BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Wat is de Mannatech Opportunity?

Finn ut hvordan du kan forbedre både helsen og økonomien.

Anbefalte en venn de overlegne produktene våre til deg? Eller ser du etter tillegginntekt eller kanskje til og med en ny karriere for å forbedre den økonomiske situasjonen din på? Mannatech gjør det mulig! Du can starte med svær lave oppstartskostnader og fleksible arbeidstimer for å jobbe når på dagen du vil, helt uten krav til tidligere erfaring innen forretning eller salg. Du får til til verktøy, opplæring og et et nettverk som støtter deg i prosessen.

Enten du ønsker å tjene ett par ekstra tusenlapper i måneden eller til og med ønsker en helt ny karriere,^ er Mannatech bedriften for deg. Vi tilbyr et bredt utvalg av vitenskapelig godkjente velværeprodukter og har tålt tidens tann - vi er et børsnotert selskap (NASDAQ: MTEX) og feirer i disse dager 28-årsjubileum. I disse 26 årene har vi tjent over fem milliarder dollar på salg og skaffet oss flere millioner kunder i 26 land!

De wereldwijde markt voor forretningsplattformen kan een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling van innflytelsen en aan de verbetering van de gezondheid en de economie door de verkoop van Mannatech-producten.  

TENK OVER DE ATTRAKTIVE FORDELENE VED EN MANNATECH-FORRETNING:

lave oppstartskostnader

jobb fra hvor som helst

ingen behov for kjøp eller oppbevaring av inventar

Alle produkten komen med un uforpliktende, industriledende 90-dagers tilfredshetsgaranti

Personlige og faglige utviklingsmuligheter med veiledning for virksomhetsbygging på tomannshånd fra industriledende veteraner

En mulighet til å gi tilbake og forvandle verden rundt deg - en porsjon av hvert enkelt salg går til ernæringshjelp for barn

MER INFORMASJON

Vi som bedrift har investert titalls millioner dollar i vitenskapelig forskning og sikret mer enn 149 patenter siden oppstarten. Vi er i dag innehaver av 94 patenter in de winkel markeder og har validert produktene våre gjennom humane kliniske studier.

Vårt globale vitenskapelige rådgivende styre, som består av ledende uavhengige forskere, legger føringer for de vitenskapelig understøttede produktene våre. Disse patentene og valideringene beskytter forretningen din og bidrar til at du skiller deg ut fra mengde. Ingen andre har produkter like de fra Mannatech!

Bli med i et helse- og velværeorientert fellesskap

Bli en del av et fellesskap av likesinnede personer som er opptatt av velvære.

Når du blir en del av Mannatech, blir du en del av et fellesskap med medlemmer som er engasjerte rundt velvære og personlig vekst. Vi er et fellesskap som forandrer verden gjennom glykonæring.

Glykonæring er essensielle komponenter som finnes i aloe-planter som gir støtte til kommunikasjonen mellom cellene i kroppen. Dit kan immuniteits- en fordøyelsessystemene støtte, hjerne en tenkeevnene forbedre en humøret forbedre.*

Mannatechs serie met velværeprodukter is gebaseerd op de modernste næringsteknologi, die in 1994 voor het eerst in gebruik werd genomen. Denne vitenskapen vokser og er i ferd med å bli mer vanlig, noe som understøttes av arbeidet som gjøres ved University of Oxfords institutt for glykobiologi.

Forretningsmodellen vår tar i bruk de nyeste teknologiene innen verktøy for personsalg, lyd- og bildekommunikasjon samt e-handelplattformer på tvers av landegrenser for å utvide rekkevidden din til de 26 landene (et tall som vokser) vi selger i, og dermed også innvirkningen din.

Velværereisen starter med deg

Help andre, als ze hun bed willen delen, en ze zullen er voor boeten.

Næringstilskudd er ikke lenger sett på som luksus - det er nødvendig for de som ønsker en sunn, ung og livlig livsstil. Din egen velværereise bør være basert rundt behovett for optimal helse satt opp i mot dagens stressfylte livsstiler, omgivelsenes giftighet og kroniske feilernæring. Mat har tapt næringsverdi og dagens livsstiler fører til svært dårlige ernæringsvalg.

Vi garanter at du og kundene dine vil merke reelle forskjeller. Når du blir en del av Mannatech, vil du kunne bidra til å få andre til å føle seg bra, og å bli kompensert for vellykketheten av å dele Mannatech med verden. Vi tilbyr en super provisjonsplan som kan hjelpe deg med å utlikne de månedlige Mannatech-kjøpene eller til og med gi deg muligheten til å tjene penger for å nyte livet slik du ønsker.

Det er verdt strevet!

In denne nye æraen av sosial salgsvirksomhet og "biinntektsøkonomien" oppstår det nye mikroentreprenører, og de er ikke lenger fornøyd med å kun bytte tiden deres mot lønnsslipper. I stedet starter de de med å opprette aktiva-baserte deltidsinntekter, og bruker deretter disse for å oppnå langtids-muligheter. Du kan også generere ekstra ekstra inntekt ved å gjøre om nettinnflytelsen til penger og bygge opp en forretningning som kan bli til en fulltidskarriere.

De richtlijn is een belangrijk instrument voor de ontwikkeling van de richtlijn.

Hoofdkantoor

Mannatech: Bedriften

Mannatech, et børsnotert selskap (NASDAQ: MTEX), viert zijn 30-jarig jubileum.
Als je met een nieuw bedrijf begint, ben je altijd geïnteresseerd in de producten die mensen gebruiken - en mensen gebruiken Mannatech-produkten van het ene moment op het andere, van jaar tot jaar, wat te maken heeft met het feit dat Mannatech meer dan 30 jaar lang meer dan fem milliarder dollar heeft verdiend.

Met een aloude kennis, økende helsekostnader en een grote belangstelling voor natuurlijke helseløsninger die het beste uit vitaliteit en natuur halen, zijn er geen redenen om een biotechnologische toekomst te hebben of om een wereldwijd succes te boeken in de wereldwijde helse- en velvære-industrie, die vele miljarden dollars waard is! Mannatech kan de perfecte sociale en ecologische duurzaamheid van mobiele wereldwijde productieplatforms ondersteunen om vanaf het allereerste begin te beginnen met een eigen wereldwijd bedrijfsmodel, zelfs als het hetzelfde product is als de mensen die het maken.

Mannatech: Fellesskapet

Don McCormick

"Mannatech-produktene har allerede vist hva de can gjøre ... Mannatech har endret livet mitt."

Don McCormick
PRESIDENT-DIRECTEUR GOUD

Dr. Marcia Schaefer

"Barna mine spør etter Ambrotose. De elsker å ha det i vannet, og liker hvordan det får dem til å føle seg."

Dr. Marcia Schaefer
UITVOEREND DIRECTEUR GOUD

David Lee & May Yin

"Ikke bare har Mannaetch gitt familien min en sunn livsstil, men de har også gitt meg muligheten til å velge."

David Lee & May Yin
PRESIDENT-DIRECTEUR GOUD

Disse Mannatech-partnerne lever livene deres best mulig. Dette kan du også gjøre. Du vil ikke være alene. Vi har fellesskapet, opplæringen, verktøyene og støtteplattformene for å hjelpe deg med å nå målene dine.

Du kan klare det! Vi skal hjelpe deg! Du er verdt det!

Alle leveranciers, bonussen en incentives zijn beschikbaar bij dezelfde Mannatech-producent.
Mannatech garandeert niet alleen de levering van apparatuur en accessoires, maar ook de dienstverlening aan partners die samenwerken in de eigen werkplaatsen van Mannatech als geheel.
Som i enhver bedrift kan de forretningsmessige resulte til hver enkelt partner variere. Deze resultaten kunnen gebaseerd zijn op de innsats en dyktighet van de partner, kundebasen som er tilgjengelig for ham eller henne, og hvor mye tid som investeres i virksomheten. Bekijk het Mannatech-karriere- en provisiesplan https://library.mannatech.com/download/1845.

‡Mannatech anbefaler at Ambrotose LIFE™ kun tas som anvist. Barn fra fire år og oppover kan ta produktet med samtykke fra en lege. De instructies die op het etiket staan, kunnen niet worden gebruikt voor het volledige gamma van gepersonaliseerde diensten.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.