BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Heeft u al een stap gezet in de richting van de Mannatech-Gelegenheit?

Ontdek hoe u uw gezondheid kunt verbeteren en geld kunt verdienen!

Heeft u een vriend of familielid die onze producten van hoge kwaliteit heeft gekocht? Of bent u op zoek naar een "nieuwe baan" of misschien zelfs een nieuwe uitdaging om uw financiële situatie te verbeteren? Mannatech maakt het mogelijk! U kunt bij ons terecht met zeer lage opstartkosten en een hoge mate van flexibiliteit: u werkt zodra dat nodig is, en u hebt geen voorafgaande ervaring in zaken of verkoop nodig. U hebt toegang tot hulpmiddelen, opleiding en een netwerk, dat u op uw weg kunt gebruiken.

Mannatech is het juiste bedrijf voor u, of u nu een paar honderd euro per maand wilt verdienen of u op een nieuwe manier wilt oriënteren ^ Wij bieden een breed spectrum van wetenschappelijk onderbouwde wellness-producten en zijn succesvol op de lange termijn - wij zullen op de beurs gaan onderhandelen (NASDAQ: MTEX) en we vieren net onze 28e verjaardag. Op dit moment hebben we in totaal meer dan 5 miljard US dollar bereikt met miljoenen klanten in 26 landen!

Met ons wereldwijd opererend, kosteneffectief business platform, heeft u de mogelijkheid om een positieve impact op uw bedrijf te maken en uw winst en uw financiën te optimaliseren door de verkoop van uw productie producten. 

LET OP DE GEVAARLIJKE KANT VAN HET MANNATECH-GESCHÄFT:

Niedrige Startkosten

Von jedem Ort aus arbeiten

Geen warenbestand om te kopen of te verkopen

Alle producten zullen worden voorzienvan onze 90-dagen, volledige garantie van risicovrije prestatiesmet onze merknaam producten.

Persoonlijke en professionele ontwikkelingsmogelijkheden met individuele 1:1 Coaching voor uw bedrijfsontwikkeling door deskundigen uit de branche

Een kans om iets te verliezen en je wereld te verrijken - een deel van elke verkoop wordt gebruiktvoor de begeleiding van kinderen en jongeren.

NADERE INFORMATIE

Wir als Unternehmen haben dutzende Millionen Dollaren in die wissenschaftliche Forschung investiert, uns meer dan 149 octrooien verkregen sinds de oprichting van het bedrijf, bezit momenteel 94 patenten op de belangrijkste markten en onze producten te valideren via klinische studies met mensen.

Onze wereldwijde wetenschappelijke kennisbasis, die bestaat uit zeer onafhankelijke wetenschappers, levert ons onze wetenschappelijk verantwoorde producten. Deze octrooien en validaties beschermen uw onderneming en zorgen ervoor dat u ze van anderen kunt verkrijgen. De Mannatech producten zijn uniek!

Word lid van een Gemeenschap voor gezondheid en welzijn

Word lid van een gemeenschap van mensen die duidelijk voorstander zijn van welzijn.

Als lid van Mannatech maakt u deel uit van een gemeenschap waarvan de leden toegewijd zijn aan wellness en persoonlijke ontwikkeling. Onze gemeenschap verandert de wereld met een nieuwe aanpak.

Glykonährstoffe zijn essentiële bestanddelen van de aloëplant, die de celcommunicatie in het lichaam ondersteunen. Zij kunnen het immuunsysteem en het afweerreactiesysteem ondersteunen, het niveau van de immuniteit en de cognitieve functie verhogen, en de groei en de groei stimuleren.

Mannatech's wellness productassortiment is gebaseerd op de nieuwste onderzoekstechnologie, waarvoor wij sinds 1994 als pionier werken. Deze kennis is en blijft de norm voor het werk dat wordt verricht aan het Institute of Glycobiology van de Universiteit van Oxford.

Ons bedrijfsmodel zet de nieuwste technologieën voor gepersonaliseerde Social Selling Tools, Audio/Video Communicatie en grensoverschrijdende E-Commerce Platforms in om uw aanwezigheid in de 26 landen waar wij onze producten verkopen (en blijven verkopen) te vergroten en uw invloed te versterken.

Uw Wellness-Reise zal uw eerste stap zijn op weg naar

Help jezelf en anderen, wees groot genoeg om jezelf te beschermen, en verdien geld met je succes!

Nährstoffergänzungsprodukte sind kein Luxus mehr; sie sind erforderlich für alle, die ein gesundes, jugendliches und vitaler Leben führen wollen. Uw eigen wellness retraite zou gebaseerd moeten zijn op uw behoefte aan optimale gezondheid in een wereld vol stress, milieuproblemen en chronische vermoeidheid. De voedingsproducenten hebben hun voedingswaarde verloren, en de huidige levensstijl leidt tot zeer slechte voedingskeuzes.

