BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elk abonnement boven $224.99
Onovertroffen 180 dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

Missie 5 Miljoen

De missie van M5M

Ondervoeding bestrijden door kinderen over de hele wereld te voeden. Daarom worden wij steeds meer bezocht door met name kinderen via onze producten van goede kwaliteit.

Sinds 2009 hebben de programma's van Mannatech meer dan 110 miljoen porties voedselhulp voor ondervoede kinderen opgeleverd.

Kinderen, gezinnen en gemeenschappen kansen bieden

Het belangrijkste wat ouders voor hun kinderen kunnen doen, is hun het voedsel geven dat zij nodig hebben om gezond te blijven. Wij dragen daar aan bij door ouders de vitaminen, mineralen en belangrijke voedingsstoffen te geven die opgroeiende kinderen nodig hebben voor een optimale gezondheid. Als je de gezondheid van één soort wilt combineren, heeft dat een krachtig effect op de gezondheid in de hele gemeenschap.

Wist u dit?

Elk jaar krijgen 45 miljoen kinderen over de hele wereld te maken met ernstige ondervoeding. Dat is bijna een op de drie kinderen onder de vijf jaar (dat is de bevolking van Californië, Chicago en Houston bij elkaar).

Bron: World Food Program USA

Video's

 

Ecuador hoofdstuk 1: Hoop voeden

 

Ecuador hoofdstuk 2: Gezinnen voeden

 

Ecuador hoofdstuk 3: Vreugde voeden

 

Ecuador hoofdstuk 4: Lichaam en geest voeden

 

Ecuador hoofdstuk 5: Ecuador voeden

Onze partners in deze missie

Kids Around the World is een vrijwilligersorganisatie die als missie heeft kinderen en de gemeenschap bewust te maken van hun rechten. Dat is wat ze doen in de "HopeZones", waar kinderen onderwijs krijgen en beschermd worden.

We werken samen met de volgende vier HopeZone-gemeenschappen:

San Silvestre, Ecuador

De belangrijkste investeringsmogelijkheden voor deze gemeenschap zijn te vinden aan de oevers van de Portoviejo-rivier, op slechts enkele kilometers van de monding van deze rivier. Deze Hope Zone is in januari 2021 opgezet. Er zullen ongeveer 130 kinderen in het onderwijsprogramma worden opgenomen.

Punta Alta, Ecuador

De hoofdstukken van de gemeenschap in de regio Manabí zijn niet eens op de hoogte van de geografische ligging. Een vrijwillig team van plaatselijke moeders zal worden toegewezen aan deze HopeZone, die in augustus 2021 van start moet gaan. In Punta Alta en de twee aangrenzende gemeenschappen zullen ongeveer 110 kinderen komen. Deze drie gemeenschappen zullen deel uitmaken van de HopeZone.

Payita, Dominicaanse Republiek

Payita is een klein landbouwgebied met producten als aardbeien, kokosnoten en vee. Het is ook de Generatie Hoop-hub voor de Dominicaanse Republiek. De HopeZone gaat in oktober 2021 van start met ten minste 50 kinderen.

El Cruce de Caño, Dominicaanse Republiek

Deze strandgemeenschap ligt aan het strand van Nagua. De landbouwgrond en de rivieroever zorgen voor de best mogelijke voedselzekerheid. Op korte termijn zal een HopeZone worden opgezet om meer dan 40 kinderen uit deze gemeenschap te helpen.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. All rights reserved.