BLIJF VERBONDEN! Nieuws en updates tijdens COVID-19 Meer informatie
Gratis verzending op elke automatische bestelling van $224,99 of meer!
Onverslaanbare 180-dagen tevredenheidsgarantie!
Mannatech Homepage

MIJN INFORMATIE NIET VERKOPEN

Uw rechten als inwoner van Californië.

Mannatech biedt deze "Verkoop mijn persoonlijke informatie niet"-link aan om te voldoen aan de California Consumer Privacy Act (CCPA). De CCPA geeft ingezetenen van Californië bepaalde keuzemogelijkheden met betrekking tot hun informatie, waaronder de mogelijkheid om de bekendmaking van hun persoonlijke informatie aan derden te weigeren wanneer deze bekendmaking geschiedt in ruil voor geld of een andere waardevolle vergoeding.

Mannatech verkoopt geen informatie die u direct identificeert, zoals uw naam, adres, sofi-nummer of bankgegevens. Wij kunnen echter persoonsgegevens bekendmaken aan onze dochterondernemingen, filialen en dienstverleners, uitsluitend voor zakelijke doeleinden om u beter van dienst te kunnen zijn. Het beschikbaar stellen van dergelijke persoonlijke informatie aan die bedrijven kan worden beschouwd als een "verkoop" in de zin van de CCPA. Wij maken u erop attent dat u door af te zien van dit soort openbaarmakingen, ons vermogen kunt beperken om uw ervaring te personaliseren met inhoud die voor u van belang kan zijn.

Indien u of uw gemachtigde agent gebruik wenst te maken van uw recht om af te zien van de "verkoop" van uw persoonlijke informatie aan derden, kunt u dit doen door contact met ons op te nemen:

Neem contact met ons op via (800) 281-4469; of
Neem contact met ons op via ccpa@mannatech.com; of
Vul het formulier in via de link:

Er zij op gewezen dat wij de identiteit van de verzoeker kunnen verifiëren en de draagwijdte van het verzoek kunnen bevestigen alvorens het verzoek uit te voeren.

Voor meer informatie, zie ons Privacybeleid.

Remodal

© 2024 Mannatech, Incorporated. Alle rechten voorbehouden.