Wij garanderen echte resultaten voor u en uw klanten. Als lid van Mannatech kunt u genieten van de voordelen, anderen helpen, uzelf helpen te groeien en beloond worden voor uw successen door Mannatech in de wereld te ontdekken. Wij bieden u een lukrativen Vergütungsplan, waarmee u uw monatlichen Einkaufen bei Mannatech verrechnen of Umsätze erzielen können, um Ihr Leben so zu gestalten, wie Sie es sich wünschen.

Diese Arbeit lohnt sich!

In dit nieuwe tijdperk van sociale verkoop en de "twee-banen-economie" is er een nieuwe generatie micro-ondernemers die het zich niet langer kan veroorloven om de tijd te nemen en gewoon een baan aan te nemen. In plaats van deze mensen een tijdlang aan hun lot over te laten, maken zij hun eigen, verstandige keuzes en zetten zij hen vervolgens aan tot duurzame beslissingen. U kunt ook een tijdelijke overeenkomst genereren door uw online invloeden gericht te markeren en een bedrijf op te bouwen dat op lange termijn kan uitgroeien tot een volwaardige onderneming.

Je kunt succesvol zijn in direct contact. Met een team van deskundigen dat u bij elke stap ondersteunt, en mentoren en zakenpartners die al succesvol zijn, kunt u optimaal profiteren van de voordelen van de kracht van de directe aandrijving en u echt herinneren wat de directe aandrijving inhoudt!

Hoofdkantoor

Mannatech: Das Unternehmen

Mannatech is een beursgenoteerd bedrijf Mannatech is een beursgenoteerd bedrijf (NASDAQ: MTEX) en heeft net zijn 30-jarig bestaan gevierd. Als je een nieuwe fabriek bouwt, wil je natuurlijk producten aanbieden die gemaakt worden - en de door de mens gemaakte producten worden maand na maand en jaar na jaar gemaakt. Dies wird durch die Tatsache belegt, dass Mannatech in den vergangenen 30 Jahren über 5 Milliarden US$ Umsatz erzielen konnte.

In het geval van een wisselende bevolking, de kosteneffectiviteit van de gezondheidszorg en de grote belangstelling voor natuurlijke oplossingen voor de gezondheid, die de beste combinatie zijn van wat wetenschap en natuur te bieden hebben, Vandaag is de beste tijd om een nieuw bedrijf te vinden of een wereldwijd bedrijf met enkele miljarden dollars aan hardwerkende gezondheids- en wellnessfaciliteiten! Mannatech biedt u precies het juiste sociale - mobiele - wereldwijde platform, waarmee u uw eigen duurzame bedrijf kunt opbouwen - met de verkoop van producten die zullen worden verkocht.

Mannatech: Die Gemeenschap

Don McCormick

"De Mannatech-producten zijn er al lang... Mannatech heeft mijn leven veranderd."

Don McCormick
PRESIDENT-DIRECTEUR GOUD

Dr. Marcia Schaefer

"Mijn kinderen fragen immer nach Ambrotose. Ze vinden het heerlijk met water en ze houden van de geur.

Dr. Marcia Schaefer
UITVOEREND DIRECTEUR GOUD

David Lee & May Yin

"Mannatech heeft niet alleen het leven van mijn familie goed gemaakt, maar het geeft me ook de vrijheid om mijn eigen beslissingen te nemen.

David Lee & May Yin
PRESIDENT-DIRECTEUR GOUD

Deze handwerkpartners leiden een optimaal leven. Jij kunt dit ook doen. We laten je dit niet alleen doen. Wij houden ons bezig met de gemeenschap, de oplossingen, de hulpmiddelen en het ondersteuningsplatform die u zullen helpen om uw doelstellingen te bereiken.

Dat kun je doen! We helpen je! Sie sind es wert!

Provisies, bonussen en aanmoedigingsbetalingen zullen worden betaald voor de aankoop van de Mannatech-producten. Mannatech biedt geen garantie voor het bedrag van de provisie of stimulansbetalingen die de zakenpartners zullen ontvangen door hun deelname aan de Mannatech-fabriek. Zoals in elk ander Geschäft zijn die individuele Ergebnisse der Geschäftspartner abhängig von unter anderem dem geleisteten Aufwand und Können des Geschäftspartners, dem für ihn verfügbaren Markt und der Zeit, die er für sein Geschäft aufwendet. Lees het carrière- en werkplan van Mannatech op https://library.mannatech.com/download/1621.

‡Mannatech beveelt aan om Ambrotose LIFE™ ook na een introductie te gebruiken. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen het product gebruiken indien het wordt geleverd door een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Als u vragen heeft over het gebruik van het product die op het etiket vermeld staan, neem dan contact op met een gekwalificeerde arts.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.