BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Mannatechs geschiedenis

Mannatech viert 25-jarig jubileum als videnskabeligt basisbedrijf

 

Jagten på acemannan

I begyndelsen af 1990'erne vidste en forsker, der studerede den aktive agent i aloe vera, at han havde gjort en banebrydende opdagelse. Hans resultater konkluderede, at gelen i aloeplanten, som i århundreder har været kendt for sine positive virkninger inden for sundhed og skønhed, indeholdt den langkædede polysaccharid mannose. Når det kommer til ernæring, spiller polysaccharider en enorm rolle i menneskekroppen.*.

Mensen kunnen de enorme verscheidenheid zien, die aloë had als middel om onze zon en ernæring te bedwingen - en han havde ret. Han arbejdede på at isolere mannose, den vigtige polysaccharid, som adskiller aloe fra andre planter, og udviklede forbindelsen acemannan.

Acemannan geeft meget mere end blot energyi - det hjælper med at støtte immunsystemet og fordøjelsen, hjælper med at forbedre kognitiv funktion og humør og leverer vigtige næringsstoffer til at understøtte vores generelle sundhed og velvære på væsentlige måder.

Forskeren delte sine resultater med virksomhedsledere, der anerkendte de enorme sundhedsmæssige fordele ved acemannan, og sammen skabte de Mannatech for at udnytte de omfattende helbredende kræfter i aloe.* Ved at investere millioner i forskning og udvikling sikrede Mannatech rettighederne til den perfektionerede, proprietære formel for Manapol®-pulver, et produkt, der indeholder 100 % acemannan, og som danner basis for mange produkter.

En pioner inden for glykoernæring

I 1995 lancerede Mannatech Ambrotose Complex® - virksomhedens flagskibsprodukt, som er is a glykoernæringskosttilskud fremstillet med en potent blanding af Manapol-pulver og flere andre plantebaserede ingredienser. Ambrotosecomplex wordt al miljoenen jaren gebruikt als een krachtig ingrediënt bij de vervaardiging van mannapol-pulver* en wordt al miljoenen jaren op grote schaal gebruikt als een essentieel ingrediënt bij de vervaardiging van gezonde voedingsmiddelen. Mannatech opstod som pioner inden for gkykoernæring†, en gren af videnskaben, som nu er bredt accepteret i det videnskabelige samfund.

Verdensomspændende anerkendelse for vores produkter

Mannatech is vandaag een exclusieve partner geworden van Natural Aloe de Costa Rica (NACR), een producent van een reeks aloë vera-planten in Costa Rica, die een hoge kwaliteit van aloë vera-planten hebben. Mannatech og NACR har perfektioneret processerne for at sikre, at Manapol indeholder den mest potente form for acemannan. Daarom is Costa Rica de beste aloë van de planeet. Virksomheden producerer den reneste acemannan, der er kendt af mennesket.

Hos Mannatech fortsætter fortsætter videnskaben med at være på forkant. Vi fortsætter med at investere i videnskabelige undersøgelser og test for at underbygge effektiviteten af vores produkter. Gennem hele vores historie har Mannatech opnået beskyttelse af teknologi, som relaterer sig til vores proprietære formler, ved at sikre mere end 140 patenter i mange lande rundt om i verden.

Hos Mannatech fortsætter fortsætter videnskaben med at være på forkant. Vi fortsætter med at investere i videnskabelige undersøgelser og test for at underbygge effektiviteten af vores produkter. Gennem hele vores historie har Mannatech opnået beskyttelse af teknologi, som relaterer sig til vores proprietære formler, ved at sikre mere end 140 patenter i mange lande rundt om i verden.

Natuurlijke aloë uit Costa Rica

Vores engagement i sundhed og velvære

Hvert år fortsætter Mannatech med at produceere innovative, førende produkter, der hjælper med at understøtte sundhed, skønhed og velvære. Vores sortiment udvides fortsat for at imødekomme vores kunders skiftende behov. Vi inviterer dig til at prøve vores produkter og opleve de effekter, de har på dit sind og din krop. *

Een aantal van onze trouwe vrienden van de Mannatech-familie hebben ons op weg geholpen. Og vores globale rækkevidde fortsætter med at udvide til andre kontinenter. Hos Mannatech bekymrer vi os virkelig os mennesker og nyder at hjælpe dem med at leve et sundt og tilfredsstillende liv. Vi inviterer dig til at knytte forbindelse med os!

Onderstøttet af målbare resultater

Børsnoteret: MTEX (NASDAQ)

O&O-investeerder i alt

Patenter i alt

Globale markeerder i alt

Omsætning i alt

Mannatechs missie om ondererving te elimineren bij børn

Mannatech is dannet partnerskab med M5M® Foundation, som hjælper børn over hele verden til at få en ordentlig ernæring. M5M Foundation werkt samen met non-profitorganisaties, die als visie hebben het uitbannen van de ondernæring hos børn. In 2018 dannede de partnerskab med Kids Around the World® og deres OneMeal-program og banede vejen for optimere børns ernæring. Wie voor 100 dollar van Mannatechs producten afneemt, stuurt ons een måneds forsyning af PhytoBlend™-pulver til et barn i nød.

Medlem af Direct Selling Association (DSA)

DSA er en national handelssammenslutning dedikeret til at beskytte friheder for sine medlemsvirksomheder, der markedsfører produkter direkte til forbrugerne gennem en uafhængig salgsstyrke. DSA werkt om industriën te bevrijden, beskytte en overvåge voor direkte salg og samtidig hjælpe virksomheder med direkte salg og deres uafhængige salgsstyrke med at blive mere succesfulde. Organisationen er en ressource for Associates såvel som virksomheden og søger altid efter nye måder at støtte direkte sælgere på. Se .dsa.org voor meer informatie over DSA en de specifieke codes.

Siden begyndelsen har Mannatech omfavnet den direkte salgsmodel for at bringe vores produkter ud til flere mennesker. Vores Associates elsker deres arbejde. Vores forretningsmodel er bygget på at forbinde, dele og opbygge tætte relationer, som er en nøglefaktor for at leve et sundt og tilfredsstillende liv.

Medlem i 21 år

Wat de mensen zeggen

En kæmpe styrke

"Det giver en kæmpe styrke og en enorm livskvalitet, så du bare ikke kan lade være med at være en del del af det."

- John T., Partner bij Mannatech

Bemærkelsesværdigt

"Det er bemærkelsesværdigt at se, hvordan folks liv ændrer sig fuldstændig. En als je dan zegt, hoeveel engagement en hoeveel toewijding je kunt bieden aan andere mannen en hen kunt helpen om het probleem op te lossen, denk dan dat je er zeker van kunt zijn dat je ook deze firma kunt bezoeken. Det er nemlig, hvad dette firma handler om - og det er fantastisk."

- Anthony K., Partner bij Mannatech

Noget helt andet

"Mannatech geeft mig håb for fremtiden. Det er noget helt andet. Det er noget, jeg kan skabe i min fritid, hvilket er lige ef arbejde."

- Christina W., Partner bij Mannatech

LEV LIDT BEDRE. IK HEB DE HELE DAG ZON. KNYT FORBINDELSE MEGET OFTERE.

Bliv en del af Mannatech-familie!

Glyconutriënten zijn gavnlige sacchariden die in de natuur gevonden worden.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.