BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Oletko harkinnut Mannatech-tilaisuutta?

Katso, miten voit parantaa terveyttäsi ja ansaita rahaa!

Suositteliko ystäväsi erinomaisia tuotteitamme sinulle? Vai etsitkö sivubisnestä tai ehkä jopa uutta uraa parantaaksesi taloudellista tilannettasi? Mannatech tekee siitä mahdollista! Voit aloittaa hyvin pienillä kustannuksilla ja työskennellä haluamaasi aikaan, etkä tarvitse liiketoiminta- tai myyntikokemusta. Tarjoamme sinulle työkalut, koulutuksen sekä tukiverkoston.

Mannatech op sinulle sopiva yritys. Valikoimamme sisältäää runsaasti tieteellisesti validoituja hyvinvointituotteita, ja olemme kestäneet ajan haasteet - olemme pörssinoteerattu yritys (NASDAQ: MTEX) ja juhlimme juuri 28. syntymäpäiväämme. Näiden vuosien aikana olemme ansainneet yli 5 miljardin dollarin myyntitulot ja koonneet miljoonia asiakkaita 26 maassa!

Kansainvälinen avaimet käteen -liiketoiminta-alustamme voi auttaa sinua ansaitsemaan vaikutusvallallasi ja parantamaan fyysistä ja taloudellista tilannettasi myymällä Mannatechin tuotteita.

AJATTELE MANNATECHIN LIIKETOIMINNAN HOUKUTTELEVIA ETUJA:

Matalat aloituskustannukset

Työskentele mistä vain

Et tarvitse varastoja

Kaikki tuotteet toimitetaan turvallisella, alan johtavalla 90 päivän rahat takaisin -tyytyväisyystakuulla

Henkilökohtaisia ja ammatillisia kehitysmahdollisuuksia alan veteraanien toimittamalla kahdenkeskisellä liiketoiminnan edistämisvalmennuksella

Tilaisuus antaa takaisin ja muuttaa ympäröiväää maailmaa - jokaisesta myynnistä menee osa lasten ravitsemiseen

LISÄTIETOJA

Yrityksemme on sijoittanut kymmeniä miljoonia dollareita tieteelliseen tutkimukseen, olemme saaneet yli 149 patenttia perustamisemme jälkeen, meillä on tällä hetkellä 94 patenttia suurimmilla markkinoilla ja olemme validoineet tuotteet kliinisillä ihmistutkimuksilla.

Huippuluokan itsenäisistä tiedemiehistä koostuva kansainvälinen tieteellinen tieteellinen neuvoa-antava toimikuntamme ohjaa tieteellisiä tuotteitamme. Nämä patentit ja validoinnit suojelevat liiketoimintaasi ja erottavat sinut muista. Kenelläkään ei ole Mannatechin vertaisia tuotteita!

Liity terveys- ja hyvinvointimieliseen yhteisöömme

Liity kaltaistesi ihmisten yhteisöön, joille hyvinvointi on tärkeää.

Mannatechiin, sinusta tulee osa yhteisöä, jonka jäsenet ovat sitoutuneet hyvinvointiin ja henkilökohtaiseen kasvuun. Yhteisömme muuttaa maailmaa glykoravinteilla.

Glykoravinteet ovat elintärkeitä komponentteja, joita löytyy aloe-kasveista ja jotka tukevat solujen välistä kommunikaatiota kehossamme. Ne voivat tukea immuuni- ja ruoansulatusjärjestelmäää, tehostaa aivojen ja ajatustoimintaa, sekä parantaa mielialaa.*

Mannatechin hyvinvointituotteiden valikoima perustuu huippuluokan ravinneteknologiaan, jonka panimme alulle vuonna 1994. Tämä tiede laajenee ja voittaa valtavirran suosiota, kuten nähdään Oxfordin yliopiston glykobiologian instituutin tekemästä työstä.

Liiketoimintamallissamme hyödynnetään uusimpia henkilökohtaisten sosiaalisten myyntityökalujen, audio/videokommunikaatioiden ja kansainvälisten verkkokauppa-alustojen teknologioita, mikä laajentaa ulottuvuutesi 26 myyntimaahamme (luku kasvaa jatkuvasti) ja tehostaa vaikutustasi.

Hyvinvointimatkasi alkaa sinusta

Auta muita tuntemaan olonsa loistavaksi ja saa maksu menestyksestäsi!

Ravintolisiä ei enää pidetä luksuksena vaan ne ovat välttämättömiä niille, jotka haluavat elää terveinä, nuorekkaina ja elinvoimaisina. Oman matkasi hyvinvointiin tulisi perustua tarpeeseesi saavuttaa optimaalinen terveys nykyisessä stressaavien elämäntyylien, ympäristömyrkkyjen ja kroonisten ravitsemushääiriöiden maailmassa.Ruoka on menettänyt ravintoarvonsa, ja nykyiset elämäntyylit johtavat hyvin huonoihin ruokavaliopäätöksiin.

Takaamme, että sinä sinä ja asiakkaasi koette todellisia tuloksia. Mannatechiin, hyödyt auttamalla muita parantamaan hyvinvointiaan, ja sinua palkitaan menestyksestäsi Mannatechin jakamisessa maailman kanssa. Käytämme palkitsevaa palkkiosuunnitelmaa, joka voi korvata kuukausittaiset Mannatech-ostoksesi ja tuottaa riittävästi tuloja, jotta voit viettäää sellaista elämää kuin haluat.

Se on vaivan arvoista!

Tällä sosiaalisen kaupankäynnin ja sivubisnestalouden uudella aikakaudella on syntymässä uusi mikroyrittäjien sukupolvi, joka joka ei enää tyäydy vaihtamaan aikaansa palkkaan. Sen sijaan he aloittavat osa-aikaisesti luomalla omaisuuspohjaista tuloa, jonka he muuntavat pitempiaikaisiksiksi tilaisuuksiksi. Sinäkin voit ansaita lisätuloja online-vaikutusvalli ja rakentamalla liiketoimintaa, josta voi voi tulla täysaikainen ura.

Voit menestyä suoramyynnissä. Kun sinulla on kaikissa vaiheissa apuna samanmielisiä ihmisiä, mukaan lukien jo menestyviä mentoreita ja yhtiökumppaneita, hyödyt yhteistyön voimasta ja huomaat, miten "vaivan arvoista" suoramyynti voi olla!

Hoofdkantoor

Mannatech: Yritys

Mannatech op pörssinoteerattu yritys (NASDAQ: MTEX), ja se juhlii juuri nyt 30. syntymäpäiväänsä. Jos haluat aloittaa minkäänlaisen uuden yrityksen, haluat tarjota tuotteita, joita ihmiset ostavat - ja ihmiset ostavat Mannatechin tuotteita kuukaudesta ja vuodesta toiseen, kuten nähdään siitä, että Mannatechin myyntitulot ovat olleet yli 5 miljardia dollaria viimeisen 30 vuoden kuluessa.

Näin väestön ikääntyessä, terveydenhuoltokustannusten kasvaessa ja luonnollisten, huipputieteen ja luonnon yhdistävien terveysratkaisujen suosion kasvaessa nyt on aika omistaa sivubisnes tai kansainvälinen bisnes monen biljoonan dollarin terveys- ja hyvinvointialalla! Mannatech voi tarjota sinulle juuri oikean sosiaalisen-mobiilipohjaisen-kansainvälisen liiketoiminta-alustan, jolla voit aloittaa oman avaimet käteen -yrityksesi myymällä tuotteita, joita ihmiset ostavat.

Mannatech: Yhteisö

Don McCormick

"Mannatechin tuotteet ovat jo osoittaneet toimivansa... Mannatechin tuotteet ovat jo osoittaneet toimivansa... Mannatechin on muuttanut elämäni."

Don McCormick
GOLD-TASON PRESIDENT DIRECTEUR -JOHTAJA

Dr. Marcia Schaefer

"Lapseni pyytävät Ambrotosea. He pitävät siitä veden seassa; se saa heidät tuntemaan olonsa loistavaksi."‡

Dr. Marcia Schaefer
GOUD-TASON TOIMITUSJOHTAJA

David Lee & May Yin

"Sen lisäksi, että Mannatech tarjosi perheelleni terveellisen elämäntyylin, se tarjosi minulle lisäksi valinnanvapautta."

David Lee & May Yin
GOLD-TASON PRESIDENT DIRECTEUR -JOHTAJA

Nämä Mannatechin yhtiökumppanit elävät elämäää täysillä. Ja, nee, nee, nee. Etkä tule olemaan yksin. Yhteisömme, koulutuksemme, työkalumme ja tukialustamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Sinä pystyt tähän! Me autamme sinua! Olet sen arvoinen!

^Palkkiot, bonukset ja kannustinpalkinnot ansaitaan myymällä Mannatechin tuotteita. Mannatech ei takaa niiden tulojen tai kannustinpalkintojen määrää, jotka Mannatechin liiketoimintaa osallistuva yhtiökumppani tuottaa. Kuten missä tahansa liiketoiminnassa, kunkin yhtiökumppanin liiketoimintatulokset saattavat vaihdella ja perustuvat muun muassa yhtiökumppanin panokseen ja taitoihin, asiakaskunnan käytettävyyteen sekä liiketoimintaan käytettyyn aikaan. Tutustu Mannatechin ura- ja palkkio-ohjelmaan osoitteessa https://library.mannatech.com/download/10686.

‡Mannatech suosittelee, että Ambrotose LIFEä™ käytetään vain ohjeiden mukaisesti. Vähintään 4-vuotiaat lapset voivat nauttia tuotetta, jos terveydenhuollon tarjoaja hyväksyy sen. Jos sinulla on kysyttäväää, joihin merkinnän ohjeet eivät vastaa, sinun tulisi keskustella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.