BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Styrken i Mannatech-patent

Hva er det som skiller Mannatech fra andre helse- og velværebedrifter? Med ett ord: patenter. I løpet av de siste 28 årene har Mannatech fått tildelt mer enn 140 patenter. I dag innehar Mannatech mer enn 90 patenter, og flere er under behandling. Dette gjør bedriften unik i bransjen.

Faktisk can de fleste bedrifter innen bransjen med næring, helse og direktesalg kun vise til noen få patenter, hvis de i det hele tatt har noen. Dette betyr at vitenskapen og produktvalideringen bak patentene gjør at Mannatech stiller langt over konkurrentene.

Mannatechs patentportefølje

Patenter tildelt

Aktive Patenter

Patenter onder behandeling

Dr. Nugent forklarer styrken med patenter

Mannatech har foretatt vesentlige investeringer for å beskytte produktene sine mot tyveri og forfalskning samt sikre at kundene får produkter som er unike og vitenskapelig dokumenterte.

 

 

Patentprosessen

Patentprosessen er lang og krevende. Om een octrooi op een produkt te kunnen krijgen, moet het produkt voldoen aan de beste criteria, en moet het produktinnovatief, creatiefenorigineel zijn .

Mannatech fokuserer på langsiktige mål og investerer stadig i fremtiden. Door te investeren in octrooien voor de ontwikkeling van glas en technologische vooruitgang heeft Mannatech bijgedragen aan wereldwijd leiderschap bij de ontwikkeling van de producten die de basis vormen van de documentatie van de glasindustrie.

†Denneinformasjonen var riktig den 14. januar 2022.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.