatech. Η Mannatech δεν εγγυάται το ποσό του εισοδήματος ή των ανταμοιβών κινήτρων, εάν υπάρχουν, που θα δημιουργήσει ένας Συνεργάτης που συμμετέχει στην επιχείρηση της Mannatech. Όπως συμβαίνει με κάθε επιχείρηση, τα επιχειρηματικά αποτελέσματα κάθε Συνεργάτη ενδέχεται να ποικίλλουν και θα βασίζονται, μεταξύ άλλων παραγόντων, στην προσπάθεια και την ικανότητα του Συνεργάτη, στη διαθέσιμη πελατειακή βάση και στον χρόνο που αφιερώνει στην επιχείρηση. Παρακαλούμε δείτε το Σχέδιο Καριέρας και Αποδοχών της Mannatech στη διεύθυνση https://library.mannatech.com/download/652 και τη Δήλωση Μέσων Εισοδημάτων στη διεύθυνση https://library.mannatech.com/download/68. ‡Η Mannatech συνιστά η Ambrotose LIFE™ να λαμβάνεται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω μπορούν να λαμβάνουν το προϊόν, εφόσον το εγκρίνει ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης. Εάν έχετε ερωτήσεις για τη χρήση πέραν των οδηγιών που αναφέρονται στην ετικέτα, θα πρέπει να μιλήσετε με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας. †Η Mannatech λειτουργεί στην Κίνα στο πλαίσιο μιας διασυνοριακής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι ξεχωριστή από το μοντέλο μάρκετινγκ δικτύου της.

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. All rights reserved.