BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Missie 5 Miljoen

Die M5M-Mission

Onze bijdrage aan de strijd tegen de opwarming van de aarde door kinderen over de hele wereld van voedsel te voorzien. Om te beginnen zorgen wij ervoor dat kinderen met onze producten de nodige zorg en aandacht krijgen.

Sinds 2009 heeft het Mannatech-programma meer dan 110 miljoen porties voedselhulp voor oudere kinderen gegenereerd.

Bevordering van kinderen, gezinnen en gemeenschappen

Het belangrijkste wat ouders voor hun kinderen kunnen doen, is hun de nodige voeding voor een gezond leven te geven. Dit bereiken we door onze kinderen de vitaminen, mineralen en centrale voedingsstoffen te geven die ze nodig hebben voor een optimale gezondheid. Als u de gezondheid van uw kind wilt verbeteren, zal dit de gezondheid van de hele gemeenschap ten goede komen.

Wisten jullie dat?

Elk jaar worden 45 miljoen kinderen in de wereld getroffen door ernstige ondervoeding. Dit is één van de drie kinderen in de komende vijf jaar (d.w.z. de gehele bevolking van Californië + Chicago + Houston).

Quelle: Welternährungsprogramm USA

Video's

 

Ekuador Kapitel 1: Nahrung für die Hoffnung

 

Ekuador Hoofdstuk 2: Voedsel voor gezinnen

 

Ekuador Hoofdstuk 3: De zoektocht naar vrijheid

 

Ekuador Hoofdstuk 4: De dood van een man en een vrouw

 

Ekuador Kapitel 5: Nahrung für Ekuador

Onze partner in deze missie

Kids Around the World is een circulaire organisatie met als doel het leven van kinderen en hun lokale gemeenschappen in afgelegen hoopvolle gebieden te verbeteren, waarbij kinderen worden betrokken en opgevangen.

Wij zijn een partnerschap met deze vier "Zonen der Hoffnung"-Gemeinden eingegangen:

San Silvestre, Ecuador

Onderaan Portoviejo-Flusses, op slechts enkele kilometers afstand van de stad, liggen de belangrijkste recreatie- en visgebieden van deze kleine, rustig gelegen gemeente. Deze hoopvolle ruimte werd in januari 2021 geopend en telt ongeveer 130 kinderen die in het onderwijsprogramma zijn ingeschreven.

Punta Alta, Ecuador

Hoog op de heuvels van Manabi liggen deze gemeenschappen in de buitenwijken van het zuidelijkste deel van het eiland. De buurtbewoners hebben ingestemd met een vrije wil om dit gebied van hoop, dat in augustus 2021 werd geopend, te verlaten. In Punta Alta en de twee aangrenzende gemeenschappen zijn er ongeveer 110 kinderen. Deze drie gemeenschappen zullen worden toegewezen aan een van de hoopzones.

Payita, Dominikanische Republiek

Payita is een landelijk landbouwgebied met specialiteiten als rijst- en kokosteelt. Het is ook het centrum van de Hoffnung Generatie in de Dominicaanse Republiek. In oktober 2021 moet de hoopzone worden geopend, met in de eerste fase ongeveer 50 kinderen.

El Cruce de Caño, Dominikanische Republiek

Deze plattelandsgemeente ligt aan de rand van Nagua, waar vooral aan land- en bosbouw wordt gedaan. In Kürze moet een recreatiegebied komen, dat plaats moet bieden aan ongeveer 40 kinderen uit deze gemeenschap.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.