ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια Μάθε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Εγγύηση αξεπέραστης ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

Σκέφτηκες την ευκαιρία του Μάντατεκ;

Εξερευνήστε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία σας και να κερδίσετε χρήματα!

Μήπως ένας φίλος σας πρότεινε τα ανώτερα προϊόντα μας; Ή ψάχνετε για μια "πρόσθετη επιχείρηση" ή ακόμα και τη δυνατότητα μιας νέας σταδιοδρομίας για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση; Το Μάνατεκ το κάνει δυνατό! Μπορείτε να ξεκινήσετε με πολύ χαμηλό αρχικό κόστος και την ευελιξία του χρόνου εργασίας τις ώρες που θέλετε χωρίς να χρειάζεστε επαγγελματική ή εμπειρία πωλήσεων. Θα έχετε πρόσβαση σε εργαλεία, εκπαίδευση και ένα δίκτυο ανθρώπων που θα σας υποστηρίζουν ανά πάσα στιγμή.

Είτε ψάχνετε για μερικές εκατοντάδες επιπλέον ευρώ το μήνα είτε θέλετε μια μετάβαση σε μια νέα καριέρα, η Mannatech είναι η ιδανική εταιρεία για εσάς. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικά επικυρωμένων προϊόντων ευεξίας και έχουμε αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου - είμαστε μια δημόσια εταιρεία (NASDAQ: MTEX) και γιορτάζουμε επί του παρόντος την 28η επέτειό μας, με συνολικά πωλήσεις άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και εκατομμύρια πελάτες σε 26 χώρες όλα αυτά τα χρόνια!

Η ολοκληρωμένη, παγκόσμια επιχειρηματική πλατφόρμα μας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έσοδα από την επιρροή σας και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και τα οικονομικά σας μέσω της πώλησης προϊόντων Mannatech.

ΕΞΕΤΆΣΤΕ ΤΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΆ ΟΦΈΛΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗΣ MANNATECH:

Χαμηλό κόστος για την έναρξη της επιχείρησης

Εργασία από οπουδήποτε

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε απόθεμα ή να διατηρήσετε ένα κατάστημα

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγυημένη εγγύηση ικανοποίησης 90 ημερών για τα χρήματά σας πίσω

Ευκαιρίες επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης μέσω εξατομικευμένης επιχειρηματικής κατάρτισης με βετεράνους της βιομηχανίας

Μια ευκαιρία να δώσετε και να μεταμορφώσετε τον κόσμο γύρω σας - ένα μέρος κάθε πώλησης πηγαίνει στην ανατροφή των παιδιών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ως εταιρεία, έχουμε επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στην επιστημονική έρευνα, εξασφαλίζοντας 149 διπλώματα ευρεσιτεχνίας από τη γέννησή μας, επί του παρόντος με 94 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε μεγάλες αγορές σε όλο τον κόσμο, και έχουμε επικυρώσει τα προϊόντα μας μέσω κλινικών μελετών.

Η Παγκόσμια Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή μας, αποτελούμενη από ανεξάρτητους επιστήμονες του υψηλότερου επιπέδου, καθοδηγεί τα προϊόντα μας που υποστηρίζονται από την επιστήμη. Αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και οι επικυρώσεις προστατεύουν την επιχείρησή μας και μας βοηθούν να ξεχωρίζουμε από τους άλλους. Κανείς δεν έχει προϊόντα όπως το Mannatech!

Γίνετε μέλος μιας κοινότητας που επικεντρώνεται στην υγεία και την ευεξία

Γίνετε μέλος μιας κοινότητας ανθρώπων που έχουν παρόμοιες απόψεις και είναι παθιασμένοι με την ευεξία.

Όταν ενώνεστε με τη Mannatech γίνεστε μέλος μιας κοινότητας τα μέλη της οποίας είναι αφοσιωμένα στην προσωπική ευημερία και ανάπτυξη. Είμαστε μια κοινότητα που μεταμορφώνει τον κόσμο μέσω της γλυκονοτροφίας.

Τα γλυκονυτταρικά είναι απαραίτητα συστατικά που βρίσκονται σε φυτά αλόης που υποστηρίζουν την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων στο σώμα μας. Μπορούν να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό και πεπτικό σας σύστημα βελτιώνοντας τις λειτουργίες του εγκεφάλου και τωνγνωστικώνλειτουργιών και βελτιώνοντας τη διάθεσή σας. *

Η σειρά προϊόντων ευεξίας της Mannatech βασίζεται σε πρωτοποριακή διατροφική τεχνολογία, την οποία πρωτοπορήσαμε το 1994. Αυτή η επιστήμη αναπτύσσεται και γίνεται όλο και πιο συμβατική, όπως αποδεικνύεται από τη δουλειά που έγινε στο Ινστιτούτο Γλυκοβιολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο αξιοποιεί νέες τεχνολογίες από εξατομικευμένα εργαλεία κοινωνικών πωλήσεων, επικοινωνίες ήχου / βίντεο και πλατφόρμες διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου για να φτάσει στις 26 χώρες (και αυξάνεται) όπου πουλάμε για να αυξήσουμε τον αντίκτυπό σας.

Το ταξίδι ευεξίας σας ξεκινά με εσάς

Βοηθήστε τους άλλους να αισθάνονται υπέροχα και να λάβουν χρήματα για την επιτυχία σας!

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν θεωρούνται πλέον πολυτέλεια. είναι απαραίτητες για όσους θέλουν έναν τρόπο ζωής υγείας, νεότητας και ζωτικότητας. Το δικό σας ταξίδι ευεξίας θα πρέπει να βασίζεται στην ανάγκη σας για βέλτιστη υγεία ενόψει του τρέχοντος τρόπου ζωής γεμάτο άγχος, περιβαλλοντική τοξικότητα και χρόνιο υποσιτισμό. Τα τρόφιμα έχουν χάσει τη διατροφική τους αξία και ο σημερινός τρόπος ζωής οδηγεί σε πολύ κακές επιλογές τροφίμων.

Εγγυόμαστε ότι εσείς και οι πελάτες σας θα ζήσετε πραγματικά αποτελέσματα. Όταν συμμετέχετε στο Mannatech, απολαμβάνετε το πλεονέκτημα να βοηθάτε τους άλλους να αισθάνονται υπέροχα και να αποζημιώνεστε για την επιτυχία σας να μοιράζεστε το Mannatech με τον κόσμο. Προσφέρουμε ένα γενναιόδωρο σχέδιο αποζημίωσης που μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε τις δικές σας μηνιαίες αγορές Mannatech ή να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο εισόδημα για να απολαύσετε τη ζωή που θέλετε.

Η δουλειά αξίζει τον κόπο!

Σε αυτή τη νέα εποχή των κοινωνικών πωλήσεων και της «δευτερογενούς επιχειρηματικής οικονομίας», αναδύεται μια νέα γενιά μικροεπιχειρηματιών και δεν είναι πλέον ικανοποιημένοι απλά ανταλλάσσοντας το χρόνο τους για μισθούς. Αντίθετα, έχουν αρχίσει να δημιουργούν εισόδημα μερικής απασχόλησης με βάση τα αγαθά, γεγονός που έχει ανοίξει τις πόρτες για πιο μακροπρόθεσμες ευκαιρίες. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε επιπλέον εισόδημα, δημιουργώντας έσοδα από την επιρροή σας στο διαδίκτυο και δημιουργώντας μια επιχείρηση που μπορεί να γίνει καριέρα πλήρους απασχόλησης.

Μπορείτε να επιτύχετε την άμεση πώληση. Με μια ομάδα ομοϊδεατών ανθρώπων που θα σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα της διαδρομής, συμπεριλαμβανομένων των μέντορες και των συνεργατών που είναι ήδη επιτυχημένοι, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δύναμη της ένωσης δυνάμεων και της συνειδητοποίησης του πόσο οι άμεσες πωλήσεις είναι "άξιες!"!

Εταιρικό Γραφείο

Μάντατεκ: Η Εταιρεία

Η Mannatech είναι δημόσια εταιρεία (NASDAQ: MTEX) και γιορτάζει σήμερα την 30ή επέτειό της. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, θα θέλετε να προσφέρετε προϊόντα που αγοράζουν οι άνθρωποι, και οι άνθρωποι αγοράζουν τα προϊόντα της Mannatech μήνα με το μήνα, χρόνο με το χρόνο, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Mannatech έχει δημιουργήσει πωλήσεις άνω των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων τα τελευταία 30 χρόνια.

Με γηράσκοντα πληθυσμό, υψηλό κόστος υγειονομικής περίθαλψης και αυξανόμενο ενδιαφέρον για λύσεις φυσικής υγείας που συνδυάζουν την καλύτερη επιστήμη και φύση, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να έχετε μια δευτερεύουσα επιχείρηση ή παγκόσμια επιχείρηση στη βιομηχανία υγείας και ευεξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων! Η Mannatech μπορεί να προσφέρει την τέλεια πλατφόρμα για την επιχείρηση Social-Mobile-Global για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, πουλώντας προϊόντα που αγοράζουν οι άνθρωποι.

Mannatech: Η Κοινότητα

Ντον ΜακΚόρμικ

"Τα προϊόντα Mannatech έχουν αποδείξει την αξία τους... Ο Μάντατεκ άλλαξε τη ζωή μου."

Ντον ΜακΌρμικ
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣ

Δρ Μάρσια Σέφερ

"Τα παιδιά μου ζητούν τον Αμβρόσιο τους. Αγαπούν με το νερό τους, αγαπούν το πώς τους κάνει να αισθάνονται."

Δρ Μάρσια Σέιφερ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌς ΔΙΕΥΘΥΝΤΉς GOLD

Ντέιβιντ Λι & Μέι Γιν

"Όχι μόνο η Mannatech έδωσε στην οικογένειά μου έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά μου προσέφερε επίσης την ελευθερία να αποφασίσω".

Ντέιβιντ Λι - Μέι Yin
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΧΡΥΣΑ

Αυτοί οι συνεργάτες της Mannatech ζουν την καλύτερη ζωή τους. Μπορείς κι εσύ. Δεν θα είσαι μόνη σου. Διαθέτουμε την κοινότητα, την εκπαίδευση, τα εργαλεία και την πλατφόρμα υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Μπορείς να το κάνεις! Θα σας βοηθήσουμε! Το αξίζεις!

Όλα τα μπόνους, οι προμήθειες και τα κέρδη κερδίζονται μέσω της πώλησης των προϊόντων της Mannatech. Η Mannatech δεν εγγυάται ένα ποσό εισοδήματος ή ανταμοιβών κινήτρων, εάν υπάρχουν, που μπορεί να δημιουργήσει ένας Συνεργάτης που συμμετέχει στην επιχείρηση της Mannatech. Όπως σε κάθε επιχείρηση, τα αποτελέσματα της επιχείρησης κάθε Συνεργάτη μπορεί να ποικίλλουν και θα βασίζονται, μεταξύ άλλων παραγόντων, στην προσπάθεια και την ικανότητα του Συνεργάτη, στη διαθέσιμη πελατειακή βάση και στον χρόνο που αφιερώνει στην επιχείρηση. Επισκεφθείτε το Σχέδιο Αποδοχών και Σταδιοδρομίας της Mannatech στη διεύθυνση https://library.mannatech.com/download/6661.

✅Η Mannatech συνιστά οι ™ Αμβρόσιου LIFE να λαμβάνονται σύμφωνα με τις οδηγίες. Τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω μπορούν να πάρουν το προϊόν μόνο εάν εγκριθεί από πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση, πέρα από τις οδηγίες στην ετικέτα, θα πρέπει να μιλήσετε με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας.

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.