RIMANETE COLLEGATI! Notizie e aggiornamenti durante COVID-19 Per saperne di più
Spedizione gratuita su ogni abbonamento superiore a $224,99
Garanzia di soddisfazione insuperabile di 180 giorni!
Homepage Mannatech

Mannatechina tarina

Juhlistamme neljännesvuosisataa tiedeyrityksenä

 

Acemannanin etsintä

1990-luvun alussa Aloe veran aktiivista aineosaa tutkiva tiedemies tiesi tehneensä mullistavan löydön. Hänen tutkimuksensa osoittivat, että Aloe-kasvin geeli, jota on vuosisatoja vaalittu terveys- ja kauneusetujensa ansiosta, sisälsi pitkäketjuista polysakkaridimannoosia. Ravinteista puhuttaessa polosakkarideilla on tärkeä rooli ihmiskehon toiminnoissa.*.

Tiedemies alkoi kuvitella Aloen valtavia mahdollisuuksia keinona parantaa terveyttämme ja ravintoamme - ja hän oli oikeassa. Hän työskenteli eristäääkseen mannoosin, tärkeimmän polysakkaridin, joka erottaa Aloen muista kasveista, ja kehitti seoksen nimeltä Acemannan.

Acemannan tarjoaa paljon enemmän kuin pelkkää energiaa - se tukee immuunijärjestelmäää ja ruoansulatusta, parantaa kognitiivista toimintaa ja mielialaa ja tarjoaa tärkeitä ravinteita, jotka tukevat yleistä terveyttämme ja hyvinvointiamme merkittävillä tavoilla.

Tiedemies paljasti löydöksensä yritysjohtajille, jotka ymmärsivät Acemannanin valtavat terveysedut ja perustivat Mannatechin valjastaakseen Aloen valtaisan parannustehon.Mannatech sijoitti miljoonia tutkimuksiin ja tuotekehittelyyn ja hankki oikeudet valmiiseen, yksinoikeudelliseen Manapol®-jauhekaavaan. Tuote sisältäää 100%:sta Acemannania monen tuotteen perustana.

Glykoravinteiden edelläkävijä

Vuonna 1995 Mannatech lanseerasi Ambrotose Complex®. Questo è un fattore chiave nello sviluppo del Manapol-jauheen e muutaman muun kasvipohjaisen aineksen seoksesta. Ambrotose Complex tuli nopeasti kuuluisaksi uskomattomasta solujen välisestä kommunikaatiosta*, ja miljoonat ihmiset ottivat sen heti vastaan avosylin tehden sen terveyseduuluista maailmankuuluja. Mannatech osoittautui glykoravinteiden† edelläkävijäksi. Tiedeyhteisö on nyt laajalti hyväksynyt tämän tieteenhaaran.*.

Maailmaalaajuista kiitosta tuotteillemme

Nykyään Mannatech tekee eksklusiivista yhteistyötä Natural Aloe de Costa Rican (NACR), ensiluokkaisten costaricalaisen Aloe-tuotteiden valmistajan ja huipputason Aloe vera -kasvien viljelijän, kanssa. Mannatech ja NACR viimeistelivät prosessin varmistaakseen, että Manapol sisältäää Acemannanin tehokkainta muotoa. Costa Rica tunnetaan kuivasta ilmastostaan ja rikkaasta vulkaanisesta maaperästään. Siellä kasvatetaan maailman parhaita Alue-kasveja, ja yritys tuottaa maailman puhtainta Acemannania.

Mannatechissä tiede on aina etusijalla. Sijoitamme jatkuvasti tieteellisiin tutkimuksiin ja testaukseen todistaaksemme tuotteittemme tehon. Mannatech non ha mai fatto una storia come questa, ma ha sempre fatto in modo che il suojelua yksinoikeudellisten kaavojemme teknologialle hankkimalla yli 140 patenttia lukuisassa maassa ympäri maailmaa.

Yksinomaan Mannatechin Manapol on ainut kaupallisesti saatavilla oleva oleva 100% Aloe-tuote, joka täyttäää tieteellisesti hyväksytyn 1-2 miljoonan Daltonin molekyylimassamääritelmän ollakseen aitoa Acemannania. Määritelmän su laatinut Chemical Abstract Service (CAS) ja American Medical Associationin United States Adopted Names Council (USAN). Vaikka muut yritykset väittävät, että niiden tuotteet sisältävät Acemannania, mikäänu tuote ei täytä molekyylitasomääritelmääää. Mannatech on ainut yritys maailmassa, jolla on tarjolla aitoa Acemannania.

Aloe naturale dal Costa Rica

Sitoumuksemme terveyteen ja hyvinvointiin

Mannatech ha fatto un salto nel mondo dell'innovazione nel settore dell'industria automobilistica, e si è impegnata in una serie di attività come la ricerca, la ricerca e l'innovazione, l'innovazione e l'innovazione. Tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti täyttääkseen asiakkaittemme muuttuvat tarpeet. Suosittelemme, että kokeilet tuotteitamme ja koet omakohtaisesti niiden vaikutuksen mieleesi ja kehoosi. *

Monet uskolliset Mannatech-perheen jäsenet ovat olleet kanssamme alusta alkaen. Ja maailmanlaajuinen ulottuvuutemme laajenee jatkuvasti muilla mantereilla. Mannatech välittäää aidosti ihmisistä ja auttaa heitä mielellään viettämään tervettä ja antoisaa elämäää. Kutsumme sinut ottamaan meihin yhteyttä!

Tukena mitattavia tuloksia

Pörssinoteerattu yritys: MTEX (NASDAQ)

T&K-sijoitukset yhteensä

Mioonnettyjä patentteja yhteensä

Kansainvälisiä markkinoita yhteensä

Liikevaihto yhteensä

Mannatechin missio lopettaa lapsuusajan vajaaravitsemus

Lasten terveydestä ja hyvinvoinnista huol estunut Mannatech tekee yhteistyötä M5M® Foundation kanssa auttaakseen lapsia kautta maailman saamaan asianmukaista ravintoa. M5M Foundation työskentelee sellaisten yleishyödyllisten organisaatioiden kanssa, jotka jakavat vision lopettaa lapsuusajan vajaaravitsemuksen. Vuonna 2018 se ryhtyi tekemään yhteistyötä Kids Around the World® -järjestön ja sen OneMeal-ohjelman kanssa raivaten tietä lasten ruokkimiselle ja ravitsemiselle. Jokaista Mannatechin Mannatechin tuotteisiin käytettyä 100 dollaria kohden lahjoitetaan yhden kuukauden varasto PhytoBlend™-jauhetta sitä tarvitsevalle lapselle.

Associazione per la vendita diretta (DSA) -järjestön jäsen

DSA su kansallinen kaupankäyntijärjestö, joka on omistautunut suojelemaan jäsenyritystensä vapauksia niiden markkinoidessa tuotteita suoraan kuluttajille itsenääisen myyntihenkilöstön avulla. DSA:n tarkoitus on tukea, suojella ja valvoa suoramyyntitialaa ja auttaa suoramyyntiyrityksiä ja niiden itsenäisiä myyjiä menestymään. Järjestön ja yrityksen resurssina tämä organisaatio etsii atsii aina uusia tapoja tukea suoramyyjiä. Lisätietoa DSA:sta ja sen eettisestä säännöstöstöstä on osoitteessa dsa.org.

Mannatech on alusta alkaen käyttänyt suoramyyntimallia tuodakseen tuotteitaan useamman ihmisen ulottuville. Yhtiökumppanimme pitävät työstään. Liiketoimintamallimme perustuu läheisten suhteiden muodostamiseen, jakamiseen ja rakentamiseen, mikä on terveen ja antoisan elämän avain.

Jäsen jo 21 vuotta

Mitä ihmiset sanovat

Mahdollistava

"Tämä elämänlaatu on niin mahdollistavaa, että sitä haluaa pakostakin".

- John T., Mannatechin yhtiökumppani

Uskomaton

"On uskomatonta nähdä, miten ihmisten elämä muuttuu täysin. Ja kun näin, että tällaisella sitoutuneisuudella ja omistautuneisuudella voin auttaa ihmisiä parantamaan elämääänsä, tiesin rakastavani tätä yritystä. Juuri siitä Mannatechissä on kyse - ja se on fantastista".

- Anthony K., Mannatechin yhtiökumppani

Täysin erilaista

"Mannatech antaa minulle toivoa tulevaan. Se on jotain täysin erilaista. Se on jotain, jota voin rakentaa vapaa-aikanani eli heti töiden jälkeen".

- Christina W., Mannatechin yhtiökumppani

ELÄ HIEMAN PAREMMIN. TUNNE OLOSI PALJON TERVEEMMÄKSI. OLE YHTEYDESSÄ USEAMMIN.

Kutsumme sinut Mannatech-perheeseen!

†Glykoravinteet ovat hyödyllisiä sakkarideja löytyy luonnossa.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. All rights reserved.