ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή κάθε αυτόματη παραγγελία $ 224.99 ή περισσότερο!
Εγγύηση αξεπέραστης ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

ΜΗΝ ΠΟΥΛΆΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΜΟΥ

Τα δικαιώματά σου ως κάτοικος καλιφόρνιας.

Η Mannatech προσφέρει αυτόν τον σύνδεσμο "Μην πουλάτε τα προσωπικά μου στοιχεία" για να συμμορφωθεί με τον νόμο περί απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνια (CCPA). Η CCPA παρέχει στους κατοίκους της Καλιφόρνια ορισμένες επιλογές σχετικά με τις πληροφορίες τους, συμπεριλαμβανομένης της εξαίρεσης από την αποκάλυψη των προσωπικών τους πληροφοριών σε τρίτους, όταν οι εν λόγω γνωστοποιήσεις είναι σε αντάλλαγμα για χρηματικό ή άλλο αντάλλαγμα.

Η Mannatech δεν πωλεί πληροφορίες που σας ταυτοποιούν άμεσα, όπως το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ή τις τραπεζικές πληροφορίες σας. Ωστόσο, ενδέχεται να αποκαλύψουμε προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες στις θυγατρικές, τις συνδεδεμένες εταιρείες και τους παρόχους υπηρεσιών μας μόνο για επιχειρηματικό σκοπό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Η διάθεση των εν λόγω προσωπικών πληροφοριών στις εν λόγω εταιρείες μπορεί να θεωρηθεί «πώληση» στο πλαίσιο της CCPA. Λάβετε υπόψη ότι με την εξαίρεση από αυτούς τους τύπους γνωστοποιήσεων, μπορείτε να περιορίσετε τη δυνατότητα εξατομίκευσης της εμπειρίας σας με περιεχόμενο που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Εάν εσείς ή ο εξουσιοδοτημένος πράκτοράς σας επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να εξαιρεθείτε από την «πώληση» των προσωπικών σας πληροφοριών σε τρίτους, μπορείτε να το πράττετε με:

Επικοινωνήστε μαζί μας στο (800) 281-4469; ή
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ccpa@mannatech.com. ή
Συμπληρώστε τη φόρμα μέσω του συνδέσμου:

Παρακαλούμε σημειώστε ότι ενδέχεται να επιδιώξουμε επαλήθευση της ταυτότητας του αιτούντος και να επιβεβαιώσουμε το πεδίο εφαρμογής του αιτήματος πριν από την εφαρμογή ενός τέτοιου αιτήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.