BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

De geschiedenis van Mannatech

We vieren een eeuw geleden als een bedrijf voor wetenschap...

 

Auf der Suche nach Acemannan

In het begin van de jaren negentig deed een wetenschapper, die zich bezighield met de werking van aloë vera, een opmerkelijke ontdekking. Uit de bevindingen blijkt dat de gel in de aloë plant, die al eeuwenlang wordt gebruikt voor zijn gezondheids- en cosmetische voordelen, de lang houdbare polysaccharide mannose bevat. Polysacchariden spelen een belangrijke rol in de inname van polysacchariden via de voeding voor de functie van het menselijk lichaam.

De wetenschapper begon het enorme potentieel van aloë te bestuderen als een middel om onze gezondheid en voeding te verbeteren - en hij had gelijk. Hij concentreerde zich op de isolatie van mannose, het centrale polysaccharide dat aloë uit andere planten afbreekt, en ontwikkelde het actieve bestanddeel acemannan.

Acemannan biedt veel meer dan alleen energie - het helpt het immuunsysteem en het afweersysteem te ondersteunen, de cognitieve functies en het immuunsysteem te verbeteren en centrale voedingsstoffen aan te bieden om de algemene gezondheid en het welzijn van de bevolking op een duurzamere manier te ondersteunen.

De wetenschappelijke onderzoeker leest zijn kennis voor aan enkele bedrijven, die de immense gezondheidsvoordelen van Acemannan en Mannatech erkennen, om de enorme voordelen van Aloë Vera te benutten.* Mannatech investeert miljoenen in onderzoek en ontwikkeling en verzekert zich van het recht op het perfecte, gepatenteerde, goed beschermde product, Manapol® Pulver, dat, met een gehalte van 100 % Aloë Vera, de basis vormt voor vele andere producten.

Der Pionier der Glykoernährung

In 1995 werd Mannatech Ambrotose Complex® op de markt gebracht - het paradepaardje van Mannatech, een glyconazool-bevattend middel dat is gemaakt van een uiterst effectieve combinatie van Manapol-poeder met verschillende andere zeer krachtige ingrediënten. Ambrotose Complex werd al snel getest op basis van zijn fantastische cellulaire communicatie*, die blijkbaar door miljoenen mensen gedurende een nacht werd gebruikt en wereldwijd werd erkend vanwege zijn wereldwijde voordelen. Mannatech werd vader in de pionier van de Glykoernährung†, een Zweig der Wissenschaft, die vandaag in Wissenschaftskreisen allgemein akzeptiert wird.

Wereldwijde erkenning van onze producten

Vandaag heeft Mannatech een exclusief partnerschap met Natural Aloe de Costa Rica (NACR), een producent van hoogwaardige aloë producten in Costa Rica. Mannatech en NACR hebben de ervaring perfect gemaakt en garanderen dat Manapol Acemannan in zijn meest effectieve vorm. Costa Rica staat bekend om zijn strenge klimaat en zijn inheemse vulkanische grond - dit is de beste aloë vera ter wereld en het bedrijf heeft het recht om hier de beste kwaliteit aloë vera te leveren.

Bij Mannatech staat wetenschap altijd op de voorgrond. Wij blijven investeren in wetenschappelijk onderzoek en tests om de doeltreffendheid van onze producten te verbeteren. Mannatech heeft in de loop van haar geschiedenis meer dan 140 octrooien in verschillende landen over de hele wereld verkregen en ondersteunt op deze manier de technologie van haar producten.

Als Exklusivprodukt von Mannatech is Manapol het enige verfügbare 100% Aloë-Produkt op de markt met een moleculair gewicht van 1-2 miljoen Dalton en daarom wissenschaftlich bestätigt als echtes Acemannan gemäß den Vorgaben des Chemical Abstract Service (CAS) und dem United States Adopted Names Council der American Medical Association (USAN). Auch en andere bedrijven vermelden ook dat hun producten acemannan bevatten, maar geen enkel ander product voldoet aan deze eisen voor de moleculaire markering. Mannatech is het enige bedrijf in de wereld met een echte acemannan.

Natuurlijke aloë uit Costa Rica

Onze inzet voor gezondheid en welzijn

Jaar na jaar brengt Mannatech nieuwe, innovatieve producten voor de ondersteuning van gezondheid, schoonheid en welzijn op de markt. Ons gamma van producten wordt voortdurend aangepast aan de veranderende behoeften van onze klanten. Ook u kunt onze producten ontdekken en hun effect op uw geest en lichaam van dichtbij meemaken.

Veel leden van onze Mannatech-familie steunen ons vanaf het begin. En we breiden wereldwijd uit naar meer en meer continenten. Bij Mannatech liggen mensen ons na aan het hart en we helpen hen graag om een gelukkig en bevredigend leven te leiden. U bent van harte welkom om met ons in contact te treden!

Durch messbare Ergebnisse gestützt

An der Börse gehandelt: MTEX (NASDAQ)

Gesamt-Investition für F&E

Gesamtzahl der erhaltenen Patente

Wereldmarkten in het algemeen

Speciale evenementen

Mannatechs Missie tegen de massamoord op kinderen

Mannatech zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van kinderen en helpt, via haar partnerschap met de M5M® Foundation, kinderen wereldwijd te voorzien van de nodige hulpmiddelen om hen te helpen. De Stichting M5M werkt samen met andere organisaties aan de gemeenschappelijke visie om een doel te stellen voor het onderwijs van kinderen. In 2018 zal zij een partnerschap aangaan met Kids Around the World® en het OneMeal-programma. Voor 100 US-dollar, die zal worden gebruikt voor de productie van kunstmatige producten, zal een enkele dosis PhytoBlend™-poeder worden gebruikt om te voorzien in de behoefte van een kind aan voedingsondersteuning.

Lid van de Direct Selling Association DSA (Direct Selling Association)

De DSA is een nationale beroepsvereniging voor de bescherming van de vrijheden van haar leden, die hun produkten rechtstreeks bij de verwerkende bedrijven op de markt brengen. Die DSA dient voor de bevordering, bescherming en controle van de direktvertriebssector en helpt ondernemingen en hun zelfstandige vertriebsbedrijven om succesvoller te worden. Als hulpbron voor zowel zakenpartners als bedrijven zoekt de organisatie voortdurend naar nieuwe manieren om het directe contract te ondersteunen. Nadere informatie over de DSA en zijn administratief wetboek is te vinden op dsa.org.

Mannatech heeft vanaf het begin het direct-marketingconcept geïmplementeerd om onze producten in de kortst mogelijke tijd toegankelijker te maken voor het publiek. Onze zakenpartners houden van hun werk. Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op de verbinding, het passen en het creëren van grote relaties - de sleutel tot een goed gefundeerd leven.

Seit 21 Jahren Mitglied

Was die Leute sagen

Bereichernd

"Het heeft een levenswaarde, die zo onbegrijpelijk is, dat men het bijna niet kan verdragen."

- John T., Mannatech-Geschäftspartner

Bemerkenswert

"Es ist bemerkenswert zu erleben, wie sich das Leben von Menschen völlig verändert. En omdat het mij duidelijk was dat ik met dit engagement en deze vrijheid van vereniging andere mensen kon helpen een beter leven te leiden, besloot ik mij bij deze onderneming aan te sluiten. Denn nur darum geht es bei diesem fanstastischen Unternehmen".

- Anthony K., Mannatech-Geschäftspartner

Völllig anders

"Mannatech biedt me hoop voor de toekomst. Het is iets heel anders. Het is iets waar ik direct na mijn baan op kan voortbouwen als onderdeel van mijn werk".

- Christina W., Mannatech-Geschäftspartnerin

ETWAS BESSER LEBEN. EN ZE ZULLEN VEEL MEER TE BIEDEN HEBBEN. ÖFTER IN KONTAKT BLEIBEN.

We laden Sie ein, Mitglied der Mannatech-Familie zu werden!

†Glykonährstoffe sind vorteilhafte Saccharide in der Natur.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.