BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Het verhaal van Mannatech

We vieren dat we een kwart eeuw het wetenschapsbedrijf zijn

 

De zoektocht naar acemannaan

In het begin van de jaren negentig werd een wetlandplanter, die de steunpilaar van de aloë vera plant was geweest, grondig bewerkt. Hij concludeerde dat de gel in de aloë-veraplant, die eeuwenlang werd vereerd vanwege de gezondheids- en schoonheidsvoordelen, de lange-ketenpolysacharide mannose bevatte. Wat voeding betreft, spelen polysachariden een grote rol bij de werking van het menselijk lichaam.*.

De wetenschapper stelde zich de immense mogelijkheden van aloë vera voor onze gezondheid en voeding te verbeteren. En hij had gelijk. Hij wist mannose, de belangrijkste polysacharide die aloë vera onderscheidt van andere planten, te isoleren en ontwikkelde het bestanddeel acemannaan.

Acemannaan biedt veel meer dan alleen energie. Het ondersteunt het imuunsysteem en de spijsvertering, helpt de cognitieve functie en de stemming te verbeteren, en reikt belangrijke hulpmiddelen aan om ons hele gezin en onszelf op allerlei manieren te ondersteunen.

De bevochtigde delen zijn gemaakt van een materiaal dat is behandeld volgens de eisen van de bedrijven die de enorme winsten van het bedrijf hebben gekregen. Mannatech investeert miljarden dollars in onderzoek en ontwikkeling, en ontwikkelt het recht op het gebruik van de perfecte, gepatenteerde formulering voor Manapol®-poeder. Dit product is 100% geschikt voor gebruik door de mens en vormt de basis voor vele andere producten.

Een pionier op het gebied van glyconutriënten

In 1995 introduceerde Mannatech het Ambrotose Complex®, een plantaardig product. Dit glyconutritionele supplement is een krachtige combinatie van Manapol-poeder en verschillende andere plantaardige ingrediënten. Het Ambrotose Complex is zeer doeltreffend door de onbeperkte communicatie tussen de cellen. Het product is zeer snel door miljoenen mensen ontwikkeld en wordt gebruikt om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Mannatech werd de pionier op het gebied van glyconutriënten. Deze tak van wetenschap is nu algemeen aanvaard in de wetenschappelijke wereld.*.

Wereldwijd aanzien vanwege onze producten

Mannatech heeft een exclusief partnerschap met Natural Aloe de Costa Rica (NACR). Deze fabrikant van de eerste aloë-veraplantproducten in Costa Rica produceert een uitstekende aloë-veraplant. Mannatech en NACR hebben het proces geperfectioneerd om ervoor te zorgen dat Manapol het meest kritische onderdeel van het proces is. Costa Rica staat bekend om zijn gouden klimaat en het rijkste vulkanische lichaam. Dit is waar de beste aloë vera ter wereld wordt gekweekt. Het bedrijf produceert de puurste acemannaan die we kennen.*.

Bij Mannatech blijft de wetenschap voor lopen. Wij blijven investeren in bevochtigingsstudies en -tests om de prestaties van onze producten te verbeteren. Mannatech maakt al vele jaren gebruik van technologie met een focus op de productie van de belangrijkste grondstoffen, met meer dan 140 hectare in dergelijke landen over de hele wereld.

Manapol is een exclusief product van Mannatech. Het is het enige in de handel verkrijgbare, 100% zuivere aloë vera produkt dat voldoet aan de definitie van de molecuulmassa van 1 - 2 miljoen dalton, indien het daadwerkelijk is goedgekeurd door de Chemical Abstract Service (CAS) en de United States Adopted Names Council (USAN) van de American Medical Association. Hoewel andere bedrijven beweren dat hun producten acemannaan bevatten, voldoet geen enkel ander product aan de definitie van moleculaire kwaliteit. Mannatech is het enige bedrijf ter wereld dat echte acemannaan gebruikt.

Natuurlijke aloë uit Costa Rica

Onze toewijding aan gezondheid en welzijn

Jaar na jaar komt Mannatech met nieuwe, innovatieve producten die veilig, gezond en milieuvriendelijk zijn. Het assortiment zal blijven groeien om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van onze klanten. We nodigen u uit onze producten te proberen en zelf te ervaren welk effect ze hebben op lichaam en geest. *

Een groot deel van de loyale Mannatech-familie is al vanaf het begin bij ons. Onze wereldwijde activiteiten zullen zich blijven uitbreiden naar andere continenten. Mannatech wil mensen echt helpen en probeert hen te helpen een beter en gelukkiger leven te krijgen. We hebben u nodig om ons te helpen u te helpen!

Bevestigd door meetbare resultaten

Beursgenoteerd: MTEX (NASDAQ)

Totale O&O-investeringen

Totaal aantal verkregen octrooien

Totale wereldmarkt

Totale omzet

Mannatech heeft als missie een unieke kans om een verschil te maken voor de ontwikkeling van kinderen.

Mannatech is toegewijd aan de veiligheid en het welzijn van kinderen. Dankzij de samenwerking met de M5M® Foundation kunnen kinderen over de hele wereld van een goed leven genieten. De Stichting M5M werkt samen met non-profitorganisaties die deze visie en ontwikkeling voor kinderen werkelijkheid willen laten worden. In 2018 werken zij samen met Kids Around the World, sup>® en het OneMeal-programma. Dit maakt de weg vrij voor het leven van de kinderen. Voor elke $100 die wordt besteed aan Mannatech-producten, zal een maand worden besteed aan PhytoBlend™-poeder om een kind een beetje te helpen.

Lid van de Direct Selling Association (DSA)

De DSA is een nationale brancheorganisatie die door middel van een onafhankelijke consumentenbeschermingsinstantie toeziet op de bescherming van de rechten van de consument om de producten van zijn keuze te kopen. De DSA moet de directe-verkoopbranche promoten, beschermen en controleren en tegelijkertijd directe-verkoopbedrijven en hun onafhankelijke verkoopteams helpen succesvoller te worden. De organisatie is altijd op zoek naar nieuwe manieren om directe verkopers te ondersteunen en is een belangrijk instrument voor Associates en het bedrijfsleven. Ga naar dsa.org voor meer informatie over DSA en de ethische code.

Mannatech is sinds zijn oprichting een model van directe samenwerking geweest om producten aan de markt te leveren. Onze vennoten zien hun werk als goed. Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op contacten met fabrikanten, leveranciers en de ontwikkeling van bepaalde relaties. Dat is belangrijk voor een jong, succesvol leven.

21 jaar lid

Wat zeggen anderen?

Krachtig

"Deze kwaliteit van leven is zo krachtig dat je er gewoon deel van wilt uitmaken."

- John T., Mannatech Associate

Bijzonder

"Het is bijzonder om te zien hoe de levens van mensen volledig veranderen. Toen ik die betrokkenheid zag, die toewijding waarmee ik het leven van iemand anders kon verbeteren, wist ik dat ik dit bedrijf geweldig zou vinden. Hier draait het bij dit bedrijf tenslotte om en dat is fantastisch."

- Anthony K., Mannatech Associate

Compleet anders

"Mannatech geeft me hoop voor de toekomst. Dit is iets compleet anders. Dit is iets dat ik parttime naast mijn werk kan doen."

- Christina W., Mannatech Associate

LEEF EEN BEETJE BETER. VOEL JE VEEL GEZONDER. MAAK VAKER CONTACT.

We hebben u nodig om deel uit te maken van de Mannatech-familie!

†Glycontrints zijn heilzame sacchariden gevonden in de natuur.

Remodal

© 2023 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.