ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή κάθε αυτόματη παραγγελία $ 224.99 ή περισσότερο!
Εγγύηση αξεπέραστης ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

Η ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΤΕΚ

ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ

Ζήστε το όνειρό σας και κάντε τη διαφορά

Η ελευθερία είναι στα χέρια σου στο Mannatech. Είτε θέλετε να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα για τα μικρά πράγματα, είτε να δημιουργήσετε μια νέα ζωή γεμάτη με ελεύθερο χρόνο, προσφέρουμε την ευκαιρία για απεριόριστες δυνατότητες.

Το καλύτερο; Εσείς αποφασίζετε πόσο χρόνο και προσπάθεια θέλετε να αφιερώσετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε εισάγοντας μερικούς φίλους για να πληρώσετε για τα προϊόντα σας ή προσθέτοντας μερικές επιπλέον ώρες για να απαλλαγείτε από κάποιο χρέος. Το επιτυχημένο μοντέλο της Mannatech λειτουργεί με το χρόνο σας, ώστε να μπορείτε να ευδοκιμήστε με την ταχύτητά σας.

Η νέα σας ζωή είναι δυνατή με:

  • Επεξεργασία προϊόντων
  • Κορυφαίο σχέδιο αποζημίωσης για τον κλάδο
  • Εργαλεία μάρκετινγκ τελευταίας τεχνολογίας και διοικητική υποστήριξη
  • Παγκόσμιο μοντέλο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια διεθνή επιχείρηση

Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Η Mannatech σας ανταμείβει για τις υγιεινές σας συνήθειες!

Τι είναι το Πρόγραμμα Αφοσίωσης Mannatech;

Βρήκαμε έναν τρόπο να σε ανταμείψουμε για την αφοσίωσή σου στην ευημερία σου. Τι είναι το Πρόγραμμα Αφοσίωσης Mannatech;

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης είναι το εισιτήριό σας για να κερδίσετε πίστωση σε κάθε Αυτόματη Παραγγελία που τοποθετείτε, την οποία μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για να εξαργυρώσετε δωρεάν προϊόντα.

Ο προγραμματισμός της παραγγελίας σας να παραδοθεί αυτόματα στο σπίτι σας δεν είναι μόνο βολικός, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης ότι τα οφέλη των προϊόντων που χρησιμοποιείτε θα συνεχίσουν να συμβάλλουν συνεχώς στην υγεία και την ευημερία σας.

Η αυτόματη παραγγελία σας θα δημιουργείται κάθε μήνα.

Δείτε πώς λειτουργεί για:

Ας υποθέσουμε, για παράδειγμα, ότι κάνετε μια αυτόματη μηνιαία παραγγελία αξίας 100 $:

Μόλις έχετε επιτύχει μια συγκέντρωση 20%, διατηρήστε την κατάστασή σας με ένα μηνιαίο AO για να συνεχίσετε να κερδίζετε πόντους, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγγελία προϊόντων Mannatech!

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

  • Για τους πρώτους τρεις μήνες, πρέπει να δημιουργείτε μια αυτόματη παραγγελία (AO) κάθε μήνα, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε τους κερδισμένους πόντους σας. Από τον τέταρτο μήνα, μπορείτε να επιλέξετε να εξαργυρώσετε ή να αποθηκεύσετε αυτούς τους πόντους. Εάν χάσετε AO, το ποσοστό κέρδους σας θα επανέλθει στο 10%. Ωστόσο, θα διατηρήσει τους πόντους που διατήρησε από τους πρώτους τρεις συνεχόμενους μήνες και μετά.
  • Μπορείτε να εξαργυρώσετε αυτούς τους πόντους για να λάβετε δωρεάν προϊόντα σε mannatech.com ή επικοινωνώντας με την ομάδα υποστήριξης πελατών μας.
  • Με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης παίρνετε περισσότερες ανταμοιβές, περισσότερα προϊόντα και περισσότερα οφέλη. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το άτομο που σας σύστησε στη Mannatech ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.
  • Οι Πόντοι Επιβράβευσης θα υπολογίζονται αποκλειστικά στην τιμή αγοράς του προϊόντος (εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής).
  • Η αυτόματη παραγγελία σας δεν χρειάζεται να έχει την ίδια αξία πάντα. Πρέπει να κάνετε μόνο έναν τουλάχιστον τρεις (3) συνεχόμενους μήνες για να εξαργυρώσετε Πόντους Επιβράβευσης και στη συνέχεια κάθε συνεχόμενο μήνα.

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.