BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

MANNATECH-MAHDOLLISUUS

VAPAUS KÄDEN ULOTTUVILLA†

Elä Unelmaasi ja Vaikuta

Vapaus on käden ulottuvillasi Mannatechilla. Haluatpa ansaita hieman ylimääräistä pikkujuttuihin tai luoda kokonaan uuden elämän, joka on täynnä vapaa-aikaa, me tarjoamme mahdollisuuden rajattomine potentiaaleineen.

Mikä tässä on parasta? Voit itse päättäää, kuinka paljon aikaa ja vaivaa haluat panostaa. Liiketoimintasi voi alkaa sillä, että esittelet tuotteita ystävillesi, jotta saat ne maksettua, tai käyttää useampia tunteja vastattaviesi pienentämiseksi. Mannatechin menestysmalli toimii puolestasi, joten voit edetä omaan tahtiisi.

Uusi elämäsi on mahdollista seuraavien ansiosta:

  • Uudistavat tuotteemme
  • Alan johtava palkkiojärjestelmä
  • Huippuluokan markkinointityökalut ja taustatuki
  • Maailmanlaajuinen malli, jonka avulla voit rakentaa kansainvälisen liiketoiminnan

KUKOISTAVA HYVINVOINTIALA

Tämän parempaa aikaa oman terveys- ja hyvinvointialan yrityksen omistamiseen ei ole koskaan ollut. Ikääntyvän väestön ja luonnollisten lisäravinteiden versus lääkkeiden käyttöä koskevan huolen myötä sellaisen yrityksen perustaminen, joka keskittyy keskittyy elämänmuutokseen luonnollisilla ratkaisuilla miljoonia tuottavalla alalla, on oikea askel menestyksen luomiseen. Ja ainutlaatuisen hybridimallimme ansiosta, johon sisältyy myös yhteiskunnallinen yrittäjyys M5M℠-liikkeemme kautta, saaat mahdollisuuden vaikuttaa maailmanlaajuisesti ja samalla omaa elämääsi muuttaen.

SINUN MENESTYKSESI ON INTOHIMOMME

Vaikka harjoitat itsenäistä liiketoimintaa, et koskaan ole yksin. Ohjelmamme on eräs kattavimmista, jotta sinä pääset alkuun tielläsi menestykseen. Het is echter ook belangrijk dat wij ons ervan bewust zijn dat wij niet alleen de marktleider zijn, maar ook de marktmaker, en dat wij elkaar moeten helpen, en dat wij ook in staat moeten zijn elkaar op dit gebied te helpen.

  • Tervetulopaketti sisältää kaiken olennaisen, minkä tarvitset yrityksen perustamiseen.
  • Koulutus ja ohjaus organisatorisen tuen, konferenssipuhelujen sekä alueellisten ja kansallisten koulutusten kautta.
  • Välineopastukset ja markkinointyökalut, joiden avulla sinun on helpompi jakaa Mannatech-tuotteita ja -mahdollisuutta.
  • Internet-pohjaiset välineet, muiden muassa uudet virtuaaliset back office -toiminnot ja innovatiivinen mobiilisovellus maailmanlaajuisen 2000-luvun yrityksen rakentamiseen.

Esitetyt tulot ja elämäntyyli eivät välttämättä ole täsmälleen sitä, mitä sinä ansaitset tai saavutat. Omat tulosi ja elämäntyylisi kumppanina riippuvat täysin toimialueestasi, taidoistasi ja panoksestasi. Mannatech ei anna takuita tuloista eikä elämäntyylistä.

Muuttakaa elämäsi

Liity Mannatech-Perheeseen!

UUDISTAVAT TUOTTEET

Integroiva Terveys
Kohdennettu Terveys
Essentials
Vekt Og Trening
Ihonhoito

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.