ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή κάθε αυτόματη παραγγελία $ 224.99 ή περισσότερο!
Εγγύηση αξεπέραστης ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

Αποστολή 5 εκατομμύρια®

Η αποστολή του M5M

Για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του παγκόσμιου υποσιτισμού με την ανατροφή των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Ξεκινήσαμε να το επιτυγχάνουμε αυτό βοηθώντας τα παιδιά να λαμβάνουν σωστή διατροφή μέσω των προϊόντων μας.

Από το 2009, τα προγράμματα της Mannatech έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 110 εκατομμύρια μερίδες διατροφικής υποστήριξης για υποσιτισμένα παιδιά.

Ενδυνάμωση παιδιών, οικογενειών και κοινοτήτων

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούν να κάνουν οι γονείς για τα παιδιά τους είναι να τους δώσουν τη διατροφή που χρειάζονται για να είναι υγιείς. Αυτό το επιτυγχάνουμε παρέχοντας στους γονείς βασικές βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα παιδιά για βέλτιστη υγεία. Όταν αλλάζετε την υγεία ενός παιδιού, σε αντάλλαγμα, βοηθά στη μεταμόρφωση της υγείας των κοινοτήτων.

Ξέρω?

Ο σοβαρός υποσιτισμός επηρεάζει 45 εκατομμύρια παιδιά στον πλανήτη κάθε χρόνο. Αυτό είναι σχεδόν ένα στα τρία παιδιά κάτω των πέντε ετών (δηλαδή, ολόκληρος ο πληθυσμός της Καλιφόρνια, του Σικάγο και του Χιούστον, μαζί).

Πηγή: Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα, ΗΠΑ

Βίντεο

 

Κεφάλαιο Ισημερινός 1: Τροφοδοτώντας την Ελπίδα

 

Κεφάλαιο Ισημερινός 2: Οικογένειες διατροφής

 

Κεφάλαιο Ισημερινός 3: Ταΐζοντας τη χαρά

 

Κεφάλαιο Ισημερινός 4: Θρέφοντας το Σώμα, Θρέφοντας την Ψυχή

 

Κεφάλαιο Ισημερινός 5: Θρεπτικός Ισημερινός

Οι συνεργάτες μας σε αυτή την αποστολή

Το Kids Around the World είναι ένας οργανισμός που βασίζεται στην πίστη και του οποίου η αποστολή είναι να επηρεάσει τη ζωή των παιδιών και των κοινοτήτων τους σε αυτό που αποκαλούν Ζώνες Ελπίδας, όπου προσφέρεται διακονία και φροντίδα για τα παιδιά.

Έχουμε συνεργαστεί με αυτές τις κοινότητες HopeZone:

Σαν Σιλβέστρε, Εκουαδόρ

Στις όχθες του ποταμού Portoviejo, μόλις λίγα μίλια από τις εκβολές του ποταμού, είναι μια χαλαρή κοινότητα της οποίας η κύρια πηγή εισοδήματος είναι η καλλιέργεια ρυζιού και η αλιεία. Αυτή η HopeZone ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021, βοηθώντας περίπου 130 παιδιά που είναι εγγεγραμμένα στο Πρόγραμμα Διατροφής.

Πούντα Άλτα, Εκουαδόρ

Στις κορυφές των βουνών Manabí, αυτές οι κοινότητες είναι εκτός πίστας. Οι τοπικές μητέρες συγκεντρώνονται για να σχηματίσουν μια ομάδα εθελοντών για να ηγηθούν αυτής της Ζώνης Ελπίδας, η οποία ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2021. Περίπου 110 παιδιά ζουν στην Πούντα Άλτα και τις δύο γειτονικές της κοινότητες. Αυτές οι τρεις κοινότητες θα συνδυαστούν για να σχηματίσουν τη Ζώνη της Ελπίδας.

Payita, Δομινικανή Δημοκρατία

Το Payita είναι μια μικτή γεωργική περιοχή με προϊόντα όπως ρύζι, καρύδες και ζώα. Χρησιμεύει επίσης ως κέντρο για την ελπίδα γενεών στη Δομινικανή Δημοκρατία. Η Ζώνη ελπίδας θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2021 με περίπου 50 παιδιά στην πρώτη της φάση.

Ελ Κρούσε ντε Κανό, Δομινικανή Δημοκρατία

Αυτή η αγροτική κοινότητα βρίσκεται στις ακτές της Nagua με τις εργασίες καλλιέργειας και δασοκομίας ως την πρώτη μορφή απασχόλησης. Μια Ζώνη Ελπίδας θα ανοίξει σύντομα για να βοηθήσει περίπου 40 παιδιά σε αυτή την κοινότητα.

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.