BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

DE KANS VOOR MANNATECH

VRIJHEID BINNEN HANDBEREIK

Leef je droom en maak het verschil

Of u nu wat extra geld wilt verdienen of de levensstijl wilt creëren waar u altijd al van hebt gedroomd, Mannatech kan u de mogelijkheid bieden om dit te doen.

Het beste deel; het is op uw voorwaarden. Jij beslist hoe het eruit ziet en hoeveel tijd je wilt investeren. Het begint allemaal met het introduceren en verkopen van de producten aan een paar vrienden om het geld te verdienen om uw productaankopen te betalen, of u kunt ervoor kiezen om een deel van uw vrije tijd te besteden aan het opbouwen van een bedrijf om wat schulden af te betalen of te sparen voor een droomvakantie. De keuze is aan jou.

Het leven waar je van droomt kan mogelijk zijn met onze:

  • Transformatorische producten
  • Toonaangevend compensatieplan
  • Geavanceerde marketingtools en backoffice-ondersteuning
  • Wereldwijd model waarmee u een internationaal bedrijf kunt opbouwen

Loyaliteitsprogramma

Mannatech beloont u voor een gezonde gewoonte!

Wat is het Mannatech Loyaliteitsprogramma?

We hebben een manier gevonden om u te belonen voor uw inzet voor uw welzijn. Het heet het Mannatech Loyaliteitsprogramma.

Het Loyaliteitsprogramma is uw ticket om krediet te verdienen op elke maandabonnement bestelling die u plaatst, die vervolgens kan worden gebruikt voor het inwisselen van gratis product.

Uw bestelling automatisch aan huis laten leveren is niet alleen handig, maar het betekent ook dat de voordelen van de producten die u inneemt, blijven bijdragen aan uw gezondheid en welzijn.

Uw abonnement wordt elke maand aangemaakt.

Dit is hoe het loyaliteitsprogramma werkt

Laten we zeggen, bijvoorbeeld, u plaatst een maandelijks abonnement van $100:

Zodra u een puntenopbouw van 20% hebt bereikt, behoudt u uw status met een maandabonnement om punten te blijven verdienen die kunnen worden gebruikt om Mannatech-producten te bestellen!

Belangrijke dingen om te weten

  • Tijdens uw eerste drie maanden moet u elke maand een Abonnement aanmaken om uw verdiende punten te behouden. Vanaf maand vier kunt u die punten inwisselen of sparen. Als u een Abonnement mist, wordt uw verdienpercentage teruggezet naar 10%. U behoudt echter wel alle punten die u in de eerste drie opeenvolgende maanden en daarna hebt behouden.
  • U kunt deze punten inwisselen voor gratis producten op mannatech.com of door contact op te nemen met onze klantendienst: (800) 281-4469 (gratis)
  • Met ons Loyaliteitsprogramma krijgt u meer beloningen, meer producten en meer voordelen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met de persoon die u bij Mannatech heeft geïntroduceerd of met ons klantenserviceteam.
  • Loyaliteitspunten worden alleen berekend over de aankoopprijs van het product (exclusief leveringskosten).
  • Uw Abonnement hoeft niet dezelfde dollarwaarde te hebben. Het hoeft alleen maar gedurende ten minste drie (3) opeenvolgende Bedrijfsperioden te worden gegenereerd om de Loyaliteitspunten te kunnen inwisselen, en daarna elke opeenvolgende maand.

Bevorder uw welzijn

Kom bij de Mannatech familie!

Transformerende Producten

Voeding + Wellness
Fitness + Gewichtsbeheersing
Huidverzorging + Persoonlijke Verzorging
Kits + Waardevolle Bundels
Winkelen op alle producten

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.