Mannatech Homepage

Heeft u de Mannatech Opportunity overwogen?

Ontdek hoe u uw gezondheid kunt verbeteren en een inkomen kunt verdienen!

Heeft een vriend je onze superieure producten aanbevolen? Of bent u op zoek naar een "bijbaan" of zelfs mogelijk een nieuwe carrière om uw financiële situatie te verbeteren? Mannatech maakt het mogelijk! U kunt beginnen met zeer lage opstartkosten en de flexibiliteit om de uren te werken die u wilt, zonder voorafgaande ervaring in het bedrijfsleven of de verkoop. U hebt toegang tot hulpmiddelen, training en een netwerk om u onderweg te ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar een extra paar honderd dollar per maand of de overstap maakt naar een nieuwe carrière, ^ Mannatech is het juiste bedrijf voor u. Wij bieden een breed scala aan wetenschappelijk gevalideerde welzijnsproducten en hebben de tand des tijds doorstaan - we zijn een beursgenoteerd bedrijf (NASDAQ: MTEX) en vieren momenteel ons 28-jarig bestaan, met een totale omzet van meer dan $5 miljard en miljoenen klanten in 26 landen door de jaren heen! Ons kant-en-klare, wereldwijde bedrijfsplatform kan u helpen uw invloed te gelde te maken en uw fysieke en financiële zelf te verbeteren door de verkoop van Mannatech-producten.

Commissies, bonussen en aanmoedigingspremies worden verdiend door de verkoop van Mannatech-producten. Mannatech garandeert niet de hoogte van het inkomen of eventuele aanmoedigingspremies die een Associate die deelneemt aan de Mannatech-activiteiten zal genereren. Zoals bij elke onderneming kunnen de bedrijfsresultaten van elke Associate variëren en gebaseerd zijn op, onder andere, de inspanningen en vaardigheden van de Associate, het klantenbestand trueover hij of zij beschikt, en de tijd die aan de onderneming wordt besteed. Bekijk het Mannatech Carrière- en Compensatieplan op https://library.mannatech.com/download/652 en de Verklaring van Inkomstengemiddelden op https://library.mannatech.com/download/68.

Overweeg de aantrekkelijke voordelen van een Mannatech bedrijf:

Lage opstartkosten

Werk van overal

Geen inventaris te kopen of op te slaan

Alle producten worden geleverd met een niet-risicovrije, toonaangevende, 180 dagen geld-terug tevredenheidsgarantie

Mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling via één-op-één coaching door veteranen uit de sector

Een kans om terug te geven en de wereld om je heen te veranderen - een deel van elke verkoop gaat naar de voeding van kinderen

MEER INFORMATIE

Als bedrijf hebben we tientallen miljoenen dollars geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek, meer dan 149 patenten sinds onze oprichting, hebben momenteel 94 patenten op belangrijke markten en hebben onze producten gevalideerd door middel van klinische studies bij mensen. Onze Global Scientific Advisory Board, bestaande uit vooraanstaande, onafhankelijke wetenschappers, begeleidt onze wetenschappelijk onderbouwde producten. Deze patenten en validaties beschermen uw bedrijf en helpen u zich te onderscheiden. Niemand heeft producten zoals Mannatech!

Word lid van een gezondheids- en wellness-gezinde gemeenschap

Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die gepassioneerd zijn over wellness.

Wanneer u zich aansluit bij Mannatech, wordt u onderdeel van een gemeenschap truevan de leden toegewijd zijn aan wellness en persoonlijke groei. Wij zijn een gemeenschap die de wereld verandert door Glyconutrition.

Glyconutriënten zijn essentiële bestanddelen die in aloëplanten worden aangetroffen en die de cel-tot-cel communicatie in ons lichaam ondersteunen. Ze kunnen het immuunsysteem en de spijsvertering ondersteunen, de hersenfuncties en de cognitieve functies verbeteren en de stemming verbeteren.*

Mannatech's lijn van wellness-producten zijn gebaseerd op baanbrekende voedingstechnologie, die we in 1994 hebben ontwikkeld. Deze wetenschap groeit en wordt steeds meer gemeengoed, zoals blijkt uit het werk dat wordt verricht aan het instituut voor glycobiologie van de Universiteit van Oxford.

Ons bedrijfsmodel maakt gebruik van de nieuwste technologieën van gepersonaliseerde sociale verkooptools, audio/video communicatie en grensoverschrijdende e-commerce platforms om uw bereik uit te breiden naar de 26 landen (en groeiend) true wij verkopen, en uw impact te vergroten.

Uw welzijnsreis begint bij uzelf

Help anderen zich goed te voelen en krijg betaald voor je succes!

Voedingssupplementen worden niet langer beschouwd als een luxe; ze zijn noodzakelijk voor wie een levensstijl van gezondheid, jeugd en vitaliteit wil. Uw eigen welzijnsreis moet gebaseerd zijn op uw behoefte aan optimale gezondheid in het licht van de huidige gestresste levensstijl, milieuvergiftiging en chronische ondervoeding. Voedingsmiddelen hebben hun voedingstruede verloren en de huidige levensstijl leidt tot zeer slechte voedingskeuzes.

Wanneer u zich aansluit bij Mannatech, geniet u van het voordeel van het helpen van anderen om zich geweldig te voelen en wordt u gecompenseerd voor uw successen in het delen van Mannatech met de wereld ^ Wij bieden een lonend commissieplan dat u kan helpen uw maandelijkse Mannatech-aankopen te compenseren of u in staat te stellen inkomsten te creëren om van het leven te genieten zoals u dat wenst.

