Mannatech Homepage

De geschiedenis van Mannatech

Viering van een kwart eeuw als het Wetenschapsbedrijf

 

De zoektocht naar Acemanano

In het begin van de jaren negentig realiseerde een wetenschapper die de werkzame stof in aloë bestudeerde, zich dat hij een revolutionaire ontdekking had gedaan. Zijn bevindingen concludeerden dat de gel in de aloë plant, die al eeuwenlang wordt geprezen om zijn gezondheids- en schoonheidsvoordelen, de lange-keten polysaccharide mannose bevat. Op het gebied van voeding spelen polysacchariden een grote rol in de werking van het menselijk lichaam.

De wetenschapper begon zich de immense mogelijkheden van aloë voor te stellen, als middel om onze gezondheid en voeding te verbeteren: hij had gelijk. Hij werkte aan de isolatie van mannose, de belangrijkste polysaccharide die aloë van andere planten onderscheidt, en aan de ontwikkeling van de verbinding acemannan.

Acemannan biedt veel meer dan alleen energie - het helpt het immuunsysteem en de spijsvertering te ondersteunen, helpt de cognitieve functie en de stemming te verbeteren, en levert belangrijke voedingsstoffen om onze algehele gezondheid en welzijn op belangrijke manieren te ondersteunen.

De wetenschapper onthulde zijn bevindingen aan bedrijfsleiders die de enorme voordelen van Acemannan erkenden en Mannatech oprichtten - om de enorme genezende krachten van Aloë te benutten.* Door miljoenen dollars in onderzoek te investeren, verzekerde Mannatech zich van de rechten op de geperfectioneerde en exclusieve formule van Manapol® poeder, een product dat 100% Acemannan bevat, als basis voor vele producten.

De Glyconutrition Pioneer

In 1995 lanceerde Mannatech Ambrotose Complex® - het belangrijkste product, een glyconutriënten-supplement gemaakt met een krachtig mengsel van Manapol-poeder en verschillende andere plantaardige ingrediënten. Ambrotose Complex kreeg al snel bekendheid door zijn ongelooflijke intercellulaire communicatie* en werd van de ene dag op de andere door velen verwelkomd en kreeg wereldwijde erkenning voor zijn gezondheidsvoordelen. Mannatech is een pionier op het gebied van Glyconutrition†, een tak van wetenschap die nu algemeen wordt aanvaard door de wetenschappelijke gemeenschap.

Wereldwijde erkenning voor ons product

Vandaag geniet Mannatech van een exclusief partnerschap met Natural Aloe de Costa Rica (NACR), een fabrikant van hoogtruedige aloëproducten in Costa Rica, die een superieure aloëplant kweekt. Mannatech en NACR hebben het proces verfijnd om ervoor te zorgen dat Manapol de meest krachtige vorm van acemannan bevat. Costa Rica, dat bekend staat om zijn droge klimaat en rijke vulkanische grond, kweekt de beste aloë van de planeet en het bedrijf produceert het zuiverste acemannaan dat mannatech kent.

Bij Mannatech blijft de wetenschap op de voorgrond. Wij blijven investeren in wetenschappelijke studies en tests om de doeltreffendheid van onze producten te ondersteunen. In de loop van onze geschiedenis heeft Mannatech bescherming verkregen voor de technologie met betrekking tot onze formuleringen door het verkrijgen van meer dan 140 octrooien in verschillende landen over de hele wereld.

Exclusief voor Mannatech, is Manapol het enige commercieel beschikbare 100% aloë product dat voldoet aan de wetenschappelijk goedgekeurde definitie van 1 tot 2 miljoen Daltons moleculair gewicht om echte acemannan te zijn, zoals gedefinieerd door de Chemical Abstract Service (CAS) en de American Medical Association's (USAN) Council on Adopted Names. Hoewel andere bedrijven beweren dat hun producten acemannaan bevatten, voldoet geen enkel ander product aan de definitie van moleculaire kwaliteit. Mannatech is het enige bedrijf in de wereld met echte acemannan.

Natuurlijke aloë uit Costa Rica

Onze inzet voor gezondheid en welzijn

Elk jaar blijft Mannatech innovatieve en revolutionaire producten produceren ter ondersteuning van gezondheid, schoonheid en welzijn. Onze lijn blijft groeien om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Wij nodigen u uit om onze producten uit te proberen en zelf te ervaren welke effecten ze hebben op uw geest en lichaam.

Velen van onze trouwe Mannatech-familie hebben ons vanaf het begin gevolgd. En onze wereldwijde reikwijdte blijft zich uitbreiden naar andere continenten. Bij Mannatech geven we echt om mensen en helpen we hen graag een gezond en bevredigend leven te leiden. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen!

Gesteund door meetbare resultaten

Publiekelijk verhandeld: MTEX (NASDAQ)

Totale investeringen in onderzoek en ontwikkeling

Totaal verkregen octrooien

Totaal wereldmarkten

Totaal verdiende lonen

Mannatech's missie om een einde te maken aan ondervoeding bij kinderen

Bezorgd over de gezondheid en het welzijn van kinderen, helpt Mannatech's partnerschap met de M5M® Foundation kinderen over de hele wereld met de juiste voeding. De M5M Foundation werkt samen met non-profitorganisaties om de visie van het beëindigen van ondervoeding bij kinderen te delen. In 2018 zijn ze een partnerschap aangegaan met Kids Around the World® en hun OneMeal-programma en hebben ze de weg vrijgemaakt om voedsel en voeding naar kinderen te brengen. Voor elke $ 100 uitgegeven aan Mannatech-producten, wordt een maand lang PhytoBlend™ poeder gegeven aan een kind in nood.

Leden van de Direct Selling Association (DSA)

De Direct Selling Association (DSA) is een Amerikaanse handelsorganisatie die zich inzet voor de bescherming van de vrijheden van de aangesloten ondernemingen die producten rechtstreeks aan de consument verkopen via een onafhankelijk verkoopapparaat. De DSA heeft tot doel de directe-verkoopsector te bevorderen, te beschermen en te controleren en helpt directe-verkoopbedrijven en hun onafhankelijke verkopers succesvoller te worden. Het is ook een bron van informatie voor de medewerkers en het bedrijf, dat altijd op zoek is naar manieren om degenen die betrokken zijn bij de directe verkoop te ondersteunen. Voor meer informatie over de DSA en haar ethische code, zie dsa.org.

Vanaf het begin heeft Mannatech het directe verkoopmodel aangenomen om haar producten naar meer mensen te brengen. Onze vennoten houden van wat we doen. Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op verbinden, delen en het opbouwen van hechte relaties - de sleutel tot een gezond en bevredigend leven.

Lid sinds 21 jaar

Wat de mensen zeggen

Empower

"Het is de kwaliteit van leven die zo versterkend is, je kunt niet anders dan er deel van uit willen maken".

- John T., Mannatech Associate

Indrukwekkend

"Het is verbazingwekkend om te zien hoe het leven van mensen compleet verandert. En toen ik die toewijding zag, die ik in iemands leven kon stoppen om hem te helpen, wist ik dat ik van dit bedrijf hield. Want dat is true dit bedrijf om draait, en het is een fantastisch iets."

- Anthony K., medewerker bij Mannatech

Heel anders.

"Mannatech geeft me hoop voor de toekomst. Dit is iets heel anders. Dit is iets wat ik parttime kan opbouwen, wat ik na mijn baan doe".

- Christina W., Associate, Mannatech

EEN BEETJE BETERLEVEN. VOEL ME VEEL GEZONDER. VAKER CONTACT MAKEN.

Wij nodigen u uit om lid te worden van de Mannatech-familie!

Glycanen zijn nuttige sachariden die in de natuur voorkomen.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.