Αρχική σελίδα της Mannatech

ΑΠΟΣΤΟΛΗ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ

Η αποστολή του M5M

Για να βοηθήσουμε να θρέψουμε τον κόσμο με τα πραγματικά συμπληρώματα διατροφής μας. Ξεκινήσαμε να το επιτυγχάνουμε αυτό βοηθώντας τα παιδιά που έχουν ανάγκη να λαμβάνουν σωστή διατροφή μέσω των προϊόντων μας.

Από το 2009 έως το 2015, τα προγράμματα της Mannatech έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 110 εκατομμύρια μερίδες PhytoBlend™ για παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Τροφή εναντίον τροφής

Τα τρέχοντα προγράμματα διατροφής που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τα παιδιά βασίζονται κυρίως στα δημητριακά και στερούνται πολλών από τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται. Στην πραγματικότητα, τα εμπλουτισμένα μικτά αλεύρια δεν πληρούν πλέον τα ελάχιστα διατροφικά κριτήρια για τα μικρά παιδιά που καθορίζονται από ειδικούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Με άλλα λόγια, απλά γεμίζοντας το στομάχι ενός παιδιού όχι μόνο αποτυγχάνει να διορθώσει το πρόβλημα, αλλά χρησιμεύει ως προσωρινή λύση σε ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΠΏΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΤΟ M5M

Με κάθε αγορά προϊόντος, γίνεται μια δωρεά στο Ίδρυμα M5M℠ το οποίο χρησιμοποιείται για την αγορά και την προμήθεια πλούσιου σε θρεπτικά συστατικά PhytoBlend σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται

Ένας υγιής συνδυασμός βιταμινών και ανόργανων συστατικών είναι σημαντικός για τα παιδιά. Ωστόσο, τα τρόφιμα που χορηγούνται σε άτομα σε υπανάπτυκτες χώρες συνήθως δεν πληρούν τα ελάχιστα διατροφικά κριτήρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Mannatech δημιούργησε το PhytoBlend ™ σκόνη για να συμπληρώσει τη διατροφή σας με την καλύτερη ποικιλία θρεπτικών ουσιών μέσω μιας αξιόπιστης και αξιόπιστης πηγής.

  • Περιέχει περισσότερες από 20 βιταμίνες και δημητριακά.
  • Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους. Κανένα από τα συστατικά του τύπου δεν είναι ζωικής προέλευσης.
  • Σερβίρεται σε μορφή σκόνης, μπορεί εύκολα να προστεθεί σε μια ποικιλία τροφίμων όπως σούπες, ρύζι και κουάκερ, καθιστώντας το ιδανικό για μεγάλα προγράμματα σίτισης.

Ιστορίες και βίντεο M5M

M5M Γουατεμάλα – Φεβρουάριος 2016

M5M Ντοκιμαντέρ

M5M Γουατεμάλα Ενημέρωση

M5M Νότια Αφρική 2014

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.