ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Αξεπέραστη εγγύηση ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΤΕΚ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΝΤΌΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΙΤΗΣ

Ζήστε το όνειρό σας κάνοντας τη διαφορά

Είτε θέλετε να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα είτε να δημιουργήσετε τον τρόπο ζωής που πάντα ονειρευόσουν, η Mannatech μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να το κάνετε.

Το καλύτερο μέρος. είναι με τους δικούς σου όρους. Εσείς αποφασίζετε πώς φαίνεται και πόσο χρόνο θέλετε να επενδύσετε. Όλα ξεκινούν με την εισαγωγή και πώληση των προϊόντων σε μερικούς φίλους για να κερδίσετε τα χρήματα για να πληρώσετε για τις αγορές των προϊόντων σας ή μπορείτε να επιλέξετε να αφιερώσετε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να χτίσει μια επιχείρηση για να εξοφλήσει κάποιο χρέος ή να εξοικονομήσει για ονειρεμένες διακοπές. Η επιλογή είναι δική σου.

Η ζωή που ονειρεύεσαι μπορεί να είναι δυνατή με:

  • Μετασχηματιστικό προϊόντα
  • Κορυφαίο σχέδιο αποζημίωσης του κλάδου
  • Εργαλεία μάρκετινγκ αιχμής και υποστήριξη back office
  • Παγκόσμιο μοντέλο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια διεθνή επιχείρηση

Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Η Mannatech σας ανταμείβει για μια υγιεινή συνήθεια!

Τι είναι το Πρόγραμμα Αφοσίωσης Mannatech;

Βρήκαμε έναν τρόπο να σας ανταμείψουμε για την αφοσίωσή σας στην ευεξία σας. Λέγεται Πρόγραμμα Αφοσίωσης Μάννατεκ.

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης είναι το εισιτήριό σας για να κερδίσετε πίστωση σε κάθε μηνιαία συνδρομή που τοποθετείτε, η οποία στη συνέχεια μπορεί να εφαρμοστεί για την εξαργύρωση δωρεάν προϊόντος.

Ο αυτόματος καθορισμός της παραγγελίας σας στο κατώφλι σας δεν είναι μόνο βολικός, αλλά σημαίνει ότι τα οφέλη των προϊόντων που παίρνετε θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στη συνεχή υγεία και ευεξία σας.

Η συνδρομή σας θα δημιουργεί κάθε μήνα.

Δείτε πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Αφοσίωσης

Ας υποθέσουμε, για παράδειγμα, ότι τοποθετείτε μηνιαία μηνιαία συνδρομή 100 $:

Μόλις αποκτήσετε μια συγκέντρωση 20% πόντων, διατηρήστε την κατάστασή σας με μηνιαία συνδρομή για να συνεχίσετε να κερδίζετε πόντους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγγελία προϊόντων Mannatech!

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

  • Κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών μηνών, μια Συνδρομή πρέπει να δημιουργεί κάθε μήνα για να διατηρήσετε τους κερδισμένους πόντους σας. Ξεκινώντας από τον τέταρτο μήνα, θα δικαιούστε είτε να εξαργυρώσετε είτε να αποθηκεύσετε αυτούς τους πόντους. Αν χάσετε μια Συνδρομή, το ποσοστό κέρδους σας θα επανέλθει στο 10%. Ωστόσο, θα κρατήσετε τους πόντους που έχετε διατηρήσει από τους πρώτους τρεις συνεχόμενους μήνες και μετά.
  • Μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτούς τους πόντους για δωρεάν προϊόν στο mannatech.com ή επικοινωνώντας με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας: (800) 281-4469 (Χωρίς χρέωση)
  • Με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης, παίρνετε περισσότερες ανταμοιβές, περισσότερα προϊόντα και περισσότερα οφέλη. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το άτομο που σας σύστησε στη Mannatech ή στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.
  • Οι Πόντοι Επιβράβευσης θα υπολογίζονται μόνο στην τιμή αγοράς του προϊόντος (εξαιρουμένων των χρεώσεων παράδοσης).
  • Η συνδρομή σας δεν χρειάζεται να είναι η ίδια αξία δολαρίου. Απλά πρέπει να δημιουργήσει για τουλάχιστον τρεις (3) συνεχόμενες Επιχειρηματικές Περιόδους για να εξαργυρώσει τους Πόντους Επιβράβευσης και στη συνέχεια κάθε συνεχόμενο μήνα.

Προωθήστε την ευεξία σας

Γίνετε μέλος της οικογένειας Mannatech!

Μετασχηματιστικό προϊόντα

Διατροφή + Ευεξία
Φυσική κατάσταση + Διαχείριση βάρους
Περιποίηση Δέρματος + Προσωπική Φροντίδα
Κιτ + Δέσμες Αξίας
Αγοράστε όλα τα προϊόντα

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.