ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή κάθε αυτόματη παραγγελία $ 224.99 ή περισσότερο!
Εγγύηση αξεπέραστης ικανοποίησης 180 ημερών!
Αρχική σελίδα της Mannatech

Η Ηθική μας

Η Mannatech έχει χτίσει την επιχείρησή της πάνω σε ένα θεμέλιο αξιοπιστίας και ακεραιότητας. Η Mannatech έχει δεσμευτεί σε αυτό το πρότυπο αριστείας από την ίδρυσή της το 1994 και είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση προκειμένου να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο.

Επειδή αυτές οι ιδιότητες είναι ενσωματωμένες στις βασικές αξίες της Mannatech, διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες με τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Τα στελέχη, τα στελέχη, οι εργαζόμενοι και οι ανεξάρτητοι εργολάβοι υποχρεούνται να συμπεριφέρονται σύμφωνα με τα πρότυπα και τις πολιτικές που περιγράφονται. Εκτός από τη δέσμευσή της στις διατάξεις του Κώδικα Επιχειρηματικής Συμπεριφοράς, η Mannatech έχει θεσπίσει κώδικα δεοντολογίας ειδικά για τους διευθύνοντες συμβούλους και τα ανώτερα οικονομικά στελέχη της και για άτομα που εκτελούν παρόμοια καθήκοντα.

Εάν προκύψουν δεοντολογικές καταστάσεις κατά τη διάρκεια των εργασιών, η Mannatech παρακινεί τους συμμετέχοντες και τα ενδιαφερόμενα μέρη να λαμβάνουν αποφάσεις σύμφωνες με τον Κώδικα Επιχειρηματικής Συμπεριφοράς και τον Κώδικα Δεοντολογίας. Επιπλέον, εάν κάποιος χρειάζεται καθοδήγηση σχετικά με την επιχειρηματική συμπεριφορά, μπορεί να επικοινωνήσει με τον Νομικό Σύμβουλο της Mannatech ή να υποβάλει μια εμπιστευτική και, εάν είναι επιθυμητό, ανώνυμη αναφορά μέσω του EthicsPoint® μέσω του Διαδικτύου στο Mannatech.EthicsPoint.com ή μέσω μιας από τις τηλεφωνικές γραμμές χωρίς χρέωση της EthicsPoint σε κάθε χώρα λειτουργίας μας. Η Mannatech επέλεξε την EthicsPoint, μια ανεξάρτητη εταιρεία, για να λαμβάνει αναφορές δραστηριοτήτων που μπορεί να συνιστούν παραβιάσεις του Κώδικα Επιχειρηματικής Συμπεριφοράς, του κώδικα δεοντολογίας και των Πολιτικών και Διαδικασιών Συνεργατών ή που μπορεί να συνιστούν παράνομη ή ανήθικη συμπεριφορά.

Οι υπάλληλοι και οι εκπρόσωποι της Mannatech έχουν την υποχρέωση να αναφέρουν τυχόν παραβιάσεις πολιτικής. Η πολιτική αναφοράς και ο νόμος της Mannatech απαγορεύουν ρητά τα αντίποινα εναντίον οποιουδήποτε υποβάλλει καταγγελία, διασφαλίζοντας ότι οι ανησυχίες θα αντιμετωπιστούν χωρίς να τεθούν σε κίνδυνο οι θέσεις εργασίας των ανθρώπων.  Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις Συνήθεις ερωτήσεις υπαλλήλων για το EthicsPoint.


Διεθνείς αριθμοί τηλεφώνου χωρίς χρέωση μεγάλων αποστάσεων

Αναδιαμόρφωση

© 2024 Mannatech, Incorporated. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.