ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή κάθε αυτόματη παραγγελία $ 224.99 ή περισσότερο!
Εγγύηση αξεπέραστης ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

Η δύναμη των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας mannatech

Τι ξεχωρίζει τη Mannatech από άλλες εταιρείες ευεξίας; Σε μια έννοια: διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Τα τελευταία 28 χρόνια, περισσότερα από 140 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν χορηγηθεί στη Mannatech. Η Mannatech έχει σήμερα περισσότερα από 90 διπλώματα ευρεσιτεχνίας* και περισσότερα εκκρεμούν έγκριση, καθιστώντας την εταιρεία μας μοναδική στον κλάδο.

Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες εταιρείες του κλάδου μπορούν να καυχηθούν μόνο μερικές πατέντες ή μερικές φορές δεν έχουν καμία. Αυτό σημαίνει ότι η επιστήμη και η επικύρωση προϊόντων πίσω από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας θέτουν τη Mannatech πάνω από τον ανταγωνισμό.

Χαρτοφυλάκιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας Mannatech

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας που χορηγήθηκαν

Ενεργά διπλώματα ευρεσιτεχνίας

Εκκρεμείς πατέντες

Ο Δρ Nugent εξηγεί τη δύναμη των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

Η Mannatech έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις για την προστασία των προϊόντων της από κλοπές και παραχάραξη και για να δώσει στους καταναλωτές προϊόντα μοναδικά και επιστημονικά αποδεδειγμένα.

 

 

Η διαδικασία διπλώματος ευρεσιτεχνίας

Η διαδικασία ενός διπλώματος ευρεσιτεχνίας είναι επίπονη και εκτεταμένη. Για να το αποκτήσετε, ένα προϊόν πρέπει να πληροί ορισμένα κριτήρια και να αποδεικνύει ότι είναι καινοτόμο, δημιουργικό και χρήσιμο στη βιομηχανία που εξυπηρετεί!

Η Mannatech επικεντρώνεται σε μακροπρόθεσμους στόχους και συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον. Η επένδυση σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την προστασία των επιστημονικών και τεχνολογικών βελτιώσεων έχει καταστήσει τη Mannatech παγκόσμιο ηγέτη στην επιστημονικά αποδεδειγμένη βιομηχανία διατροφής.

Οι πληροφορίες αυτές είναι τρέχουσες από τις 14 Ιανουαρίου 2022.

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.