Mannatech Homepage

MISSIE 5 MILJOEN

De missie van M5M

Om de wereld te helpen voeden met onze echte voedingssupplementen. Wij beginnen dit te bereiken door kinderen in nood via onze producten te helpen de juiste voeding te krijgen.

Van 2009 tot 2015 hebben de programma's van Mannatech meer dan 110 miljoen porties PhytoBlend™ gegenereerd voor kinderen over de hele wereld.

Voeden VS. Voeden

De huidige voedselprogramma's voor kinderen zijn hoofdzakelijk gebaseerd op granen en missen veel van de voedingsstoffen die zij nodig hebben. Verrijkt meel voldoet namelijk niet meer aan de minimumvoedingscriteria voor jonge kinderen die door deskundigen van de Wereldgezondheidsorganisatie zijn vastgesteld. Met andere woorden, alleen het vullen van de maag van een kind kan niet alleen het probleem niet verhelpen, maar dient als een tijdelijke oplossing voor een veel groter probleem.

HOE M5M WERKT

Bij elke productaankoop wordt een donatie gedaan aan de M5M℠ Foundation, die wordt gebruikt voor de aankoop en levering van PhytoBlend, dat rijk is aan voedingsstoffen, aan kinderen in nood.

De voedingsstoffen die je nodig hebt

Een gezonde mix van vitaminen en mineralen is belangrijk voor kinderen. De levensmiddelen die aan de mensen in de onderontwikkelde landen worden verstrekt, voldoen echter vaak niet aan de minimale voedingscriteria. Daarom creëerde Mannatech PhytoBlend™-poeder om uw dieet aan te vullen met de beste variëteit aan voedingsstoffen via een vertrouwde en betrouwbare bron.

  • Bevat meer dan 20 vitaminen en granen.
  • Geschikt voor vegetariërs. Geen van de ingrediënten in de formule is van dierlijke oorsprong.
  • In poedervorm kan het gemakkelijk worden toegevoegd aan een verscheidenheid van voedingsmiddelen zoals soepen, rijst en pap, truedoor het ideaal is voor grote voedingsprogramma's.

M5M Verhalen en Video's

M5M Guatemala - februari 2016

M5M Documentaire

M5M Guatemala Update

M5M Zuid-Afrika 2014

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.