ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια Μάθε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Εγγύηση αξεπέραστης ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

Αποστολή 5 εκατομμύρια®

Αποστολή M5M

Για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του παγκόσμιου υποσιτισμού με τη διατροφή των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Ξεκινήσαμε να το επιτυγχάνουμε αυτό βοηθώντας τα παιδιά που έχουν ανάγκη να λαμβάνουν σωστή διατροφή μέσω των προϊόντων μας.

Από το 2009, τα προγράμματα της Mannatech έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 110 εκατομμύρια μερίδες διατροφικής υποστήριξης για υποσιτισμένα παιδιά.

Ενδυνάμωση παιδιών, οικογενειών + κοινοτήτων

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούν να κάνουν οι γονείς για τα παιδιά τους είναι να τους παρέχουν τη διατροφή που χρειάζονται για να είναι υγιείς. Αυτό το επιτυγχάνουμε παρέχοντας στους γονείς τις βασικές βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα αναπτυσσόμενα παιδιά για βέλτιστη υγεία. Όταν αλλάζετε την υγεία ενός παιδιού, αυτό, με τη σειρά του, βοηθά στη μεταμόρφωση της υγείας των κοινοτήτων.

Το ξέρατε;

Ο σοβαρός υποσιτισμός επηρεάζει 45 εκατομμύρια παιδιά παγκοσμίως κάθε χρόνο. Αυτό είναι σχεδόν ένα στα τρία παιδιά κάτω των πέντε ετών (δηλαδή, ολόκληρος ο πληθυσμός της Καλιφόρνια + Σικάγο + Χιούστον).

Πηγή: Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα ΗΠΑ

Βίντεο

 

Κεφάλαιο 1 του Ισημερινού: Τροφοδοτώντας την ελπίδα

 

Κεφάλαιο 2 του Ισημερινού: Θρεπτικές Οικογένειες

 

Κεφάλαιο 3 του Ισημερινού: Θρεπτική χαρά

 

Κεφάλαιο 4 του Ισημερινού: Θρέφει το σώμα, θρέφει την ψυχή

 

Κεφάλαιο 5 του Ισημερινού: Θρεπτικός Ισημερινός

Οι συνεργάτες μας σε αυτή την αποστολή

Το Kids Around the World είναι ένας οργανισμός που βασίζεται στην πίστη και του οποίου η αποστολή είναι να επηρεάσει τις ζωές των παιδιών και των γύρω κοινοτήτων σε αυτό που αποκαλούν Ζώνες Ελπίδας, όπου τα παιδιά διακονούνται και φροντίζονται.

Έχουμε συνεργαστεί με αυτές τις τέσσερις κοινότητες HopeZone:

Σαν Σιλβέστρε, Εκουαδόρ

Στις όχθες του ποταμού Portoviejo, λίγα χιλιόμετρα από τις εκβολές του, οι κύριες πηγές εισοδήματος για αυτή την πεδινά κοινότητα είναι η καλλιέργεια ρυζιού και η αλιεία. Αυτή η HopeZone ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021, βοηθώντας περίπου 130 παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στο Πρόγραμμα Διατροφής.

Πούντα Άλτα, Εκουαδόρ

Βρίσκονται ψηλά στους λόφους του Manabí, αυτές οι κοινότητες δεν επικοινωνούν καλά. Οι τοπικές μητέρες συγκεντρώνονται για να σχηματίσουν μια εθελοντική ομάδα για να ηγηθούν αυτής της HopeZone, η οποία ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2021. Περίπου 110 παιδιά ζουν στην Πούντα Άλτα και τις δύο γειτονικές της κοινότητες. Αυτές οι τρεις κοινότητες θα συνδυαστούν για να σχηματίσουν την HopeZone.

Payita, Δομινικανή Δημοκρατία

Το Payita είναι μια μικτή γεωργική περιοχή με προϊόντα όπως ρύζι, καρύδες και ζώα. Χρησιμεύει επίσης ως κόμβος ελπίδας γενεών για τη Δομινικανή Δημοκρατία. Η Ζώνη Ελπίδας θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2021 με περίπου 50 παιδιά στην πρώτη της φάση.

Ελ Κρούσε ντε Κανό, Δομινικανή Δημοκρατία

Αυτή η αγροτική κοινότητα βρίσκεται στα περίχωρα της Nagua με την εργασία στον γεωργικό χώρο και την υλοτομία ως την κύρια μορφή απασχόλησης. Σύντομα θα ξεκινήσει μια Ζώνη Ελπίδας για να βοηθήσει περίπου 40 παιδιά που ζουν σε αυτή την κοινότητα.

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.