BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Hebt u al eens stilgestaan bij de Mannatech-kans?

Ontdek hoe u uw gezondheid kunt verbeteren en een inkomen kunt verdienen!

Heeft een vriend van u onze beste producten om u aan te bieden? Wilt u naast uw bank een bedrijf starten of zelfs een compleet nieuwe carrière beginnen om uw financiële situatie te verbeteren?
Mannatech maakt het mogelijk! De opstartkosten zijn zeer laag en u betaalt hetzelfde bedrag als u zelf zou willen betalen. Bovendien hoeft u geen ervaring te hebben met het bedrijfsleven of verkoop. Om u te helpen, bieden zij ondersteuning, opleiding en een netwerk om u te helpen bij uw besluitvorming.

Mannatech is het juiste bedrijf voor u, als u elke maand een nieuwe carrière wilt beginnen^ of als u elke maand een nieuwe carrière wilt beginnen^. We hebben een breed assortiment wetenschappelijk gevalideerde welzijnsproducten. Ons bedrijf heeft de tand des tijds doorstaan en is beursgenoteerd (NASDAQ: MTEX). We vieren nu ons 28-jarig bestaan. In al die jaren hebben we voor meer dan 5 miljard dollar verkocht aan miljoenen klanten in 26 landen.

Via ons kosten-in natura, wereldwijde zakelijke platform kunt u investeren om geld te verkrijgen uit de verkoop van Mannatech-producten en om uw financiële en economische situatie te verbeteren.

DIT ZIJN DE AANTREKKELIJKE VOORDELEN VAN EEN MANNATECH-BEDRIJF:

Lage opstartkosten.

Werken vanaf elke locatie.

Geen voorraad inkopen of opslaan.

Voor alle producten geldt een toonaangevende, risicovrije niet-goed-geld-teruggarantie van 90 dagen.

Persoonlijke en professionele ontwikkelingsmogelijkheden dankzij één-op-één coaching van veteranen in de branche.

Een kans om iets terug te doen en de wereld om u heen te transformeren. Van elk verkocht product gaat een deel naar hulp voor ondervoede kinderen.

MEER INFORMATIE

Als bedrijf hebben we tientallen miljoenen dollars geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek, hebben we hebben meer dan 149 octrooien verworven sinds de oprichting, bezitten we nu 94 octrooien in belangrijke markten en hebben we onze producten gevalideerd door middel van klinische onderzoeken bij mensen.

Onze wetenschappelijke adviesraad bestaat uit vooraanstaande, onafhankelijke wetenschappers. Zij zien toe op onze wetenschappelijk ondersteunde producten. Dankzij deze octrooien en validaties is uw bedrijf beschermd en kunt u zich onderscheiden van de rest. Niemand heeft zulke goede producten als Mannatech!

Word lid van een gemeenschap waar gezondheid en welzijn hoog in het vaandel staan

Word lid van een gemeenschap van gelijkgestemden die een passie hebben voor welzijn.

Wanneer u Mannatech bezoekt, krijgt u de kans om u aan te sluiten bij een gemeenschap van experts die u de nodige kennis en persoonlijke vaardigheden kunnen bijbrengen. Onze gemeenschap transformeert de wereld met behulp van glyconutriënten.

Glyconutriënten zijn essentiële elementen van de aloë vera plant, die de communicatie tussen de cellen in het lichaam ondersteunen. Zij kunnen het immuunsysteem en het afweersysteem ondersteunen door de cognitieve en mentale functie, en het menselijk lichaam te ondersteunen.

De welzijnsproducten van Mannatech Deze wetgeving wordt steeds belangrijker en dwingender, net zoals het onderzoek dat is uitgevoerd aan het Oxford Glycobiology Institute van de Universiteit van Oxford.

Ons bedrijfsmodel omvat de nieuwste technologieën voor gepersonaliseerde hulpmiddelen voor sociale verkoop, audio-/videocommunicatie en grensoverschrijdende e-commerceplatformen. Hierdoor kunt u mensen bereiken in maar liefst 26 landen (en dat aantal neemt toe) waar wij onze producten verkopen en zo uw invloed vergroten.

Uw welzijnsreis begint bij uzelf.

Help anderen zich goed te voelen en krijg betaald voor uw succes!

