ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια Μάθε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Εγγύηση αξεπέραστης ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

Η δύναμη των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας mannatech

Τι ξεχωρίζει τη Mannatech από άλλες εταιρείες υγείας και ευεξίας; Με μια λέξη: πατέντες. Τα τελευταία 28 χρόνια, περισσότερα από 140 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν εκδοθεί στη Mannatech. Επί του παρόντος, η Mannatech κατέχει περισσότερα από 90 διπλώματα ευρεσιτεχνίας με αρκετά περισσότερα σε εκκρεμότητα, καθιστώντας την εταιρεία μοναδική στον κλάδο.

 

Χαρτοφυλάκιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας Mannatech

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας που χορηγήθηκαν

Ενεργά διπλώματα ευρεσιτεχνίας

Εκκρεμείς πατέντες

Ο Δρ Nugent εξηγεί τη δύναμη των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

Η Mannatech έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις για την προστασία των προϊόντων της από κλοπές ή παραχάραξη και παρέχει στους καταναλωτές μοναδικά και επιστημονικά αποδεδειγμένα προϊόντα.

 

 

Η διαδικασία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

Η διαδικασία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είναι μακρά και επίπονη. Για να αποκτήσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ένα προϊόν πρέπει να πληροί ορισμένα κριτήρια και να αποδεικνύει ότιείναικαινοτόμο, αποτελεσματικό και χρήσιμογια τη βιομηχανία που εξυπηρετεί.

Η Mannatech επικεντρώνεται σε μακροπρόθεσμους στόχους και συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον. Η επένδυση σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την προστασία των επιστημονικών και τεχνολογικών βελτιώσεών σας έχει καταστήσει τη Mannatech παγκόσμιο ηγέτη στην επιστημονικά αποδεδειγμένη βιομηχανία διατροφής.

Οι πληροφορίες αυτές ισχύουν από τις 14 Ιανουαρίου 2022.

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.