BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

De kracht van Mannatech-octrooien

Wat onderscheidt Mannatech van andere bedrijven in de wereldeconomie? In één woord: octrooien. De afgelopen 28 jaar zijn meer dan 140 octrooien aan Mannatech verleend. Mannatech heeft momenteel meer dan 90 octrooien en er zijn er nog enkele aangevraagd. Hiermee is het bedrijf uniek uninnen de branche.

De belangrijkste bedrijven in de sector hebben namelijk een breed assortiment producten kunnen aanbieden voor verkoop, kwaliteit en rechtstreekse verkoop, ook al hebben niet al deze bedrijven opdrachten gekregen. Door middel van de gegevens en productvalidatie die deze octrooien vertegenwoordigen steekt Mannatech met kop en schouders boven de concurrentie uit.

Octrooiportefeuille van Mannatech

Toegekende octrooien

Actieve octrooien

Aangevraagde octrooien

Dr. Nugent legt de kracht van octrooien uit

Mannatech heeft er hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat haar producten veilig zijn in het gebruik en dat ze op een uniforme en milieuvriendelijke manier kunnen worden vervaardigd.

 

 

Van octrooiprocedure

De octrooiprocedure is een langdurig en tijdrovend proces. Om een octrooiprocedure te verkrijgen, moet een product aan alle criteria voldoen envernieuwend,creatief en voedzaam zijn voor de betrokken branche.

Mannatech richt zich op de lange termijn en investeert in de toekomst. Door te investeren in de octrooien die het onderwerp zijn van wetlands en technologische verbeteringen, is Mannatech een wereldleider geworden op het gebied van de bescherming van wetlands.

†Dezeinformatie is geldig vanaf 14 januari 2022.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.