BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

NAŠE ETIKA

Het bedrijf Mannatech is opgericht op basis van het beginsel van sociale en economische samenhang. Het bedrijf Mannatech is ook betrokken geweest bij de verkiezingen van 1994 om zijn normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid te verbeteren ten einde deze doelstelling te bereiken.

Jelikož tyto vlastnosti jsou nedílnou součástí základních hodnotnotních společnosti Mannatech, vedeme své podnikání podle nejvyššších etických standardů. Het werk van de werknemers, benchmarks, ijkpunten en onafhankelijke gegevensverzamelingen zijn een van de belangrijkste redenen voor de toename van het aantal normen en grondslagen. De Mannatech-familie is erin geslaagd een gedragscode op te stellen voor de gehele zakenwereld.

Om het bedrijfsleven in staat te stellen een ethische situatie te blijven ontwikkelen, zullen de sociale omstandigheden van Mannatech op alle gebieden worden verbeterd, zodat het zich kan ontwikkelen in overeenstemming met onze bedrijfscode en ethische codex. Als we de bedrijfsomgeving niet radicaal hoeven te veranderen, kunnen we werken op de belangrijkste rechtsgrondslag van de Mannatech Groep, of we kunnen geen anonieme melding doen op EthicsPoint® online op de Mannatech-website. EthicsPoint.com nebo na jedné z bezplatných horkých linek Ethicspoint v každé zemi, kde podnikáme. Het gezond verstand van Mannatech en het bedrijf Ethicspoint, dat niet alleen een bedrijf is, maar ook een onafhankelijke onderneming, moet er ook voor zorgen dat het verslag gebaseerd is op informatie die kan worden gebruikt om de gedragscode van het bedrijf beter te begrijpen, de ethische codexu en de basis en postupů-partnerschap met Mannatech of andere partners mag niet worden gebruikt als basis voor de eenzijdige of eenduidige beslissing van de regering.

(CS) De inzet van Mannatech en zijn betrokkenheid bij de samenleving vormen de basis voor de duurzaamheid op lange termijn van het Mannatech-project. De rapporteur, de heer Mannatech, en de rapporteur, de heer Mannatech, zijn er ook in geslaagd een gemeenschappelijk beleid uit te stippelen. Meer informatie over de belangrijkste kwesties in de EthicsPoint, open en verantwoordingsplichtig voor het publiek.


Mezinárodní telefonní čísla pro bezplatné volání

Remodal

© 2023 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.