Het is het werk trued!

In dit nieuwe tijdperk van social selling en de "Side Hustle Economy" is een nieuwe generatie micro-ondernemers in opkomst, die niet langer blij zijn om hun tijd simpelweg in te ruilen voor loon. In plaats daarvan beginnen ze parttime met het aanvullen van hun inkomen, truedoor ze hun kansen op langere termijn vergroten. Ook jij kunt extra inkomen genereren door je online invloed te gelde te maken en een bedrijf op te bouwen dat een fulltime carrière kan worden.

Ook jij kunt slagen met een team van gelijkgestemde mensen die je bij elke stap helpen, inclusief mentoren en collega-deelnemers die al succesvol zijn, je kunt profiteren van de kracht van samengestelde inspanningen en ontdekken hoe "de moeite trued" directe verkoop kan zijn!

Hoofdkantoor

Mannatech: De Onderneming

Mannatech is een beursgenoteerd bedrijf (NASDAQ: MTEX) en viert momenteel zijn 30-jarig bestaan. Als u een nieuw bedrijf wilt starten, wilt u producten aanbieden die mensen kopen - en mensen kopen de producten van Mannatech maand na maand, jaar na jaar, zoals blijkt uit het feit dat Mannatech meer dan $5B+ aan omzet heeft gegenereerd in de afgelopen 30 jaar.

Met een vergrijzende bevolking, stijgende kosten voor gezondheidszorg en een grote belangstelling voor natuurlijke gezondheidsoplossingen die het beste van wetenschap en natuur combineren, is dit het beste moment om een nevenbedrijf of een wereldwijd bedrijf in de multimiljoenen gezondheids- en wellness-industrie te bezitten! Mannatech kan u precies het juiste Social-Mobile-Global business platform bieden om te gebruiken bij het starten van uw eigen turn-key business, het verkopen van producten die mensen kopen.

Dit is wat u krijgt als u bij Mannatech komt werken als Sales Associate

Digitaal pakket $49.99

  • Uw eigen, kant-en-klare eCommerce website en state-of-the-art Sales Funnel Systeem!
  • Onbeperkte, gratis toegang tot de toonaangevende mobiele en desktop-app "NOW Tech", ontwikkeld om u te helpen bij het beheren en delen van uw Mannatech-bedrijf.
  • Eén jaar Premium Success Tracker, ons krachtigste hulpmiddel voor het beoordelen van uw genealogie, verkoopvolume, organisatieactiviteit en meer.
  • Toegang tot krachtige Mannatech-specifieke sociale verkooptools/apps, gebruikmakend van de nieuwste technologie om uw sociale voetafdruk uit te breiden.
  • Een stap-voor-stap systeem om te volgen met training, coaching & ondersteuning.
  • Een schaalbaar, wereldwijd online bedrijf dat zich aanpast aan uw schema.
  • Innovatieve producten met een abonnementsmodel, ondersteund door wetenschap en gepatenteerde technologieën.
  • Geen opstartkosten voor de inventaris. Mannatech zorgt voor al uw voorraad en verzending en biedt u toegang tot meer dan 30 landen met deur-tot-deur levering en lokale betalingssystemen.

Mannatech: De Gemeenschap

Don McCormick

"De Mannatech-producten hebben zichzelf al bewezen... Mannatech heeft mijn leven veranderd".

Don McCormick GOUD PRESIDENTIEEL DIRECTEUR

Dr. Marcia Schaefer

"Mijn kinderen vragen om Ambrotose. Ze vinden het heerlijk in hun water, ze vinden het heerlijk hoe het hen laat voelen.

Dr. Marcia Schaefer DIRECTEUR GOUD

David Lee & May Yin

"Mannatech heeft niet alleen mijn gezin een gezonde levensstijl gegeven, ze boden mij ook de vrijheid van keuze".

David Lee & May Yin GOUDEN PRESIDENTIËLE DIRECTEUR

Deze Mannatech Associates leven hun beste leven. Dat kan jij ook. Je zult niet alleen zijn. Wij hebben de gemeenschap, training, hulpmiddelen en het ondersteuningsplatform om u te helpen uw doelen te bereiken.

Je kan dit! Wij zullen u helpen! Je bent het trued!

Commissies, bonussen en prestatiebeloningen worden verdiend door de verkoop van Mannatech-producten. Mannatech garandeert niet de hoeveelheid inkomsten of stimulansbeloningen, indien van toepassing, die een Associate die deelneemt aan het Mannatech-business zal genereren. Zoals bij elk bedrijf, kunnen de bedrijfsresultaten van elke Associate variëren en zijn deze gebaseerd op, onder andere, de inspanningen en vaardigheden van de Associate, het klantenbestand dat voor hem of haar beschikbaar is en de tijd die aan het bedrijf wordt besteed. Bekijk het Mannatech Carrière- en Compensatieplan op https://library.mannatech.com/download/652 en de Verklaring Inkomensgemiddelden op https://library.mannatech.com/download/68. Mannatech raadt aan om Ambrotose LIFE™ alleen volgens voorschrift in te nemen. Kinderen van 4 jaar en ouder kunnen het product innemen indien goedgekeurd door een zorgverlener. Als u vragen heeft over het gebruik buiten de aanwijzingen op het etiket, dient u contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener. †Mannatech opereert in China onder een grensoverschrijdend e-commerce platform dat losstaat van het netwerkmarketingmodel.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.