BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Heb je Mannatech-muligheden overvejet?

Zoek uit hoe je je zon kunt bedekken en je pen kunt vasthouden!

Bent u al lang bezig met onze productiemethoden? Of wilt u een betere levenskwaliteit of een betere levenskwaliteit in een nieuwe crisis voor de economie in de economische situatie? Mannatech gør det muligt! Du can komme i gang med meget lave startomkostninger og tidsfleksibilitet og arbejde de timer, du ønsker, uden det kræver forudgående erfaring inden for forretning eller salg. Du får adgang til værktøjer, uddannelse og et et netværk, der støtter dig undervejs.

Uanset om du gerne vil tjene et par tusind kroner
hver måned eller skifte til en ny karriere,^ er Mannatech den rigtige virksomhed for dig. Vi tilbyder en bred vifte af videnskabeligt funderede wellness-produkter og har bevist vores værd gennem tiden. Vi er en børsnoteret virksomhed (NASDAQ: MTEX) en heeft zijn 28 jarig jubileum gevierd en heeft meer dan 5 miljoen dollar bij elkaar gesprokkeld in 26 landen!

Vores nøglefærdige, globale forretningsplatform kan hjælpe dig med at tjene penge og forbedre din situation både fysisk og økonomisk gennem salget af Mannatech-produkter.

Se de attraktive fordele ved en Mannatech-virksomhed:

Lave startomkostninger

Du kan arbejde hvor som helst

Intet varelager

Alle producten zijn voorzien van een risicofactor, branchegarantie van 90 dagen of pengene tilbage

Personlige og faglige udviklingsmuligheder gennem en-til-en-forretningscoaching fra veteraner i branchen

En mulighed for at forbedre og forvandle verden omkring dig - en del af hvert salg går til mad til børn in nød

LOUTERE INFORMATIE

Som virksomhed har vi investeret millioner af dollars i videnskabelig forskning, opnået mere end 149 patenter siden vores start, har aktuelt 94 patenter på store markerer og har valideret vores produkter gennem humane kliniske undersøgelser.

Vores wereldwijde wetenschappelijke adviesraad, der består
een groep van deskundigen in de verdensklasse, die onze betrouwbare en betrouwbare producten aanbiedt. Deze patenter og valideringer beskytter din virksomhed og hjælper dig med at skille dig ud fra mængden. De producten van Mannatech zijn volledig uniek!

Bliv en del af et sundheds- og wellness-fællesskab

Bliv en del af et fællesskab af ligesindede mennesker, der brænder for wellness.

Als u een deel van uw tijd bij Mannatech doorbrengt, krijgt u een deel van uw tijd bij het zoeken naar een oplossing, waarbij de medemens zich bezighoudt met welzijn en persoonlijke veiligheid. Vi er et et fællesskab, der forvandler verden gennem glykonutrition.

Glykonutrienter Het is een belangrijk bestanddeel van de aloë vera in aloë vera planter, en ook van de onderliggende celcommunicatie in onze gewassen. De kan dit immuun- en fordøjelsessystem begrijpen, hjernens en kognitieve funktie optimaliseren, en humøret forbedre.*

Mannatechs serie af wellness-produkten er baseret på banebrydende ernæringsteknologi, som vi var pionerer med allerede i 1994. Denne videnskab vokser og bliver mere mainstream, som det fremgår af det arbejde, der udføres på University of Oxfords Glycobiology Institute.

Vores forretningsmodel udnytter de nyeste
teknologier i brugerdefinerede sociale salgsværktøjer, lyd-/videokommunikation og e-handelsplatforme på tværs af grænser for at udvide din rækkevidde til salg i 26 lande (og flere på vej) og øge din effekt.

Din wellness-rejse begynder med dig

Help anderen zich goed te voelen en krijg betaald voor je succes!

Kosttilskud betragtes ikke længere som en luksus. Het is een noodzaak voor iedereen die een gezond, vitaal leven wil leiden. Din egen wellness-rejse bør basere sig på dit behov for optimal sundhed i nutidens stressede livsstil, miljøtoksicitet og kronisk underernæring. Fødevarer har mistet deres næringsværdi, og den moderne livsstil fører til meget dårlige kostvalg.

Vi garanterer, at du og dine kunder vil opleve reelle resultater. Når du bliver en del af Mannatech, kan du nyde alle fordelene ved at hjælpe andre med at føle sig godt tilpas og samtidig tjene penge på din succes med at dele Mannatech med verden. Vi tilbyder en gavmild kommissionsplan, der kan hjælpe med at kompensere for dine månedlige Mannatech-køb eller give dig mulighed for at skabe indtægter for at skabe det liv, som du ønsker.

Det er arbejdet værd!

I denne nye æra af social salg og bibeskæftigelser på nettet er det opstået en ny generation af mikroiværksættere, som ikke stiller sig tilfreds med at bytte deres tid for penge. I stedet har de bibeskæftigelser på nettet, der hjælper med at skabe indkomst, som kan udnyttes til langsigtede muligheder. Du kan også generere ekstra indtægt ved at tjene penge på din online indflydelse og opbygge en virksomhed, der kan blive en fuldtidskarriere.

Med et team af ligesindede, herunder mentorer og kolleger, der allerede har succes, og som støtter dig på hvert skridt på vejen, can du drage fordel af en fælles indsats og finde ud af, hvordan dine resultater kan sælges direkte!

Hoofdkantoor

Mannatech: Virksomheden

Mannatech is et børsnoteret selskab (NASDAQ: MTEX) og fejrer i øjeblikket sit 30 års jubilæum. Als u een nieuw bedrijf start, kunt u producten aanschaffen die de mensen graag kopen. De mensen kopen de Mannatech-producten keer op keer, jaar na jaar. Mannatech heeft in het algemeen een omzet van slechts 5 miljoen dollar in de laatste 30 jaar.

Med en aldrende befolkning, stigende udgifter til sundhedspleje og en stor interesse for naturlige sundhedsløsninger, der kombiner det bedste fra videnskab og natur, er det nu den bedste tid til en bibeskæftigelse eller en global forretning i sundheds- og wellness-industrien! Mannatech kan het starre Sociaal-Mobiel-Globaal-Forretningsplatform geven om vanaf het allereerste begin te beginnen en het soort producten te produceren dat mensen kunnen produceren.

Mannatech: Fællesskabet

Don McCormick

"Mannatech-produkterne har allerede bevist deres værd... Mannatech har ændret mit liv."

Don McCormick
PRESIDENT-DIRECTEUR GOUD

Dr. Marcia Schaefer

"Mijn børn beder om at få Ambrotose. De elsker at få det i deres vand. De elsker, hvordan det får dem til at føle sig godt tilpas." ‡

Dr. Marcia Schaefer
UITVOEREND DIRECTEUR GOUD

David Lee & May Yin

"Ikke alene har Mannatech givet min familie en sund livsstil. Mannatech har også givet mig frihed til at vælge."

David Lee & May Yin
PRESIDENT-DIRECTEUR GOUD

Deze Mannatech-partners leveren de beste versie van hun leven. Det kan du også. Du vil ikke være alene. Vi har fællesskabet, uddannelsen, værktøjerne og supportplatformen til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Du kan klare det! Vi hjælper dig! Du er det værd!

Mannatech garandeert niet alleen de kwaliteit van de producten, maar ook de prikkels of stimulansen voor de nieuwe, als partner van Mannatech-forretningen, zullen worden gegenereerd. Som med enhver virksomhed kan hver partners forretningsresultater variere og vil bl.a. være baseret på partneres indsats og dygtighed, den til rådighed stående kundebase og den tid, der er bruges til at udvikle virksomheden. Bekijk het Mannatech-karriere- en compensatieplan op https://library.mannatech.com/download/1771.

‡Mannatech anbefaler, at Ambrotose LIFE™ kun tages som anvist. Børn på 4 år og ældre kan tage produktet, hvis det er godkendt af en sundhedsudbyder. Als u gevraagd is uw toestemming te geven voor de toepassing, die vereist is voor de etikettering, moet u dit doen met een bevoegd persoon.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.