Voedingssupplementen worden niet langer als een luxe beschouwd. Zij zijn van essentieel belang voor mensen die een goede levenskwaliteit willen hebben en jong en actief willen zijn. Uw eigen gezondheidszorg moet zijn afgestemd op uw behoefte aan optimale gezondheid en moet de nodige acute ademhalingsziekten, milieutoxiciteit en chronische ziekten aankunnen. Voedsel heeft zijn voedingswaarde verloren en door onze huidige leefwijze maken we slechte voedingskeuzes.

Wij garanderen dat u en uw klanten echt resultaat zullen merken. Als je Mannatech wilt verlaten, help jezelf dan. Daarnaast wordt u beloond als u Mannatech met de wereld deelt. Met ons belangrijke provisieplan kunt u de meest geschikte hoeveelheid Mannatech-producten compenseren of genereren om het best mogelijke inkomen voor u te genereren.

Het is de moeite waard!

In deze periode van sociale samenhang en ontwikkeling is een hele nieuwe generatie micro-ondernemers opgestaan. Deze generatie stelt zich niet meer tevreden met een uurloon. In plaats daarvan gaan ze parttime aan de slag om met activa inkomen te genereren om vervolgens kansen op de lange termijn te benutten. U kunt ook extra inkomen genereren door uw online invloed te gelde te maken en een bedrijf op te bouwen waarmee u uiteindelijk fulltime aan de slag zou kunnen gaan.

Je kunt slagen in het directe werk. Met een team van ervaren medewerkers die u in elke fase kunnen helpen, zoals mentoren en medestanders die reeds succes hebben geboekt, zult u een beslissende bijdrage kunnen leveren aan uw eigen succes. Ontdek hoe lang directe verkoop kan zijn.

Hoofdkantoor

Mannatech is een geregistreerd handelsmerk (NASDAQ: MTEX) dat nu 30 jaar bestaat. Als je een nieuw bedrijf wilt beginnen, wil je natuurlijk producten kopen die je ook koopt. En dat is het geval met Mannatech-producten. Maand na maand, jaar na jaar. Dat blijkt wel uit het feit dat Mannatech de afgelopen 30 jaar voor meer dan 5 miljard dollar heeft verkocht.

Door de toenemende, duurzame kosten en een groeiende belangstelling voor natuurlijke hulpbronnen, waarbij het beste van kennis en natuur wordt gecombineerd, is het nu de beste tijd om een goede kennis van het milieu of een globale kennisbasis in de bio-industrie van gezondheid en milieu te hebben. Mannatech kan u voorzien van de juiste Social-Mobile-Global-Bedrijfsplatform om uw eigen succesvolle bedrijf te starten en om producten te kopen.

Mannatech: de gemeenschap

Don McCormick

"De Mannatech-producten hebben zich al bewezen... Mannatech heeft mijn leven veranderd."

Don McCormick
PRESIDENT-DIRECTEUR GOUD

Dr. Marcia Schaefer

"Mijn kinderen vragen zelf om Ambrotose.
Ze vinden het lekker in water en het geeft ze een goed gevoel.

Dr. Marcia Schaefer
UITVOEREND DIRECTEUR GOUD

David Lee & May Yin

"Mannatech heeft er niet alleen voor gezorgd dat mijn gezin gezond leeft, maar ook dat ik keuzevrijheid heb."

David Lee & May Yin
PRESIDENT-DIRECTEUR GOUD

Deze Mannatech-Associates halen alles uit het Dat kunt u ook. U staat er niet alleen voor. Wij bieden de gemeenschap, de training, de middelen en het ondersteuningsplatform waarmee uw doelen kunt bereiken.

U kunt het! Wij helpen u! Je bent welkom!

Voorzieningen, bonussen en incentivebetalingen worden betaald bij de aankoop van Mannatech-producten.
Mannatech geeft geen garanties voor het bedrag van de inkomsten of, indien van toepassing, incentivebeloningen die worden gegenereerd door een Associate die aan de Mannatech-activiteiten deelneemt. De bedrijfsresultaten van een Associate kunnen fluctueren zoals bij elk ander bedrijf, en het is meer gebaseerd op de ervaring en kennis van de Associate, de specifieke vaardigheden en kennis en de tijd doorgebracht in het bedrijf. Bekijk het carrière- en beloningsplan van Mannatech op https://library.mannatech.com/download/2208.

‡Mannatech is ervan overtuigd dat Ambrotose LIFE™ volgens de gebruiksaanwijzing kan worden gebruikt. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen het product zonder problemen gebruiken, en als u vragen heeft over het gebruik van het product anders dan vermeld in de instructies op het etiket, neem dan contact op met een gekwalificeerde specialist voor verdere informatie.

Remodal

© 2023 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.