BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

De kracht van het Mannatech-octrooi

Wat onderscheidt Mannatech van andere bedrijven voor gezondheid en wellness? Eén woord: octrooien. In de afgelopen 28 jaar zijn aan Mannatech meer dan 140 octrooien toegekend; momenteel bezit Mannatech meer dan 90 octrooien en nog veel meer zijn gesitueerd in de bouwindustrie. Daardoor is het bedrijf toonaangevend in de branche.

De meeste ondernemingen op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg en in de sector van de directe handel hebben in feite slechts enkele of nauwelijks octrooien. Door de wetenschappelijke en productspecifieke validatie van het octrooi is Mannatech zich zeer bewust van zijn concurrenten.

De Mannatech Patent-Bestand

Erteilte Patente

Aktive Patent

Zur Zulassung anstehende Patente

Dr. Nugent heeft de macht van het patent verloren

Mannatech investeert al jaren aanzienlijke middelen om onze producten te beschermen tegen corrosie of aantasting en om consumenten unieke en wetenschappelijk geteste producten te bieden.

 

 

De octrooiprocedure

De procedure voor de registratie van octrooien is tijdrovend en ingewikkeld. Voor de octrooiering ervan moeten de produkten aan bepaalde criteria voldoen en gebruik maken van de wetenschap dat zijvernieuwend, creatiefen relevantvoor de betrokken tak van industriezijn.

Mannatech richt zich op langetermijndoelen en zal blijven investeren in de toekomst. Dankzij onze investeringen in octrooien voor de bescherming van wetenschappelijke en technologische vooruitgang, is Mannatech een wereldwijde marktleider voor wetenschappelijk onderbouwde onderwijsproducten.

†Stand vandeze overeenkomst: 14. januari 2022

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.