BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Mannatech heeft de opdracht zonder compensatie gekregen op basis van een voorstel voor een duidelijke en geïntegreerde aanpak. Mannatech har været forpligtet til denne standard for ekspertise siden vores begyndelse i 1994, og vi er dedikeret til løbende forbedringer for at nå dette mål.

Als deze waarden geïntegreerd zijn in Mannatechs kerneværdier, dan kan de driver de overensstemmelse med de højeste etiske standarder. De gebruikers, funktionærer, medarbejdere og uafhængige entreprenører skal handle i overensstemmelse med de beskrevne standarder og politikker. Mannatech vedtaget et etiske kodeks specifikt for sine hoveddirektører og højtstående finansansansvarlige eller personer, der udfører lignende funktioner.

Hvis der opstår etiske situationer i forretningen, opfordrer Mannatech alle interessenter til at træffe beslutninger i overensstemmelse med vores forretningskodeks og etiske kodeks. Als geen enkele herudover brug for vejledning vedrørende forretningsadfærd, kan de desuden kontakte Mannatechs generalkonsulent eller indgive en fortrolig og eventuel anonym rapport via EthicsPoint® via internettet på Mannatech.EthicsPoint.com eller via een van de gratis Ethicspoint-hotlines i hvert af vores driftslande. Mannatech har valgt Ethicspoint, et uafhængigt tredjepartsfirma, til at modtage rapporter om aktiviteter, der kan udgøre brud på Mannatechs forretningskodeks, etiske kodeks og associeringspolitikker og -procedurer, eller eller som kan udgøre ulovlig eller uetisk adfærd.

Medarbejdere og repræsentanter for Mannatech har pligt til at rapportere eventuelle overtrædelser af politikkerne. Mannatechs rapporteringspolitik og loven forbyder specifikt gengældelse mod enhver person, der indgiver en klage, og sikrer, at rapporterede hændelser håndteres uden at sætte arbejdspladser i fare. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het EthicsPoint.


Gratis internationale telefonnumre

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. All rights reserved.