BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Mannatechin tarina

Juhlistamme neljännesvuosisataa tiedeyrityksenä

 

Acemannanin etsintä

1990-luvun alussa Aloe veran aktiivista aineosaa tutkiva tiedemies tiesi tehneensä mullistavan löydön. Hänen tutkimuksensa osoittivat, että Aloe-kasvin geeli, jota on vuosisatoja vaalittu terveys- ja kauneusetujensa ansiosta, sisälsi pitkäketjuista polysakkaridimannoosia. Ravinteista puhuttaessa polosakkarideilla on tärkeä rooli ihmiskehon toiminnoissa.*.

Tiedemies alkoi kuvitella Aloen valtavia mahdollisuuksia keinona parantaa terveyttämme ja ravintoamme - ja hän oli oikeassa. Hän työskenteli eristäääkseen mannoosin, tärkeimmän polysakkaridin, joka erottaa Aloen muista kasveista, ja kehitti seoksen nimeltä Acemannan.

Acemannan tarjoaa paljon enemmän kuin pelkkää energiaa - se tukee immuunijärjestelmäää ja ruoansulatusta, parantaa kognitiivista toimintaa ja mielialaa ja tarjoaa tärkeitä ravinteita, jotka tukevat yleistä terveyttämme ja hyvinvointiamme merkittävillä tavoilla.

Tiedemies paljasti löydöksensä yritysjohtajille, jotka ymmärsivät Acemannanin valtavat terveysedut ja perustivat Mannatechin valjastaakseen Aloen valtaisan parannustehon.* Mannatech sijoitti miljoonia tutkimuksiin ja tuotekehittelyyn ja hankki oikeudet valmiiseen, yksinoikeudelliseen Manapol®-jauhekaavaan. Tuote sisältää 100 %: sta Acemannania monen tuotteen perustana.

Glykoravinteiden edelläkävijä

Vuonna 1995 Mannatech lanseerasi Ambrotose Complex®. Dit is een belangrijke factor in de ontwikkeling van de Manapol-jauheen en muutaman muun kasvipohjaisen aineksen seoksesta. Ambrotose Complex tuli nopeasti kuuluisaksi uskomattomasta solujen välisestä kommunikaatiosta*, ja miljoonat ihmiset ottivat sen heti vastaan avosylin tehden sen terveyseduista maailmankuuluja. Mannatech osoittautui glykoravinteiden† edelläkävijäksi. Tiedeyhteisö on nyt laajalti hyväksynyt tämän tieteenhaaran.*.

Maailmaalaajuista kiitosta tuotteillemme

Mannatech tekee eksklusiivista yhteistyötä Natural Aloe de Costa Rican (NACR), ensiluokkaisten costaricalaisen Aloe-tuotteiden valmistajan ja huipputason Aloe vera -kasvien viljelijän, kanssa. Mannatech ja NACR viimeistelivät prosessin varmistaakseen, että Manapol sisältääää Acemannanin tehokkainta muotoa. Costa Rica tunnetaan kuivasta ilmastostaan ja rikkaasta vulkaanisesta maaperästään. Siellä kasvatetaan maailman parhaita Alue-kasveja, ja yritys tuottaa maailman puhtainta Acemannania.

Mannatechissä tiede on aina etusijalla. Sijoitamme jatkuvasti tieteellisiin tutkimuksiin ja testaukseen todistaaksemme tuotteittemme tehon. Mannatech on kautta historiansa saanut suojelua yksinoikeudellisten kaavojemme teknologialle hankkimalla yli 140 patenttia lukuisassa maassa ympäri maailmaa.

Yksinomaan Mannatechin Manapol on ainut kaupallisesti saatavilla oleva oleva 100 % Aloe-tuote, joka täyttäää tieteellisesti hyväksytyn 1-2 miljoonan Daltonin molekyylimassamääritelmän ollakseen aitoa Acemannania. Määritelmän on laatinut Chemical Abstract Service (CAS) ja American Medical Associationin United States Adopted Names Council (USAN). Vaikka muut yritykset väittävät, että niiden tuotteet sisältävät Acemannania, mikään muu tuote ei täytä molekyylitasomääritelmäääää. Mannatech on ainut yritys maailmassa, jolla on tarjolla aitoa Acemannania.

Natuurlijke aloë uit Costa Rica

Sitoumuksemme terveyteen ja hyvinvointiin

Mannatech tuottaa joka vuosi innovatiivisia tekniikan huippua edustavia tuotteita, jotka tukevat terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia. Tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti täyttäääkseen asiakkaittemme muuttuvat tarpeet. Suosittelemme, että kokeilet tuotteitamme ja koet omakohtaisesti niiden vaikutuksen mieleesi ja kehoosi. *

Monet uskolliset Mannatech-perheen jäsenet ovat olleet kanssamme alusta alkaen. Ja maailmanlaajuinen ulottuvuutemme laajenee jatkuvasti muilla mantereilla. Mannatech välittäää aidosti ihmisistä ja auttaa heitä mielellään viettämään tervettä ja antoisaa elämääää. Kutsumme sinut ottamaan meihin yhteyttä!

Tukena mitattavia tuloksia

Pörssinoteerattu yritys: MTEX (NASDAQ)

T&K-sijoitukset yhteensä

Myönnettyjä patentteja yhteensä

Kansainvälisiä markkinoita yhteensä

Liikevaihto yhteensä

Mannatechin missio lopettaa lapsuusajan vajaaravitsemus

Lasten terveydestä ja hyvinvoinnista huol estunut Mannatech tekee yhteistyötä M5M® Foundation kanssa auttaakseen lapsia kautta maailman saamaan asianmukaista ravintoa. M5M Foundation työskentelee sellaisten yleishyödyllisten organisaatioiden kanssa, jotka jakavat vision lopettaa lapsuusajan vajaaravitsemuksen. Vuonna 2018 se ryhtyi tekemään yhteistyötä Kids Around the World® -järjestön ja sen OneMeal-ohjelman kanssa raivaten tietä lasten ruokkimiselle ja ravitsemiselle. Jokaista Mannatechin Mannatechin tuotteisiin käytettyä 100 dollaria kohden lahjoitetaan yhden kuukauden varasto PhytoBlend™-jauhetta sitä tarvitsevalle lapselle.

Direct Selling Association (DSA) -järjestön jäsen

DSA on kansallinen kaupankäyntijärjestö, joka on omistautunut suojelemaan jäsenyritystensä vapauksia niiden markkinoidessa tuotteita suoraan kuluttajille itsenääisen myyntihenkilöstön avulla. DSA:n tarkoitus on tukea, suojella ja valvoa suoramyyntitialaa ja auttaa suoramyyntiyrityksiä ja niiden itsenäisiä myyjiä menestymään. Järjestön ja yrityksen resurssina tämä organisatio etsii atsii aina uusia tapoja tukea suoramyyjiä. Lisätietoa DSA:sta ja sen eettisestä säännöstöstöstä on osoitteessa dsa.org.

Mannatech on alusta alkaen käyttänyt suoramyyntimallia tuodakseen tuotteitaan useamman ihmisen ulottuville. Yhtiökumppanimme pitävät työstään. Liiketoimintamallimme perustuu läheisten suhteiden muodostamiseen, jakamiseen ja rakentamiseen, mikä on terveen ja antoisan elämän avain.

Jäsen jo 21 vuotta

Mitä ihmiset sanovat

Mahdollistava

"Tämä elämänlaatu on niin mahdollistavaa, että sitä haluaa pakostakin."

- John T., Mannatechin yhtiökumppani

Uskomaton

"On uskomatonta nähdä, miten ihmisten elämä muuttuu täysin. Ja, je kunt het niet zien, je kunt het niet zien, je kunt het niet zien, je kunt het niet zien, je kunt het niet zien. Juuri siitä Mannatechissä on kyse - ja se on fantastista".

- Anthony K., Mannatechin yhtiökumppani

Täysin erilaista

"Mannatech antaa minulle toivoa tulevaan. Se on jotain täysin erilaista. Se on jotain, jota voin rakentaa vapaa-aikanani eli heti töiden jälkeen."

- Christina W., Mannatechin yhtiökumppani

ELÄ HIEMAN PAREMMIN. TUNNE OLOSI PALJON TERVEEMMÄKSI. OLE YHTEYDESSÄ USEAMMIN.

Kutsumme sinut Mannatech-perheeseen!

†Glykoravinteet ovat hyödyllisiä sakkarideja löytyy luonnossa.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.