BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens Leer meer
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onverslaanbare 180-dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Heb je nagedacht over de Mannatech mogelijkheid?

Ontdek hoe u uw gezondheid kunt verbeteren en geld kunt verdienen!

Heeft een vriend onze superieure producten aanbevolen? Of bent u op zoek naar een "bijbaan" of zelfs de mogelijkheid van een nieuwe carrière om uw financiële situatie te verbeteren? Mannatech maakt het mogelijk! U kunt van start gaan met zeer lage opstartkosten en de flexibiliteit om te werken op de uren die u wilt, zonder dat u ervaring in zaken of verkoop nodig hebt. U krijgt toegang tot hulpmiddelen, training en een netwerk van mensen die u bij elke stap zullen steunen.

Of u nu op zoek bent naar een paar honderd euro extra per maand of wilt overstappen naar een nieuwe carrière, Mannatech is het juiste bedrijf voor u. Wij bieden een breed scala aan wetenschappelijk gevalideerde wellness-producten en hebben de tand des tijds doorstaan - wij zijn een naamloze vennootschap (NASDAQ: MTEX) en vieren momenteel ons 28-jarig bestaan, met een totaal van meer dan $5 miljard aan verkopen en miljoenen klanten in 26 landen door de jaren heen!

Ons uitgebreide, wereldwijde zakelijke platform kan u helpen uw invloed te gelde te maken en uw fysieke en financiële fitheid te verbeteren door de verkoop van Mannatech-producten.

OVERWEEG DE AANTREKKELIJKE VOORDELEN VAN EEN MANNATECH BEDRIJF:

Lage opstartkosten

Werk van overal

U hoeft geen inventaris te kopen of een winkel te onderhouden

Alle producten worden geleverd met een 90 dagen geld terug tevredenheidsgarantie.

Mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling via één-op-één business coaching met veteranen uit de sector

Een kans om te geven en de wereld om je heen te veranderen - een deel van elke verkoop gaat naar de opvoeding van kinderen.

MEER INFORMATIE

Als bedrijf hebben wij tientallen miljoenen dollars geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek, het verkrijgen van 149 octrooien sinds onze oprichting, bezit momenteel 94 patenten op belangrijke markten over de hele wereld, en hebben onze producten gevalideerd via klinische studies.

Onze Global Scientific Advisory Board, bestaande uit onafhankelijke wetenschappers van het hoogste kaliber, begeleidt onze wetenschappelijk onderbouwde producten. Deze octrooien Onze patenten en validaties beschermen ons bedrijf en helpen ons te onderscheiden van de massa - niemand heeft producten zoals Mannatech!

Word lid van een gemeenschap gericht op gezondheid en welzijn

Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die gepassioneerd zijn over wellness.

Wanneer u zich aansluit bij Mannatech, wordt u onderdeel van een gemeenschap waarvan de leden zich inzetten voor welzijn en persoonlijke groei. Wij zijn een gemeenschap die de wereld verandert door glyconutrition.

Glyconutriënten zijn essentiële bestanddelen die in aloëplanten worden aangetroffen en die de communicatie tussen cellen in ons lichaam ondersteunen. Ze kunnen het immuunsysteem en de spijsvertering ondersteunen, de hersen functies en de cognitieve functies verbeteren en de stemming verbeteren.*

Mannatech's lijn van wellness-producten is gebaseerd op baanbrekende voedingstechnologie, waarmee we in 1994 hebben geëxperimenteerd. Deze wetenschap groeit en wordt steeds meer gemeengoed, zoals blijkt uit het werk dat wordt verricht aan het Institute of Glycobiology van de Universiteit van Oxford.

Ons bedrijfsmodel maakt gebruik van de nieuwe technologieën van aangepaste sociale verkooptools, audio-/videocommunicatie en grensoverschrijdende e-commerceplatforms om de 26 landen (en groeiend) te bereiken waar we verkopen om uw impact te vergroten.

Uw reis naar welzijn begint bij uzelf

Help anderen zich goed te voelen en krijg betaald voor je succes!

Voedingssupplementen worden niet langer beschouwd als een luxe; ze zijn noodzakelijk voor wie een levensstijl van gezondheid, jeugd en vitaliteit wil. Uw eigen welzijnsreis moet gebaseerd zijn op uw behoefte aan optimale gezondheid in het licht van de huidige levensstijl die beladen is met stress, milieugiftigheid en chronische ondervoeding. Voedingsmiddelen hebben hun voedingswaarde verloren en de huidige levensstijl leidt tot zeer slechte voedingskeuzes.

Wij garanderen dat u en uw cliënten echte resultaten zullen ervaren. Wanneer u zich aansluit bij Mannatech, geniet u van het voordeel anderen te helpen zich geweldig te voelen en wordt u gecompenseerd voor uw succes bij het delen van Mannatech met de wereld. Wij bieden een royaal compensatieplan dat u kan helpen uw eigen maandelijkse Mannatech-aankopen te dekken of een groter inkomen te creëren om te genieten van het leven dat u wilt.

Het werk is het waard!

In dit nieuwe tijdperk van sociale verkoop en de "neveneconomie" is een nieuwe generatie micro-ondernemers aan het opkomen, die er niet langer genoegen mee neemt hun tijd gewoon te ruilen voor loon. In plaats daarvan zijn zij begonnen met het creëren van een deeltijds inkomen op basis van activa, wat de deur heeft geopend naar mogelijkheden op langere termijn. Je kunt ook extra inkomsten genereren door je online invloed te gelde te maken en een bedrijf op te bouwen dat een voltijdse carrière kan worden.

Je kunt slagen in directe verkoop. Met een team van gelijkgestemde mensen om u te helpen bij elke stap op uw weg, met inbegrip van mentoren en medewerkers die al succesvol zijn, kunt u profiteren van de kracht van het bundelen van krachten en beseffen hoeveel directe verkoop "waard" is!

Hoofdkantoor

Mannatech: De Onderneming

Mannatech is een beursgenoteerd bedrijf (NASDAQ: MTEX) en viert momenteel zijn 30-jarig bestaan. Als je overweegt een nieuw bedrijf te starten, wil je producten aanbieden die mensen kopen, en mensen kopen de producten van Mannatech maand na maand, jaar na jaar, zoals blijkt uit het feit dat Mannatech in de afgelopen 30 jaar meer dan $5 miljard aan omzet heeft gegenereerd.

Met een vergrijzende bevolking, hoge kosten voor de gezondheidszorg en een groeiende belangstelling voor natuurlijke gezondheidsoplossingen die het beste van de wetenschap en de natuur combineren, is het nu de beste tijd om een nevenactiviteit of een wereldwijd bedrijf te hebben in de miljardenindustrie voor gezondheid en wellness! Mannatech kan het perfecte sociaal-mobiele-globale bedrijfsplatform bieden om uw eigen bedrijf te starten en producten te verkopen die mensen kopen.

Mannatech: De Gemeenschap

Don McCormick

"Mannatech-producten hebben zichzelf bewezen... Mannatech heeft mijn leven veranderd".

Don McCormick
PRESIDENT-DIRECTEUR GOUD

Dr. Marcia Schaefer

"Mijn kinderen vragen om hun Ambrotose. Ze vinden het heerlijk met hun water, ze houden van de manier waarop het hen laat voelen."

Dr. Marcia Schaefer
UITVOEREND DIRECTEUR GOUD

David Lee & May Yin

"Mannatech heeft niet alleen mijn gezin een gezonde levensstijl gegeven, het gaf mij ook de vrijheid om te beslissen.

David Lee & May Yin
GOUDEN PRESIDENTIËLE DIRECTEUREN

Deze Mannatech Associates leven hun beste leven. Dat kan jij ook. Je zult niet alleen zijn. Wij hebben de gemeenschap, training, hulpmiddelen en het ondersteuningsplatform om u te helpen uw doelen te bereiken.

Je kunt het! We zullen je helpen! Je bent het waard!

Alle bonussen, commissies en winsten worden verdiend door de verkoop van Mannatech-producten. Mannatech garandeert geen bedrag aan inkomsten of prestatiebeloningen, indien van toepassing, die een Associate die deelneemt aan het Mannatech-bedrijf kan genereren. Zoals in elk bedrijf kunnen de resultaten van het bedrijf van elke Associate variëren en zijn deze gebaseerd op, onder andere, de inspanning en vaardigheid van de Associate, het klantenbestand dat voor hem of haar beschikbaar is en de tijd die aan het bedrijf wordt besteed. Ga naar Mannatechs Compensatie- en carrièreplan op https://library.mannatech.com/download/6661.

‡Mannatech beveelt aan dat Ambrotose LIFE™ wordt ingenomen zoals voorgeschreven. Kinderen van 4 jaar en ouder mogen het product alleen innemen met toestemming van een arts of therapeut. Als u vragen heeft over het gebruik buiten de aanwijzingen op het etiket, dient u contact op te nemen met een gekwalificeerde gezondheidsdeskundige.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.