BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Kjære verdifulle partner, kunder og venner, 

Vi slutter oss til resten av verden med vår bekymring for helsekrisen (COVID-19) som nå utspiller seg i hele verden. Våre tanker går til familier som er påvirket av denne pandemien og vi er takknemlige for helsepersonell som jobber døgnet rundt.  

Mens vi venner oss til denne nye "normalen" ønsker vi å ta et øyeblikk og takke deg for at du er en del av Mannatech. Du er grunnen til at vi gjør det vi gjør og det er en glede å tjene deg hver dag. Helse og sikkerhet for våre ansatte, partnere og kunder forblir første prioritet. For å observere sosial distansering jobber våre ansatte sømløst hjemmefra og vi har en kontinuitets plan for for forretningene på plass for å gi eksepsjonell og uavbrutt service. Vi har virkelig en større forståelse for hva som skal til for å jobbe hjemmefra. 

Vi har kontinuerlig dialog med våre leverandører og distributører for å sikre høyt serviceenivå og fortsatt drift. Per dag rapporteringen ingen om systemforsinkelser i distribuusjonen. Mens situasjonen utvikler seg vil vi forsette å overvåke og kommunisere endringer som potensielt kan påvirke produkttilgjengelighet eller forsendelser.  

Med en håpefull og positiv innstilling vil vi komme gjennom denne utfordringen sammen. We kunnen onze vrienden meenemen in het kader van de volgende dag en uker. Ikke nøl med å ta kontakt hvis vi kan hjelpe deg. Als u vragen of opmerkingen hebt, stuur dan een e-post naar nocustserv@mannatech.com of bel de Europese kundeservice op 800 127 73.  

Takk for din fortsatte tillit til Mannatech.   

Med takknemlighet,  

Al Bala
CEO og President i Mannatech

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.