BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Missie 5 Miljoen

Mise M5M

In de strijd tegen de opwarming van de aarde is de wereldbevolking kwetsbaarder voor de gevolgen van de klimaatverandering. In dit verband moeten wij ook bijdragen tot de vermindering van de gevolgen van de klimaatverandering en de verbetering van het effect ervan op onze producten.

Od roku 2009 programy společnosti Mannatech vygenerovali více než 110 milionů porcí výživové podpory pro podvyživené děti.

Podporujeme děti, rodiny + komunity

Het belangrijkste dat kan worden gedaan om mensen voor hun gezondheid te helpen, is te zorgen voor hun gezondheid. We moeten deze vitamines, mineralen en belangrijke vitaminen en mineralen in de voeding van vrouwen opnemen, als we hun gezondheid willen optimaliseren. Wanneer we ook het aantal van één kind verminderen, zal dit helpen om het aantal kinderen in de gemeenschap te verminderen.

Věděli jste, že?

Naar schatting zal jaarlijks over de hele wereld 45 miljoen dollar worden uitgegeven. To je téměř jedno ze tří děti mladších pěti let (tj. celá populace Kalifornie + Chicago + Houston).

Zdroj: Světový program potravin USA

Videa

 

Ekvádor, kapitola 1: Naděje na výživu

 

Ekvádor, kapitola 2: Výživa rodin

 

Ekvádor, kapitola 3: Radost z výživy

 

Ekvádor, hoofdstuk 4: We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

 

Ekvádor, kapitola 5: Vyživujeme Ekvádor

Naši partneři v této misi

Kids Around the World is een kring van organisaties, die tot doel heeft de inspraak van kinderen en hun participatie in de gemeenschap als geheel, en ook in de Oblast, te bevorderen.

Vytvořili jsme partnerství se čtyřmi těmito komunitami HopeZone:

San Silvestre, Ekvádor

In de komende jaren zal de bevolking van Portoviejo geen duizend mensen uit eigen land kunnen bereiken. De belangrijkste reden hiervoor is het ontbreken van een gemeenschappelijke gemeenschap van mensen van verschillende rassen en religies. Deze HopeZone is opgericht in het jaar 2021.

Punta Alta, Ekvádor

Tyto komunity se nachází na kopcích Manabi a jsou mimo dosah pevných cest. die deel uitmaakt van deze HopeZone, die in het jaar 2021 is opgericht. In Punta Alta en de omliggende gemeenschappen wonen 110 mensen. Tyto tři komunity se spojí a vytvoří HopeZone.

Payita, Dominikánská republika

Het is een kleine, kleine en middelgrote onderneming met produkten als markt, een sleutel en een belangrijk onderdeel van de economie. Het is ook het enige als generatiecentrum voor de Dominicaanse Republiek. HopeZone zal in 2021 in totaal 50 dagen open zijn in de eerste helft van het jaar.

Kruising Caño, Dominikánská republika

Hierdoor zal de gemeenschap kunnen groeien ten koste van Naguy en de Slaven bij de formulering van hun farmaceutische produkten en gezondheidsprodukten. HopeZone zal kunnen helpen met de 40 dagen die in deze gemeenschap zullen worden doorgebracht